... мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово кравемляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% кравемляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени отмляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
...% местно овче мляко в две разновидности - сурово и пастьоризирано, с статус на Защитено наименование за произход (Манчего). Чрез нашите партньори можем да предложим най-известното козе сирене като Murcia al Vino DPO, Murcia Curado и Goat Log; и краве сирене като Моцарела, Чедър, Ементал.
Нашият пазар е разширен по целия свят в повече от 40 държави. Нашите марки; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos и LaFuente; са печат на гаранция и висок стандарт. Освен това можем да предоставим на вашата компания всякакво друго сирене или специалитет, идващ от Испания.
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризирано мляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сиренаот овче, козе и кравемляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.