...Супресата шкиачата е един от най-добрите колбаси от Калабрия. Тя се получава от най-добрите части на свинския бут, които се нарязват на средни парчета и се смесват с нарязан на средни парчета свински бекон. Добавят се характерните калабрийски подправки. Всичко това се натъпква в черва и се оставя да зрее повече от 45 дни при постоянна температура и влажност. В средата на зреещия период, колбасът...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свинскичерва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
От 1976 г. до днес се занимаваме с обработката на свинскичерва, във всички негови етапи, с императива винаги да поддържаме високо ниво на качество. Свинскичерва: - Стомаси за хранителна употреба, нежни, на всякакви дължини: оригинални, обезмаслени, шити и калибрирани, свързани и калибрирани - Филцета опашка, обезмаслена розова точка на парчета или свързани и калибрирани - Цели оригинални тела...
Групата La Alimentari е компания, основана през 1970 г., специализирана в продажбата на натурални черва с подходящи сертификати за италиански и чуждестранни продукти. Групата La Alimentari е специализирана в продажбата на свински, овчи и конски черва и предлага високо качество на продукта.