... предлагаме смес от подправкиза чиполати, произведена ръчно, с билки с много силни ароматни нотки.
Избирайки продуктите на La Bonne Épice, вие се доверявате на специалист в смесването на подправки.
Смес за наденички с билки, незаменимият продукт, който да направи вашата месарница да блести с цветовете на Прованс!
С нарастваща клиентела, която става все по-взискателна и търси натурални и автентични продукти, традиционните месарници не могат да си позволят да разочароват своите клиенти.
...Листата от градински чай са основна съставка в кулинарията, известни със своя ароматен и мускусен мирис, който подобрява разнообразие от ястия. Тази вечнозелена подправка е любима в средиземноморската и близкоизточната кухня, където добавя дълбочина и вкус на месни ястия, плънки за птици и колбаси. Листата от градински чай се предпочитат пред смления градински чай заради своя интензивен вкус и...
... терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
...С VeggieFox® можете да произвеждате вегетариански или вегански кюфтета, шницели, колбаси, бургери, рьостита, кюфтета, нъгети или нарязано "месо". Продуктовата гама е модулна по дизайн и може да се комбинира с много продукти на Fuchs. Подправки + свързващи агенти + текстуриращи агенти + топ подправка или марината или панировка. Всички компоненти са налични и поотделно, което ви позволява гъвкавост...
... почитателите на колбаси.
Сосиска на Monte Safira е перфектна за грил, добавяне в яхнии или за наслаждаване сама по себе си. Нейните богати вкусове и висококачествени съставки я правят универсално допълнение към всяко ястие, предоставяйки вкус на Португалия, който е едновременно автентичен и удовлетворяващ. Изпитайте традицията и качеството на португалските колбаси с сосиска на Monte Safira.
...Паприката на едро от Lord Spices Group е ярка и ароматна подправка, идеална за обогатяване на ястията ви с цвят и вкус. С богата традиция от над век, ние сме експерти в производството и разпространението на паприка на едро, гарантирайки продукт с високо качество и свежест. Нашата паприка произхожда от най-добрите производствени региони и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на специфичните ви нужди. Без ГМО, нашата паприка е безопасен и вкусен избор за вашите кулинарни творения.
... продукти, вариращи от подправки и суперхрани до зърнени храни и бобови култури. Той е също така добра опция за много продукти в сектора на нехранителните стоки, например продукти за лична хигиена, гелове и шампоани, и почистващи препарати, между другото.
...Наричан също "черен кимион", семената на нигела са били използвани като заместител на пипера в Античността. Миризмата им напомня на анасон или индийско орехче. Смлени, те напомнят на миризмата на кимион. Използват се като гарнитура, покритие или се вмъкват в хляб, зърнени смеси, плънки или колбаси.
... естествени черва.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане.
Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти.
Нетно тегло: 100 гр.
... направено, за да ви гарантира качествено вино, което уважава типичността на своя сорт.
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят: интензивно червено с виолетови отблясъци.
Нос: експресивен с нотки на конфитюр от червени плодове.
Вкус: щедър, кръгъл и плътен с аромати на пресни плодове, подправени с нотка на сладки подправки.
Едно Merlot, което е истинско удоволствие!
СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ
Star Merlot ще се съчетае прекрасно с чиния от колбаси, грил, бели меса в сос, риба и чипс и характерни сирена.
...-източен вкус. Целият и смлян кимион може да бъде неразделна част от колбаси на основата на смляно месо, домашни колбаси, хумус (използван смлян под формата на прах). Той се използва за овкусяване на паста, в приготвянето на ястия на основата на смляно месо, зеле с месо, зеле с ориз, барбекю и солени бисквити.
Опаковка: Прах – 250г, 500г и насипно.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
... обикновено като сгъстител, текстуризатор и стабилизатор в различни продукти като дресинги за салати, подправки, сиропи, сосове, меса, колбаси, печива, замразени продукти и сладолед. Ксантановата гума е особено полезна в безглутенови и вегански продукти, тъй като може да подобри текстурата и суспензията и да създаде вискозитет, който обикновено би се постигнал с използването на яйца. Тя също така се...
... са щедри, плътни, ароматни и притежават танинна структура, която ги прави особено подходящи за стареене.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" притежава изключително дълбок цвят, пурпурен с черни отблясъци. Елегантно плътно, без дисбаланс, то изразява аромати на малки черни плодове, с нотки на подлес и подправки. Тази селекция предлага сравнително кръгъл и нежен танин. Съчетание на храни и...
...Фиокетото се получава от рязането на свинския бут. То се различава от по-известното кулатело, тъй като е по-малко мазно и с деликатен вкус.
В тази версия се готви с аромати и подправкиза алтернативен вкус в сравнение с традиционния.
... вкус, например в печено мляно месо и варени колбаси. Той е също така често използвана подправка в много източни и африкански ястия. Кардамонът има много специфичен вкус. Ако използвате твърде много от него, той придава доминиращ...
Мартин Барнилс С.Л. е испанска компания, базирана в Гранолерс (Барселона), която се занимава с производството и разпространението на натурални черва за производството на колбаси.
Основана през 1920 г., компанията разполага с дългогодишен опит в сектора и се е утвърдила като водеща на пазара както в национален, така и в международен мащаб.
Мартин Барнилс С.Л. предлага широка гама от висококачеств...
...Пластиковата обвивка пренася груби подправки, фини подправки и билки върху варени шункови продукти и варени колбаси в една стъпка по време на готвене.
...Подправка за фина метвурст.
Пикантна подправка за производство на сърдечни, нарязваеми сурови колбаси. Независимо дали в малък калибър като закуска или класически като нарязани изделия, пикантният пипер с нотка чесън осигурява истинско удоволствие за небцето. С удоволствие ще ви помогнем при избора на стартер култури, просто се свържете с нас!
Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и...
...Използване: Салати, колбаси, сосове, чътни, печива
Сега можете да използвате нашия "Смлян кориандър" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Части на растението: Стигма, Цвете
Режим на отглеждане: Отглеждано
В производството: Фармацевтична, Козметична, Сладкарска, Екстракт, Млечни продукти, Напитки, Алкохолни напитки, Месо, Колбаси, Масла, Маргарин, Подправки, Подправки, Десерти, Пудинги, Грижа за кожата, Грижа за косата, Етерично масло, Сироп.
В храната: Заедно с ориз, в яхнии, Чай.
...• Гелеви сосове на солена и сладка основа в кубчета IQF с размери 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 или 12x12x12 мм
• Масла и подправки в кубчета IQF с размер 8x8x8 мм
ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Готови за употреба
• Възможна адаптация на устойчивостта на студени обработки и текстурата при нагряване
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Маркиращи заколбаси, кайма, нъгети…
• Топинги за пица
ОПАКОВКА
• Чанта от 10 до 15 кг
• Картон от 10 кг
СЪХРАНЕНИЕ
• 12 до 18 месеца при -18°C
НЯКОЛКО ПРИМЕРА ЗА РЕЦЕПТИ
• Чесън / магданоз
• Кетчуп
• Домат
• Мексикански
• Къри
• Горчица
• BBQ
• Сирене...
... текстура.
Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси.
Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
...), както и черен пипер и евкалипт. Цялото е особено очарователно и изразява мощност в умерени граници. Подходящо за червени меса и колбаси. "Fuoriclasse" (изключително) както казват нашите италиански приятели!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: Каберне совиньон, Каберне фран, Мерло
DOC: Montello e Colli Asolani (Венето, Италия)
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2032
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Мобилно лабораторно измервателно устройство за определяне на водната активност и изход на Aw-стойността за храни с регистратор на данни.
Подходящо за измерване на материали като масло, плодови смеси, подправки, гранули, гъби, ксилитол, брашно, бисквити или колбаси, както и за всички други храни, за които е необходимо проверка на Aw-стойността.
Също така подходящо за например пластмасови гранули и...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...