Испания, Totanes
... мляко. Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца. Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати. Без глутен.
Испания, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
Испания, Ciudad Real
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Испания, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени от мляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
...% местно овче мляко в две разновидности - сурово и пастьоризирано, с статус на Защитено наименование за произход (Манчего). Чрез нашите партньори можем да предложим най-известното козе сирене като Murcia al Vino DPO, Murcia Curado и Goat Log; и краве сирене като Моцарела, Чедър, Ементал. Нашият пазар е разширен по целия свят в повече от 40 държави. Нашите марки; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos и LaFuente; са печат на гаранция и висок стандарт. Освен това можем да предоставим на вашата компания всякакво друго сирене или специалитет, идващ от Испания.
Испания, Alaior
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризирано мляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
Испания, Las Palmas
Произвеждаме прясна пастьоризирана моцарела от краве мляко и различни видове италиански сирена.
Испания, Granada
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play