... Произведено в Германия – Произведено в Германия с грижа в безопасна среда
Нутриционни стойности за 100g:
Енергийна стойност (kcal) 18 kcal / 100g
Сол 0.01 g / 100g
Мазнини 0.5 g / 100g
Захари 4.2 g / 100g
Хранителни влакна 0 g / 100g
Протеини 0.5 g / 100g
Наситени мастни киселини 0.1 g / 100g
Въглехидрати 4.2 g / 100g
Алкохолно съдържание 0 % об./100g
Съдържание на продукта: Безалкохолни газирани напитки (Опаковка от 6)
EAN код: 3113590006820
Код на артикула: 65978
Срок на годност в средно: 486 дни
Страна на произход: ГЕРМАНИЯ
Опаковка на колет: 6 UVC
Опаковка на палета: 570 UVC (или 95 пакета)...
...С неговия блед, мек розов цвят, този Розе е хрупкаво, изразително, освежаващо и сухо вино, което е идеално само по себе си или в комбинация с храна. Тропически пъпеш и ярки цветя се представят в аромата в началото, докато вкусът предлага живи червени плодове и червена ябълка, хрупкава киселинност и средно тяло. Основните плодове са подкрепени от прекрасна нотка подправки и розови листенца.
• Вариетет: 100% Марлборо Совиньон Блан
• Лозя: Долина Уайрау
• Анализ на виното: Алк – 12.5%...
... винопроизводство.
Château Picon се намира в общината Ейнес, близо до бастидата Sainte-Foy-la-Grande. Величественият имот от 81 хектара е разположен на плато с изглед към долината Дордон.
Той се възползва от изключителен тероар, характеризиращ се с гравийна повърхност и глинесто-вапненист подземен слой. Лозята, средно на 35 години, са предимно с южно изложение. Те са разположени в съседна конфигурация около château и винарната.
... преса
• основен сок, получен от 150 килограма грозде за 100 литра сок, 75 % от главната партида и 25 % от вторичната
• алкохолна и малолактична ферментация, смесване по партиди и подготовка за разливане, което започва след 1 декември
• търпеливо отлежаване от средно 12 месеца на бутилките, поставени на решетки, в постоянна естествена прохлада и приглушена светлина на подземния варовиков кариера (през този период се осъществява раждането на мехурчетата)
• двойно одобрение от ИНАО (Национален институт за произход и качество): върху...
Добре дошли в MIXT SP. Z O.O. Търговия на едро. От основаването си през 2011 г. MIXT SP. Z O.O. се утвърди като водещ търговец на едро и вносител в Полша, специализирайки се в широка гама от намалени продукти. Ние сме утвърдена компания, известна с ангажимента си към качеството и изключителното обслужване на клиентите, стремейки се да осигурим най-доброто удовлетворение на клиентите.
В MIXT SP. Z...
...Кру боржуа, произведен в апелацията О-Мендок, шато Шармайл е червено вино, произхождащо от лозе с площ от 28 хектара. Лозята, средно на 31 години, са засадени на почви, съставени от глинести чакъли. Виното отлежава в бъчви (от които 25% в нови бъчви) в продължение на 12 месеца.
Шато Шармайл 2016 разкрива дълбок цвят, рубинено червен с пурпурни отблясъци. Носът е интензивен и развива аромати на черни плодове, кожа и тютюн. Вкусът е обемен и кръгъл, с перфектно интегрирана дървесина. Виното е упорито в устата благодарение на кръглостта и перфектно балансираните танини.
...Бялото вино обикновено е сладко, средно или сухо. Шардоне или Совиньон Блан са типични бели вина. Зеленикаво-жълт цвят с златисти нюанси. Ароматно, с вкусове на круши, бели праскови, нотки на цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
Цвят: Зеленикаво-жълт цвят с златисти нюанси
Нос: цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
Вкус: Ароматно, с вкусове на круши, бели праскови, нотки на цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
... вашата група най-добрите барове и пъбове в Брюксел и ще ви накараме да опитате най-добрата бира на Брюксел.
Повечето хора са запознати с четирите любими белгийски кулинарни изкушения: шоколад, бира, вафли и пържени картофи. Ако групата, която водите, трябва да избере и предпочитанието им е бира, този Брюкселски Пъб Тур е за тях.
Брюкселски Пъб Кроул
Минимален брой участници: 10
Максимален брой участници: 40
ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС
Белгийската бира задава стандарта за бира по целия свят, по същия начин, по който шотландското уиски или френското вино. И не са само монасите, които...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
... дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е добавено минимално количество сулфити непосредствено преди бутилиране.
Потенциал за отлежаване: 2020 - 2028.
Характеристики:
Отенъци на бледо червено в резултат на удължена мацерация. Носът получава елегантен баланс на червени плодове и намек за дървесен букет. Вкусът е закръглен, средно силен, с билкови и плодови нотки.
Съчетаване с храна:
Разполага с достатъчно сила, за да поддържа прилично ястие. Съчетаването с храна също е подходящо за ястия на основата на аспержи, птици и кремообразни сосове. Температура на сервиране: 12-16° C.
... сорта грозде.
Подрязване: много късо подрязване на чаша, за да се контролира добивът.
Беритба: на ръка.
Винификация:
Традиционен метод на Божоле, полу-въглероден,
в цели гроздове. Мацерация средно за 8 дни.
Отлежаване в съдове за 6 до 8 месеца.
Бележки за дегустация:
Вино без излишества!
Носът е маркиран от характерни аромати
на пион и череша. Солидно и плътно на небцето.
Танините са присъствени, без да са груби.
Закръглеността на сорта грозде се проявява тук с голяма дълбочина.
...CEPAGES : Sauvignon 80% Chardonnay 20%
Méthode de vinification : Поддържане на ниска температура за насърчаване на изразяването на ароматите на гроздето. Отлежаване в съд 6 месеца върху фини утайки.
OEIL : бледожълт, прозрачен с блестящи зелени отблясъци
NEZ : интензивност на цитруси с аромати на акациеви цветя
BOUCHE : Ясна атака, меко средно, където се усещат грейпфрут и лимон, финалът е...
...Воскеваз Арени червено вино е средно тяло фино вино, произведено от местния арменски сорт грозде Арени Ноар. Това е рубинено червено вино с ярък аромат на червени плодове, череши и подправъчни нотки, а вкусът му е богат с добра дължина на послевкуса.
... страни
4 самозаключващи се дръжки
Покритие: електролитно цинковано CR3
Средно тегло: около 59 кг
Реф:CONTFILP-ALS600
Външни размери:1198 x 939 x 1018 мм
Вътрешни размери:1102 x 888 x 881 мм
Полезен товар:800 кг
Мрежа на дъното:26 x 50 мм
Мрежа на панелите:50 x 120 мм...
...Сортове: Темпранильо 100%.
Лозе: Лозята принадлежат изцяло на семейството, което ни позволява да контролираме производствата, извършваните обработки и селекцията на различните лозя, за да произведем нашите различни видове вино. По този начин редовно поддържаме нашите цели за качество.
Изработка: Въглеродна мацерация с контрол на температурата.
Дегустационни бележки: Черешово червено с средно-висок слой, има чисти аромати на червени плодове, с нотки на лакрица. Вкусът му се откроява в устата, постоянен, придружен от балансирана киселинност и меки танини.
Сортове: Темпранильо 100%...
...Грозде: Първично автохтонно 100%
Производствен район: Източна зона на Таранто
Тип почва: Червена земя, смесена с тuff и/или варовик
Тип отглеждане на лозя: Подпомогнат алберело
Средна възраст на лозята: 15 години
Средно производство / хектар: 90/100 центнера грозде
Реколта: Край на август - началото на септември
Метод на прибиране на гроздето: Ръчен
Алкохол: 13 % - 14% об.
Цвят: Лилаво червен...
...Цвят: Чист, блестящ, червен цвят с нюанси на череша, средно-висок слой
Аромат: Силен аромат на зрели плодове: стафиди, сушени сини сливи, фурми, сушени смокини и фино шоколад
Вкус: Умерено сладък с добре интегрирана киселинност, приятна танинност, спомен за мед, течен черен шоколад и лакрица, кръгъл и дълготраен
Препоръчвана температура за консумация: 15℃
Препоръчителни съчетания: Много подходящ...
... за вино и храна. Тя е естествено с ниско съдържание на натрий и нулеви калории. Така че, когато търсите елегантна бутилирана вода, която да вдъхнови духа на съвместност, се обърнете към Сан Пелегрино. Сан Пелегрино Газирана Натурална Минерална Вода, 16.9 Фл Оз, 12 Броя...
... сладки вина.
Културни и агрономически способности
Това е доста енергичен и продуктивен сорт, чието име (далеч от окото) произлиза от средната позиция на първата инфлоресценция на клончето, която е доста висока (в средно на нивото на шестия възел) или от дългия дръжка на гроздето.
Елементи на описание
Идентификацията се основава на:
- върха на младото клонче, което има висока плътност на легнали косми,
- клончетата с дълги междувъзлия,
- възрастните листа с пет, седем или девет дяла с петиоларна синус.
... ръководството на Дени Дюбурдьо, един от най-известните производители на вино в Бордо. Съдовете са от инокс и терморегулирани, а отлежаването се извършва в дъбови бъчви с пропорция на ново дърво, варираща в зависимост от реколтата.
Око: средно до дълбоко пурпурно гранатово оцветяване
Съвет на енолога: да се сервира между 14 и 16°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време на съхранение: 23 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Имот: Шато Сиран
Наименование: Марго
Реколта: 2017
Култура: Традиционна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело.
Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик.
Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
...Име: Джърси за колоездене от бамбуков въглен
Номер: Dvj160
Размер: S—4XL
Тегло: 130~150g
Цвят: Бял/зелен/син/сив/вино червен/черен
Тъкан: Бамбуков въглен
Състав: 83% полиестер + 6% въглеродни влакна + 11% спандекс
Антибактериален: 94% ефективност
Слънцезащита: UVA, UVB
Цип: YKK цип
Джобове: 3 задни джоба
Долна част: Антислип долен край
Отразяващ: Лого на гърба
Стегнатост: Средно стегнато, подходящо за повечето телесни форми
Приложение: Планирано за планинско или шосейно колоездене
Процес: Четири игли, шест линии
Място на производство: Китай...
...Сияещо златисто жълто, средно големи мехурчета, с постоянен поток и трайна пяна. Интензивен аромат на мая, на фини утайки, с нотки на сироп. Ударно на вкус, свежо и весело.
Безалкохолно тост, подходящо като допълнение към десерти или всякакви празнични поводи, като сватби.
Особено се препоръчва да се комбинира с леки супи, кремове или студена вишисуаз. Също така се съчетава отлично със салати и всякакъв вид сирене.
..."Два Карваля" е изключително вино, което е спечелило множество награди, сервира се в някои от най-престижните ресторанти в Лисабон и може да бъде намерено и в гурме магазини. Фернандо Карвальо произвежда годишно около 20 хиляди литра вино, бутилирайки средно 20 хиляди бутилки. Франция и Швейцария са дестинации, за които е изнасял своето вино, като сега има силни перспективи да навлезе и на китайския пазар.
Вирген де лас Виняс Бодега и Алмазара е основана през 1961 година в местността Томелосо, Испания. С годишно средно производство от 150 милиона литра бяло и червено вино, бутилираме около 12 милиона бутилки годишно. Основните клиенти са от Франция, Италия и Германия, докато също така се разпространява в други части на Европа, в Япония и в Китай. Качеството на вината е признато с множество международни награди. Ние сме в непрекъснато търсене на подобрение и бъдещ растеж.
... капацитет от 6000 бутилки на час. Имаме и линия за опаковане в Bag in Box. Произвеждаме червени и бели вина от среден и средно-висок клас. В нашето портфолио имаме газирани вина, плоски вина и пенливи вина. АДЕГА КООПЕРАТИВА ДЕ АЛМЕИРИМ снабдява националния и международния пазар. Нашето предложение за вина е разнообразно и универсално: бели и червени за всекидневна употреба, вина от високо качество за специални поводи или празнични вина като пенливи вина или сангрия. През последните години бяхме най-продаваните производители на бели вина в Швеция.
...синът Тимо Сексауер ръководи компанията във втора генерация. Чрез собственото си производство на плодове и вино познаваме както изискванията на стопанствата към машините, така и предизвикателствата в различните култури. Основателят на VICAR и инженер по турбини Винченцо Кароли не само оценяваше нашия практически опит, но и нашето техническо ноу-хау. Тази интензивна, доверителна сътрудничество ни...