...друга група от 7 бутилки се позиционира под резервоара. Полукръглият напълващ резервоар, изработен от неръждаема стомана, позволява използването на азот в резервоара. Пълненето се извършва чрез леко налягане на инертен газ, предотвратявайки разпръскването на летливи компоненти. Конвейерите са конфигурирани така, че да е необходим само един оператор. Производство: до 1,000 бутилки на час.
... обяснение на различните етапи напроизводство и отлежаване на виното. В края на посещението ще последва дегустация на пет вина, придружени от проби на типични пиемонтски колбаси и сирена.
Цената варира в зависимост от избора на продукти и дегустирани вина.
За резервации и проверка на наличността ви молим, поне пет дни предварително, да пишете на morettivini@libero.it или да се обадите на 0173 90383 след 19:00, или да се свържете с нас на https://www.facebook.com/PoderiMoretti, за да ни посочите дата, час и брой хора.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
...Област напроизводство: Леверано (Ле). Грозде: 85% Негроамаро, 15% Малвазия Нера.
Алкохолно съдържание: 13,00% об. Система на отглеждане: дървесен храст и спираловиден кордон.
Природа на почвата: алувиална, със средна текстура и зони, склонни към варовик.
Винификация: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 25-26° C. След алкохолната и...
...Грозде: Първично автохтонно 100%
Производствен район: Източна зона на Таранто
Тип почва: Червена земя, смесена с тuff и/или варовик
Тип отглеждане на лозя: Подпомогнат алберело
Средна възраст на лозята: 15 години
Средно производство / хектар: 90/100 центнера грозде
Реколта: Край на август - началото на септември
Метод на прибиране на гроздето: Ръчен
Алкохол: 13 % - 14% об.
Цвят: Лилаво червен...
...ВИНО: Trebbiano di Lugana 100%
ЗОНА НАПРОИЗВОДСТВО: Гроздето произхожда от първата зона на варовикова глинеста местност на езерото Гарда в митичната Сирмионе, на височина 68 м над морското равнище
СИСТЕМА НА ЗАСАЖДАНЕ: Отглеждане на редове с резитба по метода гийо
ОБРАБОТКА И ФЕРМЕНТАЦИЯ: В стомана при контролирана температура
ЦВЯТ: Интензивно сламено жълто с зеленикави отенъци
АРОМАТ: Приятен...
... оставете да бъдете посъветвани от мъдростта на нашия готвач, за да опитате предложените деликатеси. Отворени сме за обяд и вечеря с кухня, която подчертава нашите специалитети, през целия ден предлагаме тематични аперитиви с богат избор от вина и коктейли.
...Вердека, Бяло д'Алесано, Мускат, Алеатико, Примитиво, се предлагат и вина с по-интернационален характер, като Шардоне, Пино, Совиньон, Каберне, Мерло. Продуктите са налични не само на европейските пазари, но и в Съединените щати, Сингапур, Канада, Бразилия, Австралия, Япония, Китай, Хонг Конг и др. Средното годишно производство е около 2,5 милиона бутилки.
...Medici Ermete & Figli има историческа традиция и се гордее с дългогодишен и солиден опит в лозята и винарната за производството навина и пенливи вина. Продължена с страст в семейна среда, днес е достигнала четвърто поколение и предлага престижно производство, признато и изнасяно в най-важните винени магазини и най-добрите ресторанти по целия свят. Визитната картичка на винарната е Санджовезе от...
... Далечния изток, като Китай, Сингапур, Япония и Малайзия, и Американския пазар, където от години присъстваме в Бразилия, Мексико и Съединените щати. Нашето производство е фокусирано върху следните марки: MARANELLO, пенливи и спомагателни вина; CANTINA DEL DUCA, тихи вина; DOLCE PASION, пенлив гроздов сок.
Онлайн магазин за вина, произведени от земеделската компания Matteoli в сърцето на Тоскана, в Гаоле ин Чианти. Малко производствона автентични и качествени вина, които се получават чрез ръчен процес на обработка. Всички бутилки вино, включително магнумите, могат да бъдат закупени с персонализирани етикети; етикети, които могат да бъдат създадени бързо и лесно директно на сайта на компанията.
...Кантини ди Мецалуна се намира в Монталто Павезе, в провинция Павия, на щастливо хълмисто място на 270 метра надморска височина, в сърцето на Олтрепо Централе. Това местоположение, благодарение на своя микроклимат, определя "тероар", който подчертава характеристиките на отглежданите сортове грозде, правейки го една от най-подходящите зони за производствонавина D.O.C в Италия. Кантини ди Мецалуна...
производство и продажба навина DOCG и за маса, класически и брут пенливи вина, пасито, полента и галтети от древни пиемонтски царевици, мед, конфитюри и сосове от наше производство, шоколадчета с пасито, изработка на подаръчни опаковки и бомбониери, организиране на събития за групи и училища, образователна ферма...
... местността Refrontolo, семейството Liessi, вече три поколения произвежда изискани вина, типични за региона, елегантни на вид и впечатляващи на вкус. Вина от първо качество, произхождащи от грозде от хълмовете на Conegliano-Valdobbiadene, обработвани с страст и професионализъм. Сред най-известните: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - червено вино в бъчви IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Продажба на вино в бутилки и на разлив. Уебсайт www.proseccolemire.it.
... по агрономически методи, които уважават околната среда, без използването на пестициди или химически торове.
Същността на Mannamaru се крие в нашия занаятчийски метод напроизводство. Всеки мандарин се обелва внимателно на ръка, за да се извлече ценната кора, богата на етерични масла и обгръщащи аромати, която след това се инфузира внимателно в чистия алкохол. Тази комбинация между сладостта на...
... корена на хектар, изцяло на система за отглеждане на шпалир с резитба на кордони. Добивът от този сорт грозде е умишлено нисък за рационално управление на почвата с цел получаване на продукт с изключително качество. Производствона бяло вино Дука; Роза на Дука; Неро Пуро; Неро на Дука; Пасито; Грапа Манù; в близко бъдеще и пенливо вино.
... европейските разпоредби в концентрации 5/10/15% от контролирано биологично производство, произхождащо от Германия, в бутилки от 10ml с дозираща пипета от стъкло.
Компанията се занимава и с дигитализация на каталогите на италиански или европейски производители за продажба на основните национални и европейски пазари, чрез задълбочен и прецизен анализ на стоковите категории и конкурентите, както и...
...свещени изображения, бутилки, розарии, статуи, коледни сцени, артикули от смола, картини, икони, сувенири, свещи, свещи, votive лампички, течен восък, тамян, въглища, вина за меси, свети карти, хляб. Освен това е възможно изработването на персонализирани артикули дори за малки количества.
... много добро ниво на завършеност и безупречна естетическа презентация. Това осигурява добро функциониране, устойчивост, дълъг живот и минимална поддръжка.
Нашето производство включва:
- Филтри с кръстосан поток
- Филтри с Kieselguhr с хоризонтални плочи
- Листови филтри с плочи 40x40 см
- Филтри с ротационен вакуум с една камера
- Топлообменници от тип тръбен гнездо или с остъргано тяло...
Кооперативната изба Лука Джентиле, съществуваща повече от половин век, изпълнява своята институционална функция с пълно уважение към територията и типичността на местните си сортове грозде, предоставени от над 400 членове. Избата има капацитет за преработка на 6 000 000 кг грозде и капацитет за съхранение навина от 5 450 000 литра. Зоната напроизводство, с изразена винопроизводствена насоченост...
... опитът, придобит от братята Пиеро и Ренцо Мариоти заедно с Уго Картасегна, вървят ръка за ръка с изследванията и развитието. Качеството на продукта ежедневно се осигурява с отдаденост от 80 души, прилагащи стриктна система за производство, контрол и проверка, с цел да гарантират чисти коркови тапи, свободни от аномални миризми. Компанията притежава Сертификат за продукт Systecode - C.E.Liège (система за акредитация в съответствие с Международния кодекс за производствона коркови тапи C.E.Liège).
Винарната Сан Микеле е основана през 1973 година от архидякон дон Джузепе Когно, свещеник на Неве, заедно с трима други винопроизводители. Неве се намира в централната част на района напроизводствона Барбареско, един от най-добрите червени вина в Италия. Винарната обработва шест хектара лозя, разположени в крюсовете Галина, Кота и Гая, които винаги са били считани за едни от най-добрите в...
... техните изби във Фосалта, той и баща му започнали малко производствонавина, които били резултат от внимателно проучване на сортовете грозде, отглеждани в Тривенето, дори и по-малко известните, като Грапариол, Рабозино Бианко, Перера, Вердиса и др. През 1987 г., за да използват опита си, те основали собствено семейно винопроизводство, с главен офис в Паладжо Бортолозци Марини, венецианска вила от 18...
Винарна Абруцезе, производител на Montepulciano DOC, Cerasuolo DOC, Pecorino IGT, нишови вина с най-високо качество и ограничено производствона бутилки.
... изследователски центрове, университети и лаборатории, както и от опит, предаван в семейството повече от 100 години, той произвежда качествени вина, масла и консерви. Днес компанията Apulian Selection, работеща в режим на биологично земеделие, следва производствения регламент рег. CE 834/2007 и е лицензиант на марката Продукти с качество Пулия. Разполага с около 50 хектара лозови насаждения в производство...
... лозари-доставчици и средно годишно производство, оценявано на 370,000 центнера грозде, с голям потенциал за растеж, който в бъдеще може да се трансформира в 10 милиона бутилки между тихи и пенливи вина, благодарение на съвременна производствена инсталация и нови инвестиции, това са числата.
...Винарска изба, специализирана в производството на червени вина DOC - DOCG (Dolcetto d'Alba - Barbera d'Asti - Nebbiolo D'Alba - Grignolino d'Asti - Barolo - Barbaresco). Сред нашите продукти е и планинското вино Дроне (Nebbiolo di Dronero) - номерирани бутилки, ограничено производство, както и Дроне Чинато (за след хранене). Освен това предлагаме червени и бели трапезни вина.