... приготвяне на вашите мергез, колбаси и чиполати. Тази естественачерва AA е една от най-добрите на пазара, с влакнеста текстура, тя е едновременно гъвкава и здрава.
Тръбата ви предлага значително спестяване на време и производителност, като избягва необходимостта да разплитате червата ръчно и да нанизвате краищата едно по едно на вашата канюла. Всичко става за половин секунда, просто прехвърляйки червата от тръбата към канюлата.
Референтен номер: ART0096...
JDF Дие Импорт-Експорт ООД е основана на 27 юли 2000 година. Нашата централа се намира в Германия. Ние отговаряме на най-високите стандарти на търговския пазар. Ние се възползваме от разликата в ценообразуването на стоки от чужбина и други пазари. Купуваме стоки на най-добрите цени и ги продаваме там, където има търсене. Предлагаме продукти на по-ниски цени от установените в дадена страна.
Ние см...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...паприка, натурални подправки и естествена говежда черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
С минимално узряване от 5-6 месеца, се характеризира с изключителен мирис и аромат.
Съставки: Лом от свинско месо от иберийски жълъд, сол, натурален аромат, паприка, натурални подправки.
...Салумe DOP на основата на свинско месо, ексклузивно за района на Пиаченца. Месото, произхождащо от врата на прасето, е ръчно натъпкано в естественачерва и зряло поне 90 дни, има сладък и приятен вкус и е основен компонент на предястия и аперитиви.
...лонзо, салам, сушено говеждо и свински ядки, за да ви предложи аперитивна чиния 100% без нитрити и без консерванти.
Всички наши колбаси без нитрити са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: около 250 г
Съставки: Свинско месо, сол от Гюеранд, черен пипер от Кампот IGP, естественачерва...
... безопасен. Диша, но е едновременно здрав и гъвкав. Нито един изкуствен продукт не може да се доближи до качествата на естествените обвивки, камо ли да ги съпостави.
Нашата VDJ-естествена обвивка е обработена от черва на свине, овце или говеда. В зависимост от коя част на червото се използва, различните животни предоставят различни качества и калибри. Изключително важно е да направите правилния избор за продукта или приготвянето, което искате да създадете.
...Свински колбаси, произход Франция, естествени черва, сол, пипер.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Гответе ги с грах, няма да съжалявате!
Аз ги опитвам с Минервуа или Корбери.
Фен на колбасите, реших да ги приготвя и в буркан.
...Отлично за сушени, пушени колбаси или салам. Свържете се с нас и намерете продукта, който ви подхожда.
Влакнестите черупки получават своите уникални свойства чрез комбинацията от специална хартиена основа и естествена вискоза. Хартиената основа осигурява здравина и размерна стабилност, което прави влакнестите черупки най-добрият избор за използване на „високоскоростни“ производствени линии. Вискозната обвивка е водо- и газопропусклива и позволява разширяване или свиване на обвивката в съответствие с изискванията за обработка.
...Продукт, изработен от смес от кайма или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, омесено и набито в естествена свинска черва в перфектно състояние на узряване.
Иберийски свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, като резултатът е продукти от Иберийски произход с максимално качество. Те са екземпляри с...
...Капоколло Калабрезе се получава от обработката на горната част на врата на свинята и част от рамото. Месото се осолява и се масажира внимателно на ръка, след което се слага в естественачерва и се оставя да зрее повече от 90 дни при контролирана температура и влажност. По време на осоляването се добавят подправки и ароматни билки, типични за калабрийската рецепта, сред които е неизменният червен...
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естественачерва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
...Prétic предоставя естествена храна за ре-балансиране на изтощен микробиом. Нуждаем се от пробиотици за поддържане и защита на нашите черва. С Prétic правите червата си по-устойчиви. Чрез редовно поддържане с курсове от 3 месеца, вие стабилно регенерирате чревната си флора. Състав 100 % натурален. Cynara scolymus, Allium ursinum, Asparagus officinalis, Triticum sativum, Cichorium intybus.
... храносмилателния комфорт.
Така детоксикацията е начин да се почисти нежно целият организъм (черен дроб, бъбреци, черва, бели дробове, кожа).
Курсът позволява на организма да се освободи от токсините и отпадъците, отговорни за замърсяването на метаболизма и състоянието на умора.
Той носи накрая в краткосрочен план усещане за общо благополучие, подобрява метаболизма и улеснява загубата на тегло.
Също така се комбинира в допълнение към курс на капсули за мазнини с патентованата си съставка с научно доказани резултати.
Тегло: 240 г
Количество / Съдържание: Флакон от 200 мл с дозираща капачка...
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естественачерва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляно месо и свинска мазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естественачерва. Приблизително тегло 1,3 кг...
...който се извършва, се характеризира с етапите на нарязване на месото и сланината, смесване с подправките, оставяне на сместа на хладно място за една нощ, въвеждане на сместа в свинска черва, връзване и проветряване в естествена среда, като се избират подходящи места с оглед на техните характеристики на температура и влажност.
...Типичен калабрийски салам от чисто свинско месо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естественачерва за около 45 дни. Размер около 300 г в естественачерва.
Опаковка: A.T.M. - S.V
Без консерванти
Без глутен
Без лактоза
Без оцветители...
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естественачерва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
... пълнене.
- Ръчно изработен вид и текстура.
- Естествена защита, която предлага.
- Съедобно е.
- Освен това, е свързано с продукти от високо качество. Поради всичко това, естествените черва са идеалният материал за сушени, варени и пресни колбаси.