Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
Съответстващи продукти
Бутифара
Бутифара
Други Продукти
Винар Мозел
Винар Мозел
Испания, Guijuelo-Salamanca
...паприка, натурални подправки и естествена говежда черва. 100 % натурални съставки. Без алергени. С минимално узряване от 5-6 месеца, се характеризира с изключителен мирис и аромат. Съставки: Лом от свинско месо от иберийски жълъд, сол, натурален аромат, паприка, натурални подправки.
Испания, Zaragoza
- Доставчик на замразено свинско месо, вътрешности и органи от свиня, сърце, диафрагма, сърца, езици, черен дроб, бъбреци, бял дроб, стомаси. - Доставчик на иберийско свинско месо, бекон, корем, ребра от филе, ребра от гръб. - Доставчик на естествени черва. - Продукти от замразени свински вътрешности: черен дроб, сърца, езици, стомах, нетна мазнина, бял дроб, бъбрек, диафрагма, гръбна мазнина. - ...
Съответстващи продукти
Обвивка на свиня
Обвивка на свиня
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Продукт, изработен от смес от кайма или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, омесено и набито в естествена свинска черва в перфектно състояние на узряване. Иберийски свине Brisa Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, като резултатът е продукти от Иберийски произход с максимално качество. Те са екземпляри с...
Испания, Cuarte De Huerva
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон. ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон. ФОРМА: форма на подкова. ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки. ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва. ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера. СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката. ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки. ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки. ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
Испания, Alcobendas
Испания, Badajoz
...който се извършва, се характеризира с етапите на нарязване на месото и сланината, смесване с подправките, оставяне на сместа на хладно място за една нощ, въвеждане на сместа в свинска черва, връзване и проветряване в естествена среда, като се избират подходящи места с оглед на техните характеристики на температура и влажност.
Испания, Tudela (navarra)
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
Испания, Caldes De Montbui
... пълнене. - Ръчно изработен вид и текстура. - Естествена защита, която предлага. - Съедобно е. - Освен това, е свързано с продукти от високо качество. Поради всичко това, естествените черва са идеалният материал за сушени, варени и пресни колбаси.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play