...Синтетична платка засиренеза пълнене на форми
Текстурата й улеснява отцеждането на млякото и улеснява излизането на суроватката.
Също така предотвратява запушването на дупките на формата, след което подпомага узряването и съхранението на сиренето.
Размери 35x40см
80x70см
100x100см
120x120см
или по поръчка
Професии Млекарства – Сиренарства...
...Решенията за формоване са подходящи за всички типове потребители.
Блокови форми или индивидуални форми с техните специализирани опори позволяват бърза и сигурна обработка на вашите продукти.
Ø 65.5/50 MM - ТИП СТЕ-МОР-ДЕ-ТОУРЕН
Ø 54 MM - ТИП ЛОГ ОТ КОЗЕ СИРЕНЕ
Ø 62/66 MM - ТИП ШАБИШУ
Ø 59/65 MM - ТИП КРОТЕН...
...Филтрация и възстановяване на фините от серума
• Капацитет на филтрация: 20 м3/ч
• Статична филтрация на серума в непрекъснат режим
• Дебит от 10 до 30 м3/ч
• Филтрационна решетка от 120 до 80 микрона
• Възможност за автоматично реинжектиране на фините в форми
• Почистване на място (NEP)
Капацитет на филтрация: 20 м3/ч...
... който изварата е по-отцеждана от пресното сирене. Всъщност, пресното сирене, за разлика от изварата
REF:FROPFRAI
Състав: Сирище, лактични ферменти, калциев хлорид, ексципиент малтодекстрин
Произведено в: Франция...
...подобна на натрошено сирене. Веществото се произвежда чрез извличане на канабидиол (CBD) от индустриални конопени растения или марихуана, след което се смесва с носещо масло, като кокосово масло или MCT масло. Този метод на производство произвежда много концентриран екстракт, който може да се консумира в по-ниски дози в сравнение с други форми на CBD, като тинктури или капсули.
Съдържание на THC: <0,3% THC
CBD канабиноиди: 80% CBD
Марка: FRESHEMP...
...Арmoire LCF 1500 3P.
Идеална за:
Панери за ножове
• Кутия палокс
• Европейски контейнери
• Гастро плочи
• Палети
• Формизасирене
• Решетки засирене…
LHM ви придружава в проектите ви за пране, хигиена и манипулация. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.
... кубчета. Всички сирена са от LA COMTOISE и ние работим основно с тези наименования: емментал, синьо сирене, комте, раклет, гауда, едам, чедър, камамбер, козе сирене, мароа, реблошон, кантал, рокфор.
Разположена на повече от 4,500 м2, LA COMTOISE разполага с ефективно производствено оборудване, на върха на технологиите, за да гарантира на своите клиенти във Франция и в международен план. капацитет...
...форма и текстура.
ПРОДУКТИ : Камембер - Куломие - Кози бучки и бучки - Бри - Бели томи. УПАКОВКИ / ОПАКОВКИ / СЪХРАНЕНИЕ
Парчета сирене от 200 г до 2 кг. Разнообразни форми: кръгла, овална и квадратна. Опаковка в картонени кутии и дървени кутии. Коза бучка 1 кг на паillon. Срок на годност от 45 дни, да се съхранява на хладно между 2 и 8 градуса. БРЕНДОВЕ : Vieux Porche - Марки дистрибутори.
КЛИЕНТСКИ РЕФЕРЕНЦИИ : Leclerc (Ф) - Intermarché (Ф) - Carrefour (Ф) - Cora (Б) - Match (Б) - Dupont (Б)...
Създадена през 1985 г., SECRIL е компания, специализирана в производството на пластмасови формиза производство на сирене и млечни продукти. Тя произвежда, между другото, двустенни форми, форми с платно, формиза фета, разпределители и разделители, тави и щори, твърди блокове и тави, както и формиза ултрафилтрация. SECRIL разработва множество патентовани технологии, за да се адаптира към...