...Участвайте в нашите ексклузивни дегустационни събития, където можете да се насладите на най-добрите ни вина от Бордо и да научите изкуството на дегустацията.
... винопроизводството, а богатите й почви и благоприятният климат я правят идеално място за производствона разнообразие от висококачествени храни и напитки.
Работим директно с местни фермери, винопроизводители и производители, за да осигурим най-добрите налични продукти в страната. Гордеем се с популяризирането на местния бизнес и с помощта им да достигнат до по-широка аудитория. По този начин се надяваме не само да подкрепим местната икономика, но и да разпространим информация за изключителното качество на молдовските продукти.
...Зрялост и нюанси в червено вино
рубинен цвят с виолетови оттенъци. Преобладават ароматите на червени плодове - ягода, малина и череша с нотки на виолетка. Плодовите и подправковите вкусове се съчетават в свеж и съблазнителен финал.
1618 ºC температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 25-30 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавало в бетонни съдове
СОРТ ГРОЗДЕ: Syrah...
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Виноградник: 30 хектара (в производство).
Апелация: Монтаня Сен-Емилон
Почва: Аргило – варовик
Средна възраст на лозята: 40 години
Сортове: Мерло 19 ха 62
Каберне Фран 7 ха 34
Каберне Совиньон 2 ха 59
Производство: 35 хектолитра / ха
Селекция: ръчна и маса за сортиране Мистрал и машина с оптично око
Консултант-винар: Юбер дьо Буар дьо Лафорест
Винар: Корали дьо Буар дьо Лафорест
Винификация...
...друга група от 7 бутилки се позиционира под резервоара. Полукръглият напълващ резервоар, изработен от неръждаема стомана, позволява използването на азот в резервоара. Пълненето се извършва чрез леко налягане на инертен газ, предотвратявайки разпръскването на летливи компоненти. Конвейерите са конфигурирани така, че да е необходим само един оператор. Производство: до 1,000 бутилки на час.
...Камблан, Куинасак, Камб, Боре, Сен Капре, Табанак, Пайле. Дейностите на избата включват събиране на грозде за производството на червени, клерет и бели вина, както и продажба на готови вина. Избата е оборудвана с модерни съдове и съоръжения за отлежаване, което позволява традиционно производствонавина с високо качество. 80 кооператори работят в сътрудничество.
Сортове: Мерло (60%), Каберне Совиньон (25%), Каберне Фран (15%)
Производител: Изба Куинасак (кооперация) в Куинасак (33360)
Формати и опаковки: Bag-in-Box (3L) - Картон от 6...
... плътно вино, представляващо престижа на бордоските вина.
ПРОИЗВОДСТВОНА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Ярък тъмен гранатов цвят.
Плодест нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и упорито небце с зрели и топли танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждава с говеждо филе, печено свинско с сини сливи или зряло сирене.
Сервирайте при 18°C.
НАГРАДИ
2012: Бронзова медал на IWC 2013.
...История: Разположен на север от AOC Médoc, Clos Manou започва да изгражда солидна репутация. Започвайки от нищо или почти нищо, Франсоаз и Стефан Диеф стартираха през 1998 г. конфиденциално производство от 600 бутилки, произведени от грозде, събрано от тяхната собственост от 12 декара.
Днес лозята на Clos Manou обхващат площ от 19 хектара, обработвани по традиционни методи с уважение към почвите...
... изживяване.
Термоетикетните ролки могат да се използват за везни, ценови дисплеи, опаковки, доставка, етикетиране, офис, търговия на дребно, устройства и кутии. Почти всяка индустриална сфера използва етикетирани продукти.
Термодиректните етикети имат химическо покритие върху хартиена или пластмасова основа, което се активира чрез топлина. Те могат да бъдат подходящи за термодиректни етикетни принтери, принтери за везни, принтери за баркодове, мобилни принтери, EPOS принтери и PDA терминали.
Продукт: Самозалепващи етикети
Размери: Изработени по желание...
... монтира тази етикетираща машина на опционален регулируем по височина неръждаем стоманен рамка и да се оборудва с една или две етикетиращи глави.
За етикетиране на горната част на продуктите, стикът може да бъде допълнен с въртяща се глава. Управлението на тази машина е изключително лесно чрез сензорен екран.
Като самостоятелно автоматично решение за етикетиране, стикът е многофункционален и е подходящ за различни индустрии, като преработка на храни, пивоварни, химически продукти, козметика, както и производствонавина и спиртни напитки.
...Висококачествените алкохоли са отражение на изключителен занаятчийски опит, предлагащи спиртни напитки с високо качество, предназначени за най-взискателните ценители. Произведени от най-добрите съставки и внимателно отлежали, тези продукти се отличават с ароматна сложност, изискана текстура и строги методи напроизводство. Сред висококачествените алкохоли можем да намерим „single malt“ уискита, редки коняци, реколтови ромове, ултра-чисти водки и 100 % агаве текили, като всяка бутилка въплъщава уникален свят от вкусове.
... работилници във Франция
Култура
Чипсовете от дъб, които купуваме, произхождат от големите френски гори на Алие. Произхождащи от сертифицирани гори, дъбовете се експлоатират за производствона бъчви и барици, които служат за отлежаване на най-добрите вина. Дървото, намалено до дъски и достатъчно преработено, се съхранява и суши повече от година, освобождавайки най-фините танини, които ще се изразят в...
... обяснение на различните етапи напроизводство и отлежаване на виното. В края на посещението ще последва дегустация на пет вина, придружени от проби на типични пиемонтски колбаси и сирена.
Цената варира в зависимост от избора на продукти и дегустирани вина.
За резервации и проверка на наличността ви молим, поне пет дни предварително, да пишете на morettivini@libero.it или да се обадите на 0173 90383 след 19:00, или да се свържете с нас на https://www.facebook.com/PoderiMoretti, за да ни посочите дата, час и брой хора.
...Държач за бутилки вино от бук 250x80x20 мм с лазерна персонализация: Подобрете представянето на вашите вина с този елегантен държач за бутилки вино от бук. Изработен от висококачествен бук, този стойка е проектирана да осигури стабилност и елегантност на вашите бутилки вино. Неговите размери от 250x80x20 мм осигуряват съвместимост с повечето стандартни бутилки вино. Персонализирайте го с лазерна гравюра, за да добавите уникален щрих към вашата колекция от вина. Независимо дали за лична употреба или като подарък, този държач за бутилки съчетава функционалност и изтънченост.
...Изключително сухо Журансон. Основно на база малък мансанг. Екзотични нотки и много добра свежест. Идеален за любителите на големи сухи вина и гастрономия.
Дomaine: DOMAINE COUSTARRET
Апелация: JURANCON SEC
Регион: ЮГ-ЗАПАД
Цвят: Бяло
Сортове: Petit Manseng 80% / 10% Courbu / 10% Camaralet
Метод на отглеждане: Преход към биологично земеделие
Характер: Сух
Съдържание: 75cl
Година напроизводство: 2018
Тегло: 1 кг...
...Филтър от картон 20x20 см за финална филтрация навина и пенливи напитки. Филтрация на 0,45 микрона. Дебелина 3,4 мм, 1 350 г./м². Продава се на опаковки от 25.
REF:PMPCKP20
Дължина: 20 см
Ширина: 20 см
Дебелина: 0,034 см
Други размери: Порьозност между 0,3 и 0,5 микрона
Нетно тегло: 1 кг...
...Име: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL
Цвят: Розе
Наименование: AOP Coteaux Varois en Provence
Сорт: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10%
TAV: 13.0% об.
Производство: Устойчиво винопроизводство
Кратка мацерация на ципите, Ферментация при 16-18°C
Бележки за дегустация
Кюветата ŒnoFil притежава характер, който е едновременно жив и деликатен. Сортът Cinsault, който е основен в бленда, придава голяма...
...която ще съпътства прекрасно вашите аперитиви, екзотични или пикантни ястия, както и вашите десерти!
Именито: Закупено през 1820 г. от Жан-Доминик Лоде, Шато Лабал първоначално е било известно с много красивото си производствона Арманяк. Въпреки това, няколко поколения по-късно, имението се отваря към света на виното благодарение на Ноел Лоде през 70-те години на миналия век. Винарската градина в...
... класирано производство
- Le Moulin de Gassac, в основата на репутацията на тероара Aniane
в Лангедок.
ВИНОВИ СОРТОВЕ
Каберне Совиньон 40 %
Гренаш 40 %
Сира 13 %
Мерло 4 %
Каберне Фран 3 %
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Фин и деликатен нос, аромати на зрели червени плодове, с особено
изразен череша. На небцето се усещат изразени нотки на какао с
комплексно завършване на аромати на тютюн. Устата е маркирана от
богатството си, фините и копринени танини; много добър баланс и
особено неговата упоритост в устата.
...Красива елегантна рокля, много плодова, цветна, хубав нос и много дълга на вкус.
Състояние: Нов продукт
Държава: Франция
Регион напроизводство: Прованс
Наименование: Bandol Rosé AOC Биологичен
Реколта: 2020
Алкохол: 13,5°
Обем: 600cl...
Дomaine Basse-Ville е разположен в сърцето на апелацията Muscadet Sèvre et Maine, в очарователната община La Chapelle-Heulin.
Ние сме ангажирани да се развиваме с вносители, търговци на едро, винари и ресторантьори.
Разположен в подножието на масива Арморикейн, привилегированото местоположение придава на нашите вина уникална личност, благодарение на изключителния тероар от шисти, който придава на...
...Има леки дървесни нотки, придобивайки своята толкова характерна светла топазена цвят благодарение на производствените процеси, през които е преминал. С интензивен аромат на стафиди и ядки, този продукт е представител на португалската традиция.
...Бурковото вино е суровина, която предлага редица възможности в индустрията, надхвърлящи производството на бутилирани вина. Със своята композиция, богата на биоактивни съединения, то може да се използва в различни области, от козметика до производствона възобновяема енергия. С всички тези възможни приложения, бурковото вино се откроява като универсална и устойчива суровина, която допринася за...
...100% собствено производство: семейства от няколко поколения сме собствениците на лозята; засаждаме, грижим се, берем, винфицираме в собствената си изба и директно търгуваме с вината. 100% ангажимент.
"Ètim" означава корен и произход. Използваме местните сортове, разнообразието на почвите и климатичните условия на нашия уникален ландшафт, за да ти предложим автентични вина. Чрез нашите вина...
... винопроизводители, био вина.
Количество предоставена информация:
Имейлите са почистени, проверени и валидирани от Cleaner Pro
20.956 имейла + име, адрес, пощенски код, град, стационарен телефон, уебсайт, професионална категория
2.030 мобилни телефонни номера за SMS кампании
6.255 факс номера
3.721 НКФ код
3.300 брой служители
3.000 SIRET номер
2.982 RCS номер
1.306 име на отговорника на компанията.
Актуализация: на всеки 3 месеца...
...Сорт: 100% Шардоне.
Производство: Мацерация на ципите в продължение на 20 месеца в съд от 5hl от пясъчник, след което пресоване и финално отлежаване 10 месеца в бъчва от 5hl върху утайките от купажа Алтитюд.
Коментари за дегустация: Нос с димни нотки на спиртни напитки, устата предлага цялото богатство на оксидативните нотки на Шардоне, отлежавало върху утайки: орехи, меден хляб, къри, мед. Живостта и горчивината на танините придават свежест на това комплексно вино. Да се консумира добре охладено.
Година на реколтата: 2018...
...Тази купаж носи имената на нашите близнаци, родени през 1995 г.
Гордо, мъжествено бяло вино от висша класа, с изискан плодов вкус и деликатен букет. То е Кралят на вината от Елзас. Идеално е в комбинация с риби, морски дарове, бели меса и особено с елзаска зелева салата.
Производство 5%
Сортове: 100% Ризлинг
Валежи: 550 мм/год.
Възраст: 40 години
Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви
Алкохол: 12%
Захар: 11,8 г/л
Обща киселинност: 4,78 г/л
Температура на сервиране: 8-10°C
Съхранение: 7 години...