... обикновено като сгъстител, текстуризатор и стабилизатор в различни продукти като дресинги за салати, подправки, сиропи, сосове, меса, колбаси, печива, замразени продукти и сладолед. Ксантановата гума е особено полезна в безглутенови и вегански продукти, тъй като може да подобри текстурата и суспензията и да създаде вискозитет, който обикновено би се постигнал с използването на яйца. Тя също така се...
...От самото начало на съществуването си стратегическата ни индустрия е месната и хранителната промишленост.
Нашето предложение включва:
- черва (свински, агнешки, говежди)
- обвивки (колагенови, протеинови, полиамидни, бариерни, вискозни)
- мрежи, конци, връзки заколбаси
- зърнени храни (печена елда, белена, ечемик, перлен ечемик, просо)
- ориз
- протеинови препарати
- подправки и билки от цял свят
- готови смеси от подправки
- подправки без добавки "E" (млад лук, бульон)
- средства за солене и обработка на месо
- шунковари...
...над седемдесет години тежък труд и опит, на който не може да се равнява нито една друга фирма от месопреработвателната индустрия.
Вкусът на нашите изделия е резултат от опита и страстта, с която подхождаме към работата си. Не спираме обаче в борбата за възстановяване на здравословната и вкусна традиция на полските маси. Натурални съставки и идеално подбрани подправки създават симфония за всяко ястие, която очарова любителите на най-добрите колбаси. Три поколения собственици, над седемдесет години тежък труд...
... състои основно от естествени обвивки (главно свински и овчи обвивки), изкуствени обвивки, нишки и мрежи за шунка, подправки, сол за мариноване, селитра и други продукти. Характерна черта на T&K Полша, освен търговската специализация, е голям мащаб на дейностите и комплексното обслужване, включващо клиенти на дребно и едро в Полша, както и в други европейски страни.
Ние сме малка месарска фирма, разположена в село Будзин, община Лишки. Нашите изделия се произвеждат по стари рецепти, предавани от поколение на поколение. Внимателно подбраните съставки и подправки правят всички наши колбаси с много изразителен вкус и аромат, те са крехки и много вкусни. Опушването се извършва в традиционни пушилни, отоплявани с бук и върба. Произвеждаме колбаси, шунки, бекони, пушени меса, филе, балерони и субпродукти. Надяваме се, че благодарение на привързаността към традицията и грижата за запазване на отличния вкус, нашите месарски изделия ще ви харесат.