...Салумe DOP на основата на свинско месо, ексклузивно за района на Пиаченца. Месото, произхождащо от врата на прасето, е ръчно натъпкано в естественачерва и зряло поне 90 дни, има сладък и приятен вкус и е основен компонент на предястия и аперитиви.
...Капоколло Калабрезе се получава от обработката на горната част на врата на свинята и част от рамото. Месото се осолява и се масажира внимателно на ръка, след което се слага в естественачерва и се оставя да зрее повече от 90 дни при контролирана температура и влажност. По време на осоляването се добавят подправки и ароматни билки, типични за калабрийската рецепта, сред които е неизменният червен...
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естественачерва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...Типичен калабрийски салам от чисто свинско месо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естественачерва за около 45 дни. Размер около 300 г в естественачерва.
Опаковка: A.T.M. - S.V
Без консерванти
Без глутен
Без лактоза
Без оцветители...