...Различни качества на пенливи вина, от популярното кюве от избрани основни винана класически сортове грозде до чисто ризлинг. Вие избирате за вашата марка! Индивидуално производство по мярка!
Кюве от избрани основни винана класически сортове грозде от страните на произход. Няколко месеца отлежаване с мая, фино и дълготрайно мосю. Тук в най-популярната дозировка „СУХО“.
Допълнителни пенливи...
...
Какво може да направи Jetbottle в бизнес-клиентска и бизнес-бизнес връзка?
1. Устройство за транспорт на бутилки в багажа;
2. Екологична алтернатива на обикновената чанта;
3. Подаръчна опаковка за вина и други алкохолни напитки (2 в 1);
4. Продукт от собствено производство, който може да бъде въведен на множество пазари;
5. Екологична алтернатива на обикновена чанта;
6. Продукти за...
...Black by Sinner Wine - Червено вино
Година напроизводство 2019
Винарна, разположена в Аранда дел Дуеро, Бургос, Испания
Сорт Темпранильо – Алкохол 13.5%
Визуална фаза: Като червено вино, черешовочервено с сини ръбове.
Олфакторна фаза: В носа е меко, плодово и ароматно вино с сладостта на младо вино на небцето.
Вина от Испания...
...Този тип вина се произвежда от лозята на имота с сорта Темпранильо, заедно с лозята на сорта Гарнача. Разпределение на сортовете: 70% Темпранильо, 30% Гарнача. Производство: Грозде без дръжки в неръждаема стомана с мацерация от един месец.
НОТА ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Младото червено вино е с черешов цвят и блестящи пурпурни ръбове.
В НОСА: Широко, с мощни аромати на червени плодове и боровинки. С добра...
...Това е едно от нашите най-специални вина, с ограничено производство, направено от бели гроздове, отглеждани на неиригирани склонове в Монтеса (Уеска). След ферментация при контролирана температура, то отлежава на открито в стъклени демиджони, което му придава оксидативно отлежаване, възстановявайки стари винопроизводствени методи и забравени аромати и вкусове.
Устойчиво отглеждане 1,800 кг/ха.
Събирано на ръка.
Необработено и нефилтрирано.
...Нашите вина от Прованс се събират на каменистите хълмове, които обграждат малкото село Кабас. Те се отглеждат според традицията на нашите предци и с уважение към околната среда. Така те ще придават дълго време на нашето производство автентичен характер и вкус на тероар.
... усещане в устата, заедно с дълготраен финал. С удоволствие би украсил колекция с много години напред.
Сорт: Темпранильо 100%
Шаблон: Рихтер 110 и Часела 41
Година на засаждане: 1982
Приблизителна височина: 537 метра
Алкохолно съдържание: 14.5º
Производство: 987 бутилки...
...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година напроизводство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоа гра, пъпеш, сладък синьо сирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
...Традиционният метод напроизводство в нашия регион. Целите гроздове се поставят в резервоар, за да преминат през естествена ферментация в атмосфера на въглероден диоксид. Резултатът са вина с мощен аромат на плодове и виолетови цветове.
...Шато Гийбо Плезанс принадлежи на семейството Вилньов от 6 поколения и се намира в селото Таргон, в сърцето на "Антре Дьо Мер". Специфичният "микроклимат" на региона (разположен между реките Дордон и Гарона) създава перфектни условия за производствона някои от най-добрите Бордо червени вина AOC. Гийбо Плезанс Руж е перфектен пример за прекрасно Бордо AOC, което редовно получава награди на различни винени конкурси.
...Сен Жорж Сен Емилион
Смесване :
Мерло
Потенциал за съхранение :
Около 5 години
Винификация :
Без добавени сулфити през целия процес напроизводство. Биозащита при влизането на гроздето. Контролирана алкохолна ферментация при температура. Спонтанна малолактична ферментация. Без добавяне на дърво, без финаж преди бутилиране.
...Вино с голямо бъдеще. Грозде от сорта темпранильо, произхождащо от нашата лоза "Лос Махуелос", разположена в Сахазарра.
Видове: 100% Темпранильо
Алкохолно съдържание: 14% об.
Отлежаване: 12 месеца в нови бъчви, 60% американски дъб и 40% френски дъб. Прехвърлено в бутилки през юли 2012.
Производство
Дата на беритба 14 октомври. След ръчна селекция на полето, гроздето е обелено и смачкано...
... и устойчив. Изискан баланс между уста и нос.
Anchurón се намира в испанската провинция Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1000 метра, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите напроизводство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, уважителни към околната среда.
... бъде организирана.
Винената къща е специална атмосфера, в която можете да се потопите в историята на страните по света, приятни спомени или ехо от собствената си ваканция, да предизвикате емоции и отговор.
Успешният винен магазин винаги се ръководи от правилната философска концепция - комбинация от качествени материали, уютен дизайн, сърдечност и гостоприемство на дегустационните събития, триковете на търговците и маркетинговите експерти, реализирани на етапа напроизводство, ще насърчат Купувача да се присъедини към културата, да се върне отново и отново.
Добре дошли!
vl@zokko-eu.com...
... и сладък едновременно, и много лесен за пиене.
Производство: Младо на годината, мацерирано с екстракти от гроздови кожи, череши, малини и маракуя.
Климат: Изключително континентален климат с дълги и студени зими, топли лета с голям температурен контраст между деня и нощта, и много кратки междинни сезони.
... на отлежаване върху фините си утайки в продължение на 3 месеца, без да извършва малолактична ферментация.","ELABORACIÓN":"ПРОИЗВОДСТВО","Este vino ha sido elaborado a partir de una esmerada selección de parcelas de la variedad Verdejo que crecen en los terruños mejor adaptados a sus características vitícolas. Así se asegura una plena madurez con la que el varietal pule sus notas vegetales...
...{"Italy – Veneto":"Италия – Венето","Designation":"Дизайнaция","11.5%":"11.5%","Volume:75cl":"Обем: 75cl","Region":"Регион","Alcohol Content":"Съдържание на алкохол","100% Glera":"100% Глера","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Меко пресоване и чиста ферментация при контролирана температура. Втора ферментация и естествена ферментация в автоклав за около 50 дни при 12 – 13°C","Variety":"Сорт","Wine Making":"Производствона вино","DOCG":"DOCG"}...
...Нашият най-ценен и ексклузивен CAVA. Става въпрос за BLANC DE BLANCS от най-висок клас. С много ограничено производствона бутилки годишно и с впечатляваща бутилка с дизайн, се наслаждаваме на този CAVA от резервен шардоне, който не можем да забравим.
Сортове: 100% Шардоне
Алкохолно съдържание: 11.70% об.
Захари: <5 гр/л.
Време на отлежаване, в зависимост от партидата, между 32 месеца...
...DE REOJO - ЗАГУБЕНИЯТ АНДАЛУЗ
Деноминация на произход:
IGP Лос Палачиос и Виляфранка (Севиля)
Състав:
100% Вихириега (местен сорт грозде от Андалусия)
Производство:
Ферментирано при 15º в неръждаеми стоманени съдове в продължение на 26 дни с собствените си дрожди.
Алкохолно съдържание: 11,3o Общ сулфитен анхидрид: 40mg/L
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Визия: Златисто жълто с зеленикави отблясъци. Чисто и...
... дизайн за опаковане на парфюми, свещи или червени вина.
Продуктът е предназначен само за демонстрация на нашата производствена експертиза.
Той НЕ е за директна препродажба, но можем да произведем подобни тръби за вас, базирани на
размера на вашия продукт, илюстрации и търговски марки.
EVA пяна на капака и дъното: Защитава продуктите вътре
Вградени вложки: Държат продукта на място и защитават продукта
Матова антиплъзгаща ламинация: Предотвратява надрасквания по време напроизводство и доставка
Spot UV и релеф: Правят опаковката да изглежда и да се усеща красиво...
...Френска апелация
Малбек Н или Кот Н
Използване
Сорт грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 4 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 2 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са средни. С добре контролирано производство, този раннозреещ сорт позволява получаването навина с добра цветност, аромат и танини, които са подходящи за стареене...
... дилъри в страната.
Нашите модели, произведени с качествени материали и отлично изпълнение, никога няма да ви разочароват.
Произвеждаме ловни пушки с желаните дължини на цевта, както от пластмаса, така и от дърво.
Гаранция за предпродажбени и следпродажбени услуги.
(Безплатна поддръжка и ремонти са налични за проблеми "без винана клиента" в рамките на гаранцията)
След всяко производствона пушка, необходимите проверки се извършват и се представят на нашите клиенти.
... камери
Оборудване за висока температура до 90°C в непрекъснат режим
Сензорен екран, монтиран на въртящо се рамо с режими за стартиране, производство, статистика, настройка, почистване, поддръжка, …
Отделни контури за изсмукване на въздуха и азота
Система за автоматично напредване на моторизирани ролки по време на запълването, позволяваща запълване без Stress-Kracking
Автоматизирано инжектиране...
...Twin Top® е техническа тапка, основана на технологията за производствона тапи за шампанско. Тя ефективно отговаря на най-високите изисквания на винопроизводителите и запазва всички полезни свойства на естествената коркова тапка по отношение на устойчивостта.
… състои се от диск от естествена корк от двете страни и агломерирано тяло…
Идеална за плодови вина и препоръчвана за вина, които не са...
...Продукт, получен от пенливо вино и мед. Класическо производствона пенливо вино. Спазвайки естествената ферментация в бутилка (14 месеца).
Естествен, ароматен и цветен. Свежо начало с сладки нотки на мед от Средиземно море.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
...Област напроизводство: Леверано (Ле). Грозде: 85% Негроамаро, 15% Малвазия Нера.
Алкохолно съдържание: 13,00% об. Система на отглеждане: дървесен храст и спираловиден кордон.
Природа на почвата: алувиална, със средна текстура и зони, склонни към варовик.
Винификация: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 25-26° C. След алкохолната и...
...Грозде: Първично автохтонно 100%
Производствен район: Източна зона на Таранто
Тип почва: Червена земя, смесена с тuff и/или варовик
Тип отглеждане на лозя: Подпомогнат алберело
Средна възраст на лозята: 15 години
Средно производство / хектар: 90/100 центнера грозде
Реколта: Край на август - началото на септември
Метод на прибиране на гроздето: Ръчен
Алкохол: 13 % - 14% об.
Цвят: Лилаво червен...