Германия, Bad Bellingen
... микробиологични анализи на месните продукти, напр. говеда, свине, кози и коне. Принципът на пробовзимача за месо е същият като този на пробовзимач за вино. Той позволява изрязването (разрушителен метод, наричан също техника на изрязване) на кръгли парчета тъкан с площ 5 см² от повърхността на трупа. След като е изрязано, пробата се изстъргва от трупа с скалпел и пинсета. Ø:25 mm...
Германия, Bad Bramstedt
...Белият пипер притежава интензивна, кръгла острота. За да може ароматът му да се разгърне напълно, е добре да подправите готовите ястия с него. Идеален е за бяло месо, но също така прекрасно се съчетава с зеленчуци или риба. Съдържание: 40,00 г Артикул №: 102879...
Франция, Pineuilh
... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо. ВИНОФИКАЦИЯ Традиционна в иноксова бъчва. СОРТОВЕ Мерло Каберне Фран Каберне Совиньон ДЕГУСТАЦИЯ Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене. 18°C. НАГРАДИ 2012: Цитирано на IWC 2013...
Швеция, Linghem
...Нашето рядко агнешко стек е внимателно обработено, за да предостави превъзходен вкус и качество. Всяко парче е нежно и ароматно, осигурявайки приятно кулинарно изживяване. Независимо дали приготвяте класическо агнешко ястие или изследвате нови рецепти, нашето агнешко предоставя перфектната основа за разнообразие от кулинарни творения. С акцент върху качеството и вкуса, ние ви предлагаме агнешко, което се отличава с превъзходна текстура и богат вкус. Нашият избор на агнешко е създаден, за да предостави изключителен вкус и качество.
България, Sevlievo
...Бургундски охлюви Налични разфасовки: 12 бр. пакет 60 бр. пакет Използвани суровини: Месо от охлюви Helix Aspersa Maxima, черупки от охлюви Helix Aspersa Maxima, Масло (86% мазнина), лук, чесън, подправки, бяло вино Съхранение: – 18 ° С Метод на приготвяне: готови за директна консумация. Загрейте в предварително загрята фурна на 180 ° C за 8/10 минути. Сервирайте топли.
Франция, Carpentras
...Сухият салам с трюфели, една от нашите звезди! Обогатен с парченца летен трюфел, вкусът му е деликатен и фин. Ако търсите изтънченост, тук е мястото! Малко +: Сухият салам с трюфели ще се съчетае перфектно с добро плодово или сладко бяло вино, за да подчертае този толкова особен аромат. За шикозни вечери и изцяло в елегантност! Както и саламът с манатарки и смокини, той може да бъде една от...
Румъния, Botosani
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус. Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло. Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате. По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
Франция, Laissac
...Подаръчната кутия 100% местна. Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc). Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
Испания, Malaga
...За любителите на зеленчуци предлагаме тази вкусна крокета с лук, червени и зелени сладки пиперки, патладжан и тиквички, обвити в кремообразен бешамел сос. За ловците на съкровища, истинска закуска за любителите на храната. С голямо удоволствие ви представяме перфектните крокети, кремообразни отвътре, хрупкави отвън с най-нежната панировка за всеки вкус. Месо Свинско месо с вино Palo Cortado...
Испания, Guijuelo-Salamanca
... Нетно тегло: 0.350 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане. Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти. Нетно тегло: 0.350 гр.
Нидерландия, Raalte
...Купете калиев карбонат хранителен клас, известен също като поташ или перлен пепел, който образува силно алкален разтвор при разтваряне във вода. Използва се като втасващ агент за хляб при печене и като помощно средство за обработка на какаови зърна, за намаляване на киселинността по време на производството на вино, като буферен агент в маринати за месо и регулатор на киселинността в мляко и...
Италия, San Stino Di Livenza
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
Италия, Misano Adriatico
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
Франция, Saint Emilion
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата. 2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018 "Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо." 2015: Златен медал Конкурс Лион 2019 "Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
Турция, Gaziantep
...Оригинално качество. Наличен в търговски количества. Произведено в Турция. МОЩНО И ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ - При окисляеми петна (чай, кафе, вино) благодарение на активен кислород - При нишесте (ориз, паста, нишесте) и протеинови петна (месо, яйца) чрез комбинираното действие на ензими - При упорити петна благодарение на алкални агенти БЛЯСЪК И ЗАЩИТА - Анти-калциево действие за перфектно...
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни. Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб. Цвят: интензивен гранатовочервен. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... аперитив или с бяло месо. Вкусно и плодово удоволствие! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Гаме AOC: Бруили Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028 Температура на сервиране: 14-16°C...
Франция, Lys Haut Layon
... - Дневно следене на ферментацията - Контрол на температурите на 16° C - Преливане - Филтрация. Разливане в бутилки и образуване на мехурчета в нашите пещерни изби с минимално отлежаване от 12 месеца. Налягане: 5 до 6 бара. Дегустационни бележки: Привлекателен нос с леко амилно усещане, свеж и ароматен вкус. Финни и елегантни мехурчета. Съчетания: Вувре ще съпътства вашите празнични моменти на аперитив, но също така и вашите ястия с риба или бяло месо за Брут и с десерти.
Франция, Brue Auriac
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена СЕРВИРАНЕ: 18-20°C СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
Германия, Heidesee
...Axtschlag дървени стърготини за пушене са стърготини за ароматизиране на скарата. Подходящи за газови, дървени и електрически скаради. Дъбовото дърво, ароматизирано с червено вино, осигурява кулинарно пушещо изживяване и придава на скарата елегантен винен аромат. Особено подходящо за месо, риба и зеленчуци. Дървесни видове: Вино - Дъб Тегло: 1 кг...
Германия, Lüdenscheid
...Използване: Ориз, супи, телешко и свинско месо, сладки сосове, маринати, компот, греяно вино/пунш, бяла бира Сега можете да използвате нашия "Царевица с шушулки" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de) С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
Франция, La Chapelle Heulin
...Сорт: Мелон дьо Бургонь 100% Тероар: Грави и силици Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба, бяло месо и сирене. Богато и нежно вино. Сорт: Мелон дьо Бургонь 100% Тероар: Грави и силици Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба...
Франция, Castelnaudary
... в избата да взема вино Корбери или Минервуа, за да го съпроводя. Това е кралското ястие на Кастелнадар, произлизащо от местната традиция. То носи името на съда, в който къкри: касола. Легендата: Касулето е родено по време на обсадата, на която жителите на Кастелнадар (шауриените) са били мъченици през Средновековието. Предвид недостига на храна, те събрали и приготвили всички последни запаси, които им оставали, давайки така начало на известното касуле от Кастелнадар.
Испания, Olite, Navarra
...Цвят: привлекателно рубинено-червено вино с лек тухлен ръб. - Аромати: интензивни аромати, толкова сложни, че комбинират всички типични нотки от дъбово отлежаване в хармония с узрелите плодови нюанси. - Устата: вкусно и елегантно в устата. Обилно плодово изразяване с много узрели плодове и сладки танини, които балансират с препечените нотки от дъбовото отлежаване. Закръглено, структурирано вино с дълъг финал, перфектно за придружаване на червено месо и зряло сирене.
Франция, Malataverne
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с краве сирене. Сервирайте при 16°.
Испания, Granada
...Подходящ за морски дарове, бели риби, нежно месо, варени колбаси, пресни сирена и др. Защитено наименование за произход Вино от качество на Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1000 метра, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите на производство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, щадящи околната среда.
Франция, Auxerre
...Неz сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене Бузка мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви Око: интензивен гранатов цвят Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C Съдържание на алкохол: 13,5% Време за съхранение: 14 години Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl Дomaine: Château Prieuré-Lichine Апелация: Margaux Реколта: 2014 Култура: Разумна Етикет: Контролирано наименование на произход...
Сърбия, Novi Sad
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
Франция, Saint Cannat
...ВИНОВЕ Малбек (Минервуа - Лангедок) 70% Сира (Лангедок) 30% ВИНОФИКАЦИЯ Източник за Малбек: - Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността. Източник за Сира: - Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки. ДЕГУСТАЦИЯ Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки. Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата! Идеално сервирано на 12°C-14°C...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play