Турция, Istanbul
...Гурме стил карамелизиран лук, приготвен с лук, слънчогледово масло, балсамов оцет, мед и сол, готвен до %90, за да запази собствените си сокове и консистенция. Готов е за консумация веднага след отваряне или може да бъде загрят/запържен за финален щрих. Може да се консумира във всякакъв вид бърза храна, като бургери и хотдози, с колбаси и деликатеси или дори с закуска, като scrambled eggs. Този продукт е 100% вегетариански, без глутен и е приготвен с изцяло натурални съставки без добавки. Изработен е с мед вместо рафинирана захар и/или изкуствени подсладители.
Италия, Mugnano Del Cardinale
...Тегло: 0,4 кг Съставки: Свинско месо, Сол, Декстроза, Натурални аромати, Подправки, Антиоксиданти, E301, Консерванти, E250 Нутриционни и енергийни стойности за 100 гр продукт Енергийна стойност 432kcal 1793kj Мазнини 36гр от които наситени мазнини 12гр Въглехидрати 1,4гр от които захари 1,3гр Протеини 27гр хранителни влакна 0,02гр сол 7,9...
Франция, Levallois Perret
...Тъмен и твърд, изсушен на слънце, този цветен бутон на карамфил е подправка с пикантен и топъл вкус. Използвания на карамфила в кухнята: Карамфилът се използва за ароматизиране на шунка, портокали или лук. Но той може да подправи много ястия. Това е идеалната подправка за вашите колбаси, сирена, зеленчуци и сладкиши. Отлично се съчетава с канела или индийско орехче. Ползите от карамфила...
Франция, Besancon
...В КУХНЯТА: Подправя супи, сосове, ястия на бавен огън, плънки и прекрасно се съчетава с колбаси. Служи и за супа... ПОЛЗИ: Известна е с аналгетични, антиинфекциозни, антисептични и антибактериални свойства. Окисляваща, използва се също и като компрес...
Украйна, Dnipro
...Пастьоризирани ястия в вакуумни опаковки с различно разнообразие и вкусове. Примери за ястия: ПАСТА С ГЪБИ И КОЛБАСИ В СМЕТАНОВ СОС Съставки: паста от твърда пшеница, лук, гъби (шампиньони), колбаси, сметана, зелени подправки, подправки. КАРТОФИ С ПИЛЕ В СОС САЦЕБЕЛИ Съставки: картофи, пилешко месо, царевица, моркови, чушка, грах, аспержи, млади фасулчета, лук, целина, сос Сацебели, зелени...
Франция, Auxerre
...{"Nez":"Нос\nчервени плодове, нотки на черешови ядки и светли подправки\n","Appellation":"Наименование: Minervois\n","Conditionnement":"Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl\n","Label":"Етикет: Защитено наименование за произход\n","Cépage":"Сорт: Grenache noir, Syrah\n","Bouche":"Устата\nпълна и плътна, подкрепена от копринени танини\n","Accord met-vin":"Съчетание храна-вино: червени меса, колбаси...
Франция, Saint-André-Le-Puy
...Описание: Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив! Списък на съставките: Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен. Срок на годност: 45 дни...
Други Продукти
сосиски от Оверня
сосиски от Оверня
Германия, Wasserburg Am Inn
...• Отлични свойства за емулгиране • Способност за свързване на вода • Обогатяване с протеин • Подобрява ефекта на покафеняване (реакция на Майярд) • Подобряване на текстурата и следователно на усещането в устата • Подобряване на вкуса (по-малко използване на аромати и подправки)...
ufs.country_names.RU, Moscow
... гвоздиката е мленият черен пипер. Подправката не е по-малко добра, когато се добавя към компоти и сладкарски изделия. Идеалният спътник на гвоздиката е канелата. Допълвайки се взаимно, тези две подправки придават на ястието уникален пикантен вкус и необичайно апетитен аромат. Използване за Използване за приготвяне на салати, предястия, супи, основни ястия, десерти и горещи напитки. Вкус Ярък парлив вкус и характерен миртово-гвоздиков аромат Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 6,0 Мазнини (г / 100г)… 20 Въглехидрати (г / 100г)… 27,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 310...
Италия, Martina Franca
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
Италия, Dorgali
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви. В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност. Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
Испания, Badajoz
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
Германия, Obermoschel
...Свободно отглежданите елени процъфтяват в естествена среда. След контролирано и професионално хранене, отглеждане и клане, постното месо веднага преминава в преработка. В храната не се добавят никакви химически или мускулно изграждащи препарати. Саламата съдържа над 74 % еленско месо и само 22 % свинско месо - рядкост за немския пазар. След добавяне на подбрани подправки, част от които от собствено отглеждане, саламата получава своя изключителен вкус. Чрез процеса на пушене с дъбови дърва, преработката достига своята завършеност.
Франция, Marseille
...сметана...), - Колбаси и соления, - Печива и сладкиши, - Халал продукти, - Бакалия, - Морски продукти, - Замразени. Можем да ви предложим различни асортименти от хранителни продукти. SOMEXPORT е вашият партньор в износа. Всъщност, ние ви придружаваме, за да откриете най-добрите продукти от всяка част на света, отговарящи на вашите нужди и на исканията на вашите клиенти. Вече повече от 20 години...
Германия, Versmold
... Schinken Nuggetz и Reinert HerzensSACHE. Иновативната идея е дълбоко вкоренена в компанията: TFB успешно е създала сегмента на детските колбаси с колбаса Reinert Bärchen и е представила на немския пазар първата марка колбаси от 100% безантибиотично отглеждане с Reinert HerzensSACHE. Годишно се произвеждат над 660 милиона продукта за самообслужване, като портфолиото обхваща класически сурови, варени и готвени колбаси, както и креации с акцент върху различни подправки и хибридни продукти за рафтовете за самообслужване, но и за щандовете с обслужване.
Италия, Paterno'
Сицилианска занаятчийска компания, производител на висококачествени зеленчукови консерви от повече от 50 години. Обслужвани зони: Италия, Европа, Близкия изток, Азия, САЩ, Канада, Австралия. Доставки за контейнери 20 или 40 фута. Пълни палети. Разпределение на дребно за Италия и Европа. Доматен сос, песто, пастети, сладки кремове, консерви в зехтин или оцет, като антипасти, зелени и пълнени маслини, артишок, патладжан, чушки, гъби, шампиньони, плевроте, намеко, сушени домати С. Марцано и черешови домати.
Франция, Wissous
... видимост. Ние предлагаме следните продуктови линии: солени/сладки хранителни стоки, напитки, алкохол, гурме храни, пресни/замразени/готови ястия, плодове и зеленчуци, пушени меса и птици, риба, меса и колбаси, черен дроб, соления и много други. Нашите клиенти са професионалисти от търговията, ресторантьорството, голямото разпространение, индустриалци и търговци на едро. Седалището ни е в Уису, Есон, нашият екип е тук, за да отговори на вашите въпроси и да ви консултира относно нашите продукти.
Румъния, Bucuresti
... на прах - Подправки от всички видове (чубрица, горчица, черен пипер, паприка, риган, босилек, розмарин, копър) - Сладки от всички видове (бонбони, вафли, бисквити…) и всички производни - Напитки от всички видове, с алкохол (бира, вино, ракия, водка…), без алкохол [вода (много добра цена за Близкия изток), натурален сок, газирани], енергийни напитки - Имаме също натурален сок без химикали, директно...
Белгия, Villers-Le-Bouillet
...Къщата на Колон е специализирана в ръчното производство на белгийски студени сосове (различни видове за приготвяне на американски стек, майонеза и др.) или горещи сосове (мергез, ловец, провансалски, гирос, сосове за колбаси и др.). Един от основните продукти на тази къща е безспорно "пълната смес от подправки", известна за каймата и колбасите, с различни разновидности в зависимост от вкуса на...
Испания, Pobladura de Pelayo García
В Ferju ни подкрепя нашата занаятчийска традиция, с познания за най-древните техники при производството на колбаси и соления. Суровината е безспорно най-важната част за постигане на продукт с високо качество, затова полагаме специални усилия да изберем най-добрите меса, подправки и съставки, и разбира се, соленето и естественото узряване, всичко това ръководено от мъдрата ръка на колбасаря...
Испания, Cumbres Mayores
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
Испания, Molina De Segura
Ние сме специалисти в производството на подправки за колбаси. Дизайн и производство на пълни формули за хранителната индустрия. Нашите формули са смеси от подправки, съставки и добавки за хранителната индустрия. Нашите марки са: - DOSCAMIX ®: ПЪЛНИ ФОРМУЛИ ЗА МЕСНАТА ИНДУСТРИЯ - SAZOCAB ®: ПОДПРАВКИ ЗА ХРАНЕНЕ - DOSCAROM ®: АРОМАТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ ЗА ХРАНИ - ДОБАВКИ И ФУНКЦИОНАЛНИ СЪСТАВКИ - ЧЕРВЕН ПИПЕР И ПОДПРАВКИ - ОЛЕОРЕЗИНИ ОТ ЧЕРВЕН ПИПЕР...
Италия, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC ви предлага разнообразие от етнически хранителни продукти от различни части на света: - Консервирани зеленчуци - Сос Хариса - Консерви от риба: тон, сардини, скумрия, аншоа - Пушена риба - Маслини - Подправки - Конфитюри - Зехтин и растителни масла - Плодови сокове - Халал колбаси - Сирене - Макарони, ориз и кус-кус - Сушени плодове - Фурми - Традиционни сладкиши - Източна сладкария - Листове за брик...
...- Малки черва от овен с различни калибри Продукти за обработка на колбаси: - Консерви и специални препарати за колбаси - Подправки от всякакъв вид - Въжета и въжета за всякакви приложения - Еластични мрежи за колбаси и печива Морска сол Винен оцет Професионални ножове Аксесоари и облекло за обработка на месо...
Германия, Volkenschwand
... други добавки. Нашите продукти се произвеждат ръчно и пресно. 100 % автентични и истински тай. Налични различни опаковъчни единици, предложения за гастрономия, възможност за производство на Private Label.
Австрия, Wiener Neustadt
... Stella, които основно се използваха в домакинствата от самите домакини, основни суровини за производството на безалкохолни и алкохолни напитки, аромати и есенции за индустрията на спиртни напитки и хранителни добавки. В дестилацията се произвеждаха есенции, ром, плодови дестилати и екстракти за млечната индустрия (млечни напитки). Освен това се произвеждаха основи за сладолед на натурална основа (от плодове), ароматни композиции за козметиката, подправки за колбаси и хранителни оцветители.
Полша, Zdunska Wola
...От самото начало на съществуването си стратегическата ни индустрия е месната и хранителната промишленост. Нашето предложение включва: - черва (свински, агнешки, говежди) - обвивки (колагенови, протеинови, полиамидни, бариерни, вискозни) - мрежи, конци, връзки за колбаси - зърнени храни (печена елда, белена, ечемик, перлен ечемик, просо) - ориз - протеинови препарати - подправки и билки от цял свят - готови смеси от подправки - подправки без добавки "E" (млад лук, бульон) - средства за солене и обработка на месо - шунковари...
Франция, Charmes-Sur-Rhône
Производственото звено ANTARTIC II INGRÉDIENTS е създадено през 2002 г. за предоставяне на Технологични Миксове за хранителната индустрия: покрития, соления (мариновани продукти, варена колбасарска продукция, сурова колбасарска продукция, суха колбасарска продукция), желета, маринати, сосове и основи за сосове, аромати, аромати за закуски, натурални аромати, подправки за колбаси и мергез...
Италия, Viagrande
... става единствен дистрибутор на млечните продукти с марка Формидоро, представляващи изключителността на рикотата, овчите и козите сирена, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и съгласно древните регионални традиции. Компанията предлага също така млечни продукти от други италиански региони, широк асортимент от колбаси, консерви, сосове за паста и подправки, замразени храни, вина, ликьори, спиртни напитки и други специфични продукти за сектора на хотелиерството.
Други Продукти
Сицилианско сирене
Сицилианско сирене
Германия, Dahme
... на производствени отпадъци • Намаляване на връщанията • Узряване на риба • Времена за съхранение • Солени разтвори / инжектиране на риба • Крабови пръчици "сурими" • Стабилизация на "еластичност" • Морски дарове и техният вкус • Рибни колбаси / колбасиПодправки • Добив + • Цвят • Глазура • Окисляване • Черни петна по скаридите...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play