...Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
... чаша с градации на мл 2,5-3-5-10-15.
- 1 Градусник -10 +110 °C
- 4 Формизасиренеза получаване на 300/500 г сирене всяка.
- 2 Формиза рикота или примосале по 200-300 г всяка.
Рецептурник: Ръководство за приготвяне на вкусни сирена с много кратка и кратка зрялост.
...Електропневматична машина, захранвана с 380V.
Доставя се в комплект с:
Ролетна маса за зареждане и разтоварване (6 формисирене тип Пармиджано и грана както при вход, така и при изход).
Капак за пълна защита на машината.
10 четки за странично почистване на формите.
10 четки за горно почистване на формите.
10 четки за странично почистване на формите.
2 ключа за смяна на четките.
1 аспиратор с филтър, за аспирация на сиреневия прах.
...Между 20 и 26 месеца "Parmigiano Reggiano" достига подходящата зрялост, за да изрази своята характерна соленост, но все още запазва нотки на вкус, типични за младото сирене. Следователно предлага на небцето усещания на разтопено масло, мляко и йогурт, съчетани с плодов послевкус, напомнящ на банан и ананас, в деликатен баланс между сладко и солено. Сиренето е ронливо и гранулирано, с жълтеникав цвят.
КГ 35.000 ТЕГЛО ЦЯЛА ФОРМА
ЦЕНА ЗА КГ В ЕВРО 7,00
СРОК НА ГОДНОСТ 15/10/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ЦЯЛИ ФОРМИ...
...Сирене, което съчетава богатството на пастьоризираното овче мляко с дръзкия вкус на черен пипер. С минимален период на зрялост от 120 дни, това полутвърдо сирене се предлага в широки и ниски форми с тегло около 16 кг, предоставяйки богато и умерено пикантно вкусово изживяване.
Перфектно като завършек на ястие или за обогатяване на вашите ястия като подправка, Пекорино Пепато е отличен избор, за...
...Моцарелата е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност, снежнобял цвят и еластична консистенция. Вкусът е сладък и деликатен, а ароматът е свеж и приятен. Тя се предлага в различни форми, плод на уменията на нашите майстори сиренари: от малки топчета, до възли, от плитки до плитки до фиордилайте.
Обикновено моцарелата се консумира прясна сама по себе...
... платформи за разпределение ни позволяват да снабдяваме хиляди търговски точки в Италия и по целия свят, като Япония, САЩ, Франция, Белгия, Швейцария, Германия и други. Zappalà предлага широка и разнообразна гама от млечни продукти за търговия на дребно, GDO и HORECA продажби: МОЦАРЕЛА, РИКОТА, МАСКАРПОНЕ СИРЕНЕ (Пекорино, Качиота, Провола, сирене с издърпана извара). Zappalà е в състояние да замразява...
... модерни машини.
Affilatura Parmense се обръща и към сектора на опаковането, произвеждайки остриета за рязане в различни форми от закалена стомана за храни с всякаква форма и зъбчато оформление, покривайки най-разнообразни области на приложение: от остриета заформиза вакуумно опаковане на шунка до остриета за опаковъчни машини засирене, до лентови остриета за рязане на храни.