...Замразеното моцарела на блок от Dana се произвежда от пастьоризирано кравемляко и идва в насипни блокове за по-лесен транспорт. Блоковете от 2.5 кг се опаковат по 4, образувайки опаковки от 10 кг.
Продуктът може да се съхранява при -18°C, докато е все още замразен. Когато се размрази, препоръчваме незабавното му използване. Не замразявайте отново след размразяване.
...Milkyland trappista grated е настъргано сирене, което предлага удобство и вкус в една опаковка. Известно със своя мек и кремообразен вкус, това сирене е перфектно за разтопяване върху пици, пасти и запеканки. Неговата гладка текстура и балансиран вкус го правят универсален избор за широка гама ястия.
Изработено от висококачествено мляко, Milkyland trappista grated е проектирано да предоставя...
...Обезмаслено мляко на прах (SMP) е млечен продукт, получен в резултат на изпаряване на прясно пастьоризирано обезмаслено кравемляко в процеса на спрей сушене. SMP е универсален съставка с висок коефициент на дисперсия и разтворимост във вода, което го прави идеален избор за употреба в индустриалното производство. Неговият широк спектър от приложения включва производството на млечни продукти, като...
...Пастьоризирано кравемляко и сметана (произход Франция), Сол, Микробен коагулант, Лактични и зрели ферменти, Укрепващ агент: калциев хлорид. Рокоу
Алергени Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на неналичност на ГМО при прагово ниво от 0.9% в съответствие с...
..."Насладете се на богатия и интензивен вкус на MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Изработен от 100% чисто италианско кравемляко, зрял за 60 месеца, този 1 кг колелце е истинско удоволствие за вашите вкусови рецептори. Перфектен за настъргване върху паста или за наслаждаване самостоятелно."...
...Тези резервоари се предлагат в различни капацитети между 1000 л и 25 000 л; като единични стени или изолирани резервоари с отоплителни и охладителни съоръжения, произведени специално за различни материали като мляко, плодови сокове, зехтин, мъст или глюкоза.
...Произведен с най-доброто млякоот Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено кравемляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Изключителният аромат е изпълнен с тонове на зрели градински плодове, заменяйки ярките тропически плодове, които са осезаеми от първия нос. Средното тяло прикрива добре балансирана киселинност и богат плодов послевкус. Идеалната комбинация за това вино ще бъде грилован риба или млади меки сиренаоткравемляко, както и салати и закуски на тяхна основа. • Сорт: 100% Шардоне • Лозя: Мендоса • Анализ на виното: Алк – 13.
...Скаморца ди Буфала е сирене, произведено изключително от búфалово мляко. В отличие от скаморца откравемляко, то има по-мека и по-бяла кора, по-влажна консистенция и по-изразен вкус, благодарение на búфаловото мляко.
Типове и Формати
Бяло и пушено
Формат: от 250 г до 500 г, опаковано в вакуум
Код: FERRSCA1
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 30 ДНИ...
...обградена от неръждаема стомана.
Нашият отдел за развитие е положил много усилия, за да мобилизира
най-добрите ни инженери за създаването на машина за доене, която отговаря на
очакванията на фермерите и която елиминира всички недостатъци на обикновените
машини.
Използван е най-новият софтуерен дизайн, за да се определи висококачествен
продукт, който отговаря на най-взискателните стандарти по отношение на
качество на производството и производителност.
Типът шаси CPR е проектиран да отговаря на изискванията
на новите обори, запазвайки простия дизайн, за да се впише в старите обори.
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и кравемляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
... годност са дълги (3 месеца).
Маржовете са добри.
Продажбите са наистина значителни (80% от нашите продажби на сирена), тъй като вкусът на тези продукти е изключителен.
Продажбите на сирена могат да представляват до 20% от оборота на заведение за хранене, което не е сиренарско.
ГАМАТА
Тома от овче млякоот Пиренеите 4 кг СГП 3 месеца
Тома от овче мляко OSSAU Iraty Сурово мляко 4 кг СГП 3 месеца
Тома откравемлякоот Пиренеите 3.5 кг СГП 3 месеца
Тома от козе мляко 2.5 кг СГП 3 месеца
Тома от смесено млякокраве-овче 3.5 кг СГП 3 месеца
Тома от смесено мляко козе-овче 3.5 кг СГП 3 месеца...
... 12 месеца).
съставки
Цяло кравемляко, сметана, сол, сирище. Без консерванти.
Отлична е с домати и екстра върджин зехтин, с пресни трюфели, с колбаси или с различни комбинации в приготвянето на топли ястия.
... мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово кравемляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
... налични в пет различни размера: S, M, L, XL, GIANT и COLOSSAL, подходящи за всяко куче.
Нашите сирена за кучета предлагат продължително дъвчене, идеално за заетост на вашия спътник и за допринасяне за неговото удовлетворение. Техният твърд текстура и уникален вкус правят тези пръчици неустоими за кучета.
Произведени от пресовано и изсушено на въздух мляко, нашите сирена имат твърда текстура и...
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително откравемляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
... много зрели плодове с костилки, животински нюанс. Вкусът е сравнително балансиран, но с доста танини. Намираме черен плод и малко дървесни и подправкови нотки. Здраво вино.\n\nACCORDS METS-VINS\nЯстия с сос и мариновани грилове. Сиренаоткравемляко с мека текстура.\nВино от бистрономия. Идеално за консумация при 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% кравемляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Сирене с плесен от пастьоризирано кравемляко, неговата паста е бяла, гладка с отвори и плесени.
Текстурата му е фина и разтапяща се, твърда, не лепкава.
Вкусът му е остър, типичен за синьото сирене, който ще подчертае вкуса на вашите ястия; пица, салати, сосове или като добавка.
...Сирене пекорино с аромат на круша.
Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно.
Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша.
Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа.
Съставки: Пастьоризирано кравемляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация.
Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място.
Среден срок на годност: 120 дни.
Фирма Братя Зафирови ООД е производител на млечни продукти и притежава две фабрики: едната произвежда натурални млечни продукти като кисело мляко, краве сирене, краве кашкавал, айрян, плодови млека и напитки, масло, извара, а другата произвежда различни видове сирена с растителна мазнина, както и продукт за салати. Фирмата е позната със своята търговска марка Рикас и е на пазара над 25 години...
... (термизирано мляко, 50% ф.i.д.м.), предлагаме редица специалитети от сирене, обогатени с билки и подправки, включително нашия ненадминат шедьовър, Трюфелно сирене Тартуфо, направено откраве или козе мляко. Ние също сме известни с нашето Песто Традиционале и Песто Пиканте. Можете да разгледате пълната ни гама на нашия уебсайт. Освен това, можем да пастьоризираме по заявка. Ако не можете да намерите...
... консерванти, а коричките им са естествени: овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост на дървена дъска, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с 5 до 6 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 4 месеца зрялост, малко сирене Petit Агур от сурово мляко с пипер, сирене откравемляко, сирене откраве и овче мляко, блокче от овче мляко, овче с пипер Еспелет, сирене от коза и овче мляко, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с пипер Еспелет, сирене от коза. Къщата Агур предлага цели сирена, полусирена, на порции, нарязани на филийки.
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени отмляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
...-Comté. Сирена с твърда паста AOC Franche-Comté. Morbiers с контролирано наименование за произход AOC. Morbiers с контролирано наименование за произход AOC. Френски сирена с твърда паста Comté AOP или AOC. Нашите сиренаоткравемляко са френски сирена с полутвърда паста и френски сирена с твърда паста. Ние търгуваме и изнасяме нашите сирена с пресована паста, настъргано сирене...