Испания, Granollers
...Свински черва. Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители. Идеални са за колбаси: Чоризос, фует, варена бутифара. РАЗМЕРИ: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
Съответстващи продукти
Бутифара
Бутифара
Други Продукти
Винар Мозел
Винар Мозел
Испания, Guijuelo-Salamanca
...растителен протеин, натурален аромат и естествен свински черва. 100 % натурални съставки. Без алергени. Тегло: Около 0,900 кг. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване. Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин. Тегло: Около 0,900 кг.
Испания, Zaragoza
...Интересувате ли се от задните крака на прасето? Ние сме специализирани в търговията с прасешки крака и други висококачествени свински разфасовки.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествена свинска черва (сляпо и с дължина между 20 и 35 см), което е преминало през процес на узряване-сушене. Референция: l0004...
Испания, Zaragoza
- Доставчик на замразено свинско месо, вътрешности и органи от свиня, сърце, диафрагма, сърца, езици, черен дроб, бъбреци, бял дроб, стомаси. - Доставчик на иберийско свинско месо, бекон, корем, ребра от филе, ребра от гръб. - Доставчик на естествени черва. - Продукти от замразени свински вътрешности: черен дроб, сърца, езици, стомах, нетна мазнина, бял дроб, бъбрек, диафрагма, гръбна мазнина...
Други Продукти
Обвивка на свиня
Обвивка на свиня
Испания, Valencia
Компания, посветена на производството и търговията с натурални черва за производство на колбаси. Специалисти по агнешки, свински и говежди черва. Национално и международно разпространение. Повече информация на: www.vgallent.es...
Испания, Caldes De Montbui
Произвеждаме традиционно натурални свински, агнешки и говежди черва с най-високо качество и произход за приготвяне на сурови, варени и сушени колбаси.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play