...Свинскичерва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...растителен протеин, натурален аромат и естествен свинскичерва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: Около 0,900 кг.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: Около 0,900 кг.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествена свинска черва (сляпо и с дължина между 20 и 35 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0004...
Компания, посветена на производството и търговията с натурални черва за производство на колбаси. Специалисти по агнешки, свински и говежди черва. Национално и международно разпространение. Повече информация на: www.vgallent.es...