Италия, Misano Adriatico
..."Насладете се на богатия и интензивен вкус на MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Изработен от 100% чисто италианско краве мляко, зрял за 60 месеца, този 1 кг колелце е истинско удоволствие за вашите вкусови рецептори. Перфектен за настъргване върху паста или за наслаждаване самостоятелно."...
Италия, Pasturo
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен. Средно тегло: 2,2 кг Минимално узряване: 35-45 дни...
...Скаморца ди Буфала е сирене, произведено изключително от búфалово мляко. В отличие от скаморца от краве мляко, то има по-мека и по-бяла кора, по-влажна консистенция и по-изразен вкус, благодарение на búфаловото мляко. Типове и Формати Бяло и пушено Формат: от 250 г до 500 г, опаковано в вакуум Код: FERRSCA1 СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 30 ДНИ...
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Noci
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни. Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
Италия, Marciano Della Chiana
...Сирене пекорино с аромат на круша. Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно. Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша. Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа. Съставки: Пастьоризирано краве мляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация. Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Среден срок на годност: 120 дни.
Най-добрите занаятчийски млечни специалитети, приготвени от краве и козе мляко.
Италия, Cava De' Tirreni
Дневно производство на DOP моцарела от биволско мляко, краве и пълнени видове...
Италия, Squillace
Водеща компания за производство на сирене и други млечни продукти с над 30 години доказан опит в овцевъдството, днес Dedoni произвежда голямо разнообразие от продукти и също така въвежда продукти от краве мляко. Ние произвеждаме в съответствие с традицията и всички регулации на ЕС. Разпределяме нашите продукти до някои известни търговски вериги като AUCHAN, CARREFOUR на регионално ниво и имаме...
Италия, Terni
... на мини-сиренарии. Обработка на краве, овче и козе мляко. Инсталации и допълнително оборудване за веригата на обработка и съхранение на агро-хранителни продукти. Строителство и оборудване на обори; Млекарски зали за крави, овце и кози, включително на ремарке. Проектиране и оборудване на фиксирани или подвижни контейнери за мини-сиренарии. Обработка на консерви и фирмени магазини.
Италия, Cassino
италианска компания, която се занимава с разпространението на някои от най-значимите изключителности на италианската агро-хранителна сцена. Основните продукти, предлагани на клиентите, са: моцарела, сирене от буйол, сирена от краве и овче мляко, зехтин екстра върджин 100% произведен в Италия, паста, доматен сос, консерви ..... и други хранителни продукти. Компанията търси клиенти и партньори, които също могат да бъдат хранителни дистрибутори.
Произвеждаме Фиор ди Лате, моцарела от búфалово мляко, овчи, козе и краве сирена, овча и козе рикота, буфалова рикота и йогурт от краве, буфалово и козе мляко.
Италия, Guglionesi
Нашата мандра произвежда пресни и зрели сирена от овче и краве мляко с прясно мляко от собственото си стопанство.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...
Италия, Bozzano
... основно разделен на две части. От една страна, намираме Анна и деликатесите с продукти от Парма, като суровото и вареното Сан Джовани, продукти, разпространявани от Noi Di Parma, като Горгонзола и Таледжо. Сирена от овче и краве мляко от Сардиния и регионални на резени, както и пресни рикоти всеки ден. От друга страна, е отделът с биологични продукти без палмово масло, за вегани, вегетарианци, без глутен за целиаци, без добавени захари и без лактоза. Регионални тоскански и лигурийски продукти, като меда Бологни. Заповядайте да ни посетите в голямо число!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play