Франция, Maubeuge
... предлагаме смес от подправки за чиполати, произведена ръчно, с билки с много силни ароматни нотки. Избирайки продуктите на La Bonne Épice, вие се доверявате на специалист в смесването на подправки. Смес за наденички с билки, незаменимият продукт, който да направи вашата месарница да блести с цветовете на Прованс! С нарастваща клиентела, която става все по-взискателна и търси натурални и автентични продукти, традиционните месарници не могат да си позволят да разочароват своите клиенти.
Унгария, Budapest
...Листата от градински чай са основна съставка в кулинарията, известни със своя ароматен и мускусен мирис, който подобрява разнообразие от ястия. Тази вечнозелена подправка е любима в средиземноморската и близкоизточната кухня, където добавя дълбочина и вкус на месни ястия, плънки за птици и колбаси. Листата от градински чай се предпочитат пред смления градински чай заради своя интензивен вкус и...
Франция, Carpentras
... терина от свинско и хвойна И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо Малко +: Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив! Тегло: 3 кг Размери: 35 × 26 × 10 см Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
Германия, Dissen
...С VeggieFox® можете да произвеждате вегетариански или вегански кюфтета, шницели, колбаси, бургери, рьостита, кюфтета, нъгети или нарязано "месо". Продуктовата гама е модулна по дизайн и може да се комбинира с много продукти на Fuchs. Подправки + свързващи агенти + текстуриращи агенти + топ подправка или марината или панировка. Всички компоненти са налични и поотделно, което ви позволява гъвкавост...
Португалия, Santarém
... почитателите на колбаси. Сосиска на Monte Safira е перфектна за грил, добавяне в яхнии или за наслаждаване сама по себе си. Нейните богати вкусове и висококачествени съставки я правят универсално допълнение към всяко ястие, предоставяйки вкус на Португалия, който е едновременно автентичен и удовлетворяващ. Изпитайте традицията и качеството на португалските колбаси с сосиска на Monte Safira.
Испания, Molina De Segura
...Паприката на едро от Lord Spices Group е ярка и ароматна подправка, идеална за обогатяване на ястията ви с цвят и вкус. С богата традиция от над век, ние сме експерти в производството и разпространението на паприка на едро, гарантирайки продукт с високо качество и свежест. Нашата паприка произхожда от най-добрите производствени региони и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на специфичните ви нужди. Без ГМО, нашата паприка е безопасен и вкусен избор за вашите кулинарни творения.
Испания, Villarrubia (cordoba)
... продукти, вариращи от подправки и суперхрани до зърнени храни и бобови култури. Той е също така добра опция за много продукти в сектора на нехранителните стоки, например продукти за лична хигиена, гелове и шампоани, и почистващи препарати, между другото.
Германия, Heidelberg
...Наричан също "черен кимион", семената на нигела са били използвани като заместител на пипера в Античността. Миризмата им напомня на анасон или индийско орехче. Смлени, те напомнят на миризмата на кимион. Използват се като гарнитура, покритие или се вмъкват в хляб, зърнени смеси, плънки или колбаси.
Испания, Guijuelo-Salamanca
... естествени черва. Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане. Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти. Нетно тегло: 100 гр.
Франция, Pineuilh
... направено, за да ви гарантира качествено вино, което уважава типичността на своя сорт. ДЕГУСТАЦИЯ Цвят: интензивно червено с виолетови отблясъци. Нос: експресивен с нотки на конфитюр от червени плодове. Вкус: щедър, кръгъл и плътен с аромати на пресни плодове, подправени с нотка на сладки подправки. Едно Merlot, което е истинско удоволствие! СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ Star Merlot ще се съчетае прекрасно с чиния от колбаси, грил, бели меса в сос, риба и чипс и характерни сирена.
България, Sofia
...-източен вкус. Целият и смлян кимион може да бъде неразделна част от колбаси на основата на смляно месо, домашни колбаси, хумус (използван смлян под формата на прах). Той се използва за овкусяване на паста, в приготвянето на ястия на основата на смляно месо, зеле с месо, зеле с ориз, барбекю и солени бисквити. Опаковка: Прах – 250г, 500г и насипно.
Франция, Carquefou
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др. Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски... Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва. Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
Полша, Warszawa, Poland
... обикновено като сгъстител, текстуризатор и стабилизатор в различни продукти като дресинги за салати, подправки, сиропи, сосове, меса, колбаси, печива, замразени продукти и сладолед. Ксантановата гума е особено полезна в безглутенови и вегански продукти, тъй като може да подобри текстурата и суспензията и да създаде вискозитет, който обикновено би се постигнал с използването на яйца. Тя също така се...
Франция, Bordeaux
... са щедри, плътни, ароматни и притежават танинна структура, която ги прави особено подходящи за стареене.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" притежава изключително дълбок цвят, пурпурен с черни отблясъци. Елегантно плътно, без дисбаланс, то изразява аромати на малки черни плодове, с нотки на подлес и подправки. Тази селекция предлага сравнително кръгъл и нежен танин. Съчетание на храни и...
Италия, Fidenza
...Фиокетото се получава от рязането на свинския бут. То се различава от по-известното кулатело, тъй като е по-малко мазно и с деликатен вкус. В тази версия се готви с аромати и подправки за алтернативен вкус в сравнение с традиционния.
Германия, Bad Bentheim
... вкус, например в печено мляно месо и варени колбаси. Той е също така често използвана подправка в много източни и африкански ястия. Кардамонът има много специфичен вкус. Ако използвате твърде много от него, той придава доминиращ...
Франция, Illkirch-Graffenstaden
...Можем да ви предложим смесени подправки за колбаси. Но също така: Бурбон ванилови шушулки Бурбон ванилови зърна Бурбон ванилов прах Бурбон ванилов екстракт Тахити ванилови шушулки...
Испания, Granollers
Мартин Барнилс С.Л. е испанска компания, базирана в Гранолерс (Барселона), която се занимава с производството и разпространението на натурални черва за производството на колбаси. Основана през 1920 г., компанията разполага с дългогодишен опит в сектора и се е утвърдила като водеща на пазара както в национален, така и в международен мащаб. Мартин Барнилс С.Л. предлага широка гама от висококачеств...
Австрия, Guntramsdorf
...Пластиковата обвивка пренася груби подправки, фини подправки и билки върху варени шункови продукти и варени колбаси в една стъпка по време на готвене.
Съответстващи продукти
NaloProПодправка
NaloProПодправка
Други Продукти
NaloSmoke
NaloSmoke
Германия, Ahrensburg
...Подправка за фина метвурст. Пикантна подправка за производство на сърдечни, нарязваеми сурови колбаси. Независимо дали в малък калибър като закуска или класически като нарязани изделия, пикантният пипер с нотка чесън осигурява истинско удоволствие за небцето. С удоволствие ще ви помогнем при избора на стартер култури, просто се свържете с нас! Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и...
Испания, Peligros
...Смес от добавки, подправки и подправки за приготвяне на МЕСЕН ПРИГОТВЕНЕ, наречен "PINCHO MORUNO". Формат: Стъклен буркан 1 кг, чанта 4 кг...
Германия, Lüdenscheid
...Използване: Салати, колбаси, сосове, чътни, печива Сега можете да използвате нашия "Смлян кориандър" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de) С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Части на растението: Стигма, Цвете Режим на отглеждане: Отглеждано В производството: Фармацевтична, Козметична, Сладкарска, Екстракт, Млечни продукти, Напитки, Алкохолни напитки, Месо, Колбаси, Масла, Маргарин, Подправки, Подправки, Десерти, Пудинги, Грижа за кожата, Грижа за косата, Етерично масло, Сироп. В храната: Заедно с ориз, в яхнии, Чай.
Франция, Pleucadeuc
...• Гелеви сосове на солена и сладка основа в кубчета IQF с размери 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 или 12x12x12 мм • Масла и подправки в кубчета IQF с размер 8x8x8 мм ХАРАКТЕРИСТИКИ • Готови за употреба • Възможна адаптация на устойчивостта на студени обработки и текстурата при нагряване ПРИЛОЖЕНИЯ • Маркиращи за колбаси, кайма, нъгети… • Топинги за пица ОПАКОВКА • Чанта от 10 до 15 кг • Картон от 10 кг СЪХРАНЕНИЕ • 12 до 18 месеца при -18°C НЯКОЛКО ПРИМЕРА ЗА РЕЦЕПТИ • Чесън / магданоз • Кетчуп • Домат • Мексикански • Къри • Горчица • BBQ • Сирене...
Франция, Mietesheim
... текстура. Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси. Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит. Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...), както и черен пипер и евкалипт. Цялото е особено очарователно и изразява мощност в умерени граници. Подходящо за червени меса и колбаси. "Fuoriclasse" (изключително) както казват нашите италиански приятели! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сортове: Каберне совиньон, Каберне фран, Мерло DOC: Montello e Colli Asolani (Венето, Италия) Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2032 Температура на сервиране: 16-18°C...
Испания, Guardamar Del Segura
...Фино сухо морска сол, идеална за хлебопекарство, приготвяне на ядки, подправки, колбаси и като добавка. Опаковка от 1 кг.
Австрия, St. Ruprecht An Der Raab
...Мобилно лабораторно измервателно устройство за определяне на водната активност и изход на Aw-стойността за храни с регистратор на данни. Подходящо за измерване на материали като масло, плодови смеси, подправки, гранули, гъби, ксилитол, брашно, бисквити или колбаси, както и за всички други храни, за които е необходимо проверка на Aw-стойността. Също така подходящо за например пластмасови гранули и...
Испания, Guijuelo (salamanca)
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка. Приложени обработки В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване. Ползите от колбасите Колбасите са богати на магнезий...
Италия, Mesoraca
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play