...Ние сме доставчик на солени халал овчи и свинскичерва, известни със своето високо качество. Нашите продукти са идеални за производството на колбаси и се изнасят по целия свят. Гарантираме високо качество и свежест, както и конкурентни цени. Доверете се на нашия опит в международната търговия, за да намерите най-добрите колбаси за вашите нужди.
"Direct Meat Service" е семейна компания, специализирана в предлагането на премиум месни продукти за търговия на дребно и едро. С над три десетилетия опит в индустрията, те са изградили репутация за доставка на месо от най-високо качество - говеждо, свинско, агнешко и птиче, всичко от надеждни ферми. Неговото съвременно съоръжение осигурява оптимална обработка и опаковане, поддържайки най-високите...
...Свинскичерва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...растителен протеин, натурален аромат и естествен свинскичерва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: Около 0,900 кг.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: Около 0,900 кг.
...лонзо, салам, сушено говеждо и свински ядки, за да ви предложи аперитивна чиния 100% без нитрити и без консерванти.
Всички наши колбаси без нитрити са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: около 250 г
Съставки: Свинско месо, сол от Гюеранд, черен пипер от Кампот IGP, естествена черва...
...САУСИСОН 100 % от птиче месо 480г – ДЛУО 6 месеца (Патешко 40%, гърди 10 %, пуйка 60%, без свинскичерва)
Нашият БЕСТ СЕЛЪР!
Много оригинален продукт, напълно различен от обичайните вкусове. Продукт без свинско. Пристрастяващ.
Продава се на брой и най-често на половин парче.
50 см дължина.
Продукт с маржа и обем.
{
"target_language": "Ние сме търговска компания за износ на агро-хранителни продукти, замразени храни и FMCG (пелени, тиксо,…). Присъстваме в Европа и Африка. През годините значително разширихме нашия асортимент от продукти и разширихме нашата дистрибуторска мрежа за удоволствие на нашите любезни клиенти. Изнасяме в цяла субсахарска Африка с контрол на полето/фабриката (ЕС, Америка,…) до достав...
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествена свинска черва (сляпо и с дължина между 20 и 35 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0004...
...Супресата шкиачата е един от най-добрите колбаси от Калабрия. Тя се получава от най-добрите части на свинския бут, които се нарязват на средни парчета и се смесват с нарязан на средни парчета свински бекон. Добавят се характерните калабрийски подправки. Всичко това се натъпква в черва и се оставя да зрее повече от 45 дни при постоянна температура и влажност. В средата на зреещия период, колбасът...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свинскичерва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...Замразено свинско ухо, Замразен свински задник, Свински език, Свински бедрен кости, Свински тендер - Ние сме доставчици на замразено свинско месо. Предоставяме най-добро качество свинско месо. Нашите продукти са с качество клас А и се изпращат и изнасят в различни части на света, включително Китай.
Нашият кланица разполага с различни отдели с добре обучен персонал. Продуктите се грижат от етапа на отглеждане до обработката и производството. Предоставяме голямо разнообразие от замразено свинско месо, като:
замразени свинскичерва
замразен свински мозък...
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...Затваряне на черва – без клипове и възли! С Thermo-Fix, изобретение на Heinrich GmbH от Нюртинген. Thermo-Fix автоматично затваря свински, овчи и колагенови черва.
...Естествените черва са една от най-старите и най-естествени "опаковки" за колбаси! Нашата компания предлага широка гама от агнешки, свински и говежди черва. Постоянно актуални оферти!
...Семиаutomaticen двойнощипач за затваряне на краища на колбаси (Rollclip затваряне). Подходящ за свински и говежди черва до калибър 46+, кожни влакнести черва до 52 и изкуствени черва до 65/70.
FEATURES:
- спестяващо място полуавтоматично устройство
- изработен от неръждаема стомана и пластмаса, изключително устойчив на корозия
- производство на единични колбаси с/без примка, колбасни вериги...
От 1976 г. до днес се занимаваме с обработката на свинскичерва, във всички негови етапи, с императива винаги да поддържаме високо ниво на качество. Свинскичерва: - Стомаси за хранителна употреба, нежни, на всякакви дължини: оригинални, обезмаслени, шити и калибрирани, свързани и калибрирани - Филцета опашка, обезмаслена розова точка на парчета или свързани и калибрирани - Цели оригинални тела...