...Гурме стил карамелизиран лук, приготвен с лук, слънчогледово масло, балсамов оцет, мед и сол, готвен до %90, за да запази собствените си сокове и консистенция. Готов е за консумация веднага след отваряне или може да бъде загрят/запържен за финален щрих. Може да се консумира във всякакъв вид бърза храна, като бургери и хотдози, с колбаси и деликатеси или дори с закуска, като scrambled eggs. Този продукт е 100% вегетариански, без глутен и е приготвен с изцяло натурални съставки без добавки. Изработен е с мед вместо рафинирана захар и/или изкуствени подсладители.
...Тъмен и твърд, изсушен на слънце, този цветен бутон на карамфил е подправка с пикантен и топъл вкус.
Използвания на карамфила в кухнята:
Карамфилът се използва за ароматизиране на шунка, портокали или лук. Но той може да подправи много ястия. Това е идеалната подправка за вашите колбаси, сирена, зеленчуци и сладкиши. Отлично се съчетава с канела или индийско орехче.
Ползите от карамфила...
...В КУХНЯТА: Подправя супи, сосове, ястия на бавен огън, плънки и прекрасно се съчетава с колбаси. Служи и за супа...
ПОЛЗИ:
Известна е с аналгетични, антиинфекциозни, антисептични и антибактериални свойства. Окисляваща, използва се също и като компрес...
...{"Nez":"Нос\nчервени плодове, нотки на черешови ядки и светли подправки\n","Appellation":"Наименование: Minervois\n","Conditionnement":"Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl\n","Label":"Етикет: Защитено наименование за произход\n","Cépage":"Сорт: Grenache noir, Syrah\n","Bouche":"Устата\nпълна и плътна, подкрепена от копринени танини\n","Accord met-vin":"Съчетание храна-вино: червени меса, колбаси...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...• Отлични свойства за емулгиране
• Способност за свързване на вода
• Обогатяване с протеин
• Подобрява ефекта на покафеняване (реакция на Майярд)
• Подобряване на текстурата и следователно на усещането в устата
• Подобряване на вкуса (по-малко използване на аромати и подправки)...
... гвоздиката е мленият черен пипер. Подправката не е по-малко добра, когато се добавя към компоти и сладкарски изделия. Идеалният спътник на гвоздиката е канелата. Допълвайки се взаимно, тези две подправки придават на ястието уникален пикантен вкус и необичайно апетитен аромат.
Използване за
Използване за приготвяне на салати, предястия, супи, основни ястия, десерти и горещи напитки.
Вкус
Ярък парлив вкус и характерен миртово-гвоздиков аромат
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 6,0
Мазнини (г / 100г)… 20
Въглехидрати (г / 100г)… 27,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 310...
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
...Свободно отглежданите елени процъфтяват в естествена среда. След контролирано и професионално хранене, отглеждане и клане, постното месо веднага преминава в преработка.
В храната не се добавят никакви химически или мускулно изграждащи препарати. Саламата съдържа над 74 % еленско месо и само 22 % свинско месо - рядкост за немския пазар. След добавяне на подбрани подправки, част от които от собствено отглеждане, саламата получава своя изключителен вкус. Чрез процеса на пушене с дъбови дърва, преработката достига своята завършеност.
...сметана...),
- Колбаси и соления,
- Печива и сладкиши,
- Халал продукти,
- Бакалия,
- Морски продукти,
- Замразени.
Можем да ви предложим различни асортименти от хранителни продукти.
SOMEXPORT е вашият партньор в износа. Всъщност, ние ви придружаваме, за да откриете най-добрите продукти от всяка част на света, отговарящи на вашите нужди и на исканията на вашите клиенти. Вече повече от 20 години...
... Schinken Nuggetz и Reinert HerzensSACHE.
Иновативната идея е дълбоко вкоренена в компанията: TFB успешно е създала сегмента на детските колбаси с колбаса Reinert Bärchen и е представила на немския пазар първата марка колбаси от 100% безантибиотично отглеждане с Reinert HerzensSACHE.
Годишно се произвеждат над 660 милиона продукта за самообслужване, като портфолиото обхваща класически сурови, варени и готвени колбаси, както и креации с акцент върху различни подправки и хибридни продукти за рафтовете за самообслужване, но и за щандовете с обслужване.
Сицилианска занаятчийска компания, производител на висококачествени зеленчукови консерви от повече от 50 години. Обслужвани зони: Италия, Европа, Близкия изток, Азия, САЩ, Канада, Австралия. Доставки за контейнери 20 или 40 фута. Пълни палети. Разпределение на дребно за Италия и Европа.
Доматен сос, песто, пастети, сладки кремове, консерви в зехтин или оцет, като антипасти, зелени и пълнени маслини, артишок, патладжан, чушки, гъби, шампиньони, плевроте, намеко, сушени домати С. Марцано и черешови домати.
... видимост.
Ние предлагаме следните продуктови линии: солени/сладки хранителни стоки, напитки, алкохол, гурме храни, пресни/замразени/готови ястия, плодове и зеленчуци, пушени меса и птици, риба, меса и колбаси, черен дроб, соления и много други.
Нашите клиенти са професионалисти от търговията, ресторантьорството, голямото разпространение, индустриалци и търговци на едро. Седалището ни е в Уису, Есон, нашият екип е тук, за да отговори на вашите въпроси и да ви консултира относно нашите продукти.
... на прах
- Подправки от всички видове (чубрица, горчица, черен пипер, паприка, риган, босилек, розмарин, копър)
- Сладки от всички видове (бонбони, вафли, бисквити…) и всички производни
- Напитки от всички видове, с алкохол (бира, вино, ракия, водка…), без алкохол [вода (много добра цена за Близкия изток), натурален сок, газирани], енергийни напитки
- Имаме също натурален сок без химикали, директно...
...Къщата на Колон е специализирана в ръчното производство на белгийски студени сосове (различни видове за приготвяне на американски стек, майонеза и др.) или горещи сосове (мергез, ловец, провансалски, гирос, сосове заколбаси и др.). Един от основните продукти на тази къща е безспорно "пълната смес от подправки", известна за каймата и колбасите, с различни разновидности в зависимост от вкуса на...
В Ferju ни подкрепя нашата занаятчийска традиция, с познания за най-древните техники при производството на колбаси и соления. Суровината е безспорно най-важната част за постигане на продукт с високо качество, затова полагаме специални усилия да изберем най-добрите меса, подправки и съставки, и разбира се, соленето и естественото узряване, всичко това ръководено от мъдрата ръка на колбасаря...
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
Ние сме специалисти в производството на подправкизаколбаси. Дизайн и производство на пълни формули за хранителната индустрия. Нашите формули са смеси от подправки, съставки и добавки за хранителната индустрия. Нашите марки са:
- DOSCAMIX ®: ПЪЛНИ ФОРМУЛИ ЗА МЕСНАТА ИНДУСТРИЯ
- SAZOCAB ®: ПОДПРАВКИЗА ХРАНЕНЕ
- DOSCAROM ®: АРОМАТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ ЗА ХРАНИ
- ДОБАВКИ И ФУНКЦИОНАЛНИ СЪСТАВКИ
- ЧЕРВЕН ПИПЕР И ПОДПРАВКИ
- ОЛЕОРЕЗИНИ ОТ ЧЕРВЕН ПИПЕР...
ITALIA NET FOOD SNC ви предлага разнообразие от етнически хранителни продукти от различни части на света:
- Консервирани зеленчуци
- Сос Хариса
- Консерви от риба: тон, сардини, скумрия, аншоа
- Пушена риба
- Маслини
- Подправки
- Конфитюри
- Зехтин и растителни масла
- Плодови сокове
- Халал колбаси
- Сирене
- Макарони, ориз и кус-кус
- Сушени плодове
- Фурми
- Традиционни сладкиши
- Източна сладкария
- Листове за брик...
...- Малки черва от овен с различни калибри Продукти за обработка на колбаси: - Консерви и специални препарати заколбаси - Подправки от всякакъв вид - Въжета и въжета за всякакви приложения - Еластични мрежи заколбаси и печива Морска сол Винен оцет Професионални ножове Аксесоари и облекло за обработка на месо...
... други добавки.
Нашите продукти се произвеждат ръчно и пресно. 100 % автентични и истински тай.
Налични различни опаковъчни единици, предложения за гастрономия, възможност за производство на Private Label.
... Stella, които основно се използваха в домакинствата от самите домакини, основни суровини за производството на безалкохолни и алкохолни напитки, аромати и есенции за индустрията на спиртни напитки и хранителни добавки. В дестилацията се произвеждаха есенции, ром, плодови дестилати и екстракти за млечната индустрия (млечни напитки). Освен това се произвеждаха основи за сладолед на натурална основа (от плодове), ароматни композиции за козметиката, подправкизаколбаси и хранителни оцветители.
...От самото начало на съществуването си стратегическата ни индустрия е месната и хранителната промишленост.
Нашето предложение включва:
- черва (свински, агнешки, говежди)
- обвивки (колагенови, протеинови, полиамидни, бариерни, вискозни)
- мрежи, конци, връзки заколбаси
- зърнени храни (печена елда, белена, ечемик, перлен ечемик, просо)
- ориз
- протеинови препарати
- подправки и билки от цял свят
- готови смеси от подправки
- подправки без добавки "E" (млад лук, бульон)
- средства за солене и обработка на месо
- шунковари...
Производственото звено ANTARTIC II INGRÉDIENTS е създадено през 2002 г. за предоставяне на Технологични Миксове за хранителната индустрия: покрития, соления (мариновани продукти, варена колбасарска продукция, сурова колбасарска продукция, суха колбасарска продукция), желета, маринати, сосове и основи за сосове, аромати, аромати за закуски, натурални аромати, подправкизаколбаси и мергез...
... става единствен дистрибутор на млечните продукти с марка Формидоро, представляващи изключителността на рикотата, овчите и козите сирена, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и съгласно древните регионални традиции. Компанията предлага също така млечни продукти от други италиански региони, широк асортимент от колбаси, консерви, сосове за паста и подправки, замразени храни, вина, ликьори, спиртни напитки и други специфични продукти за сектора на хотелиерството.