...Машина за смесване на подправки на прах - ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Шасито е проектирано с внимание към здравината и естетиката.
Шасито е изцяло изработено от материал 304 CrNi.
Нашата машина разполага с резервоар от неръждаема стомана с едно стенно покритие.
Машината се върти около своята ос, за да осигури хомогенна смес от подправки на прах.
Лесна за почистване както в сухи, така и в мокри...
..."! Миксът от подправкиза мергези Star е най-добрият пример за това. С нашите най-добри съставки като висококачествен паприка, първокласен чесън на прах, семена от кориандър и кимион от най-висок клас, успяхме да разработим изключителен микс с ултра фина текстура, която перфектно се вписва в сместа от месо и мазнина, с кремообразен вкус, ароматизиран с чесън, и с яркочервен цвят, получен единствено от натурален екстракт от паприка.
Референция: ART0006...
...Лемонграс е билка с остър цитрусов вкус – затова е наречена лемонграс. Тя е широко използвана в азиатската кухня и за медицински цели по целия свят. Най-често се използва в чайове, а сухата форма, независимо дали е на прах или на парчета, е лесна за съхранение за ежедневна или случайна употреба.
В суха форма се използва заподправкизамесо. Придава изключителна дълбочина на къри и яхнии и е...
...Розмаринът е ароматна подправка с много разклонен и дървесен стебло.
Благодарение на антисептичните си свойства, розмаринът се използва за мариноване на месо, за овкусяване и за запазване от гниене. Той се използва и в медицината за лечение на кожни заболявания, а в естетиката - като стимулиращ козметик.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
...Гъби - Суперхрана с Бъдеще
Гъбите - вкусна и здравословна съставка, която може да се използва за създаване на всякакви вълнуващи вкусове за хранителната индустрия.
Ето няколко идеи за индустриите за закуски, месо и млечни продукти.
... изключително натурални съставки. Избягваме добавки и консерванти. Продуктите са вегански, без лактоза и глутен.
Готово за консумация
Насладете се на шриланкийската кухня без големи усилия. Подправките за къри лесно се интегрират в различни рецепти.
...Марината за фахити е ароматна смес, предназначена да добави смели, пикантни вкусове към месото и зеленчуците за приготвяне на фахити. Тя комбинира подправки и билки, които създават димящ профил на вкуса с киселинни нотки.
Вкус: димящ, леко пикантен, с акценти на бавно готвена храна и намек за свежест.
Как да се използва: Маринати за бели меса или зеленчуци...
... картофи и топли или студени зеленчуци.
Мащерката може да се добави в малки количества в сос с кисело мляко и краставици, за да придаде свежест.
Тя също така редовно се използва за ароматизиране на определени ястия, като лазаня, рататуй, пици...
Мащерката също служи за приготвяне на заатар, ливанска подправка, направена от печени сусамови семена и сумака, която се използва за подправяне на ястия с месо, риба и зеленчуци.
Открийте нашата цветна мащерка.
Опаковка: 8 кг...
...Белият пипер притежава интензивна, кръгла острота. За да може ароматът му да се разгърне напълно, е добре да подправите готовите ястия с него.
Идеален е за бяло месо, но също така прекрасно се съчетава с зеленчуци или риба.
Съдържание: 40,00 г
Артикул №: 102879...
... месо.
Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото.
Съдържание на кутията:
3 молива заподправкиза стъргане
Една острилка
Препоръка:
1 стърготина върху хапка
5 до 10 стърготини в чиния
Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
...БИО-НАПРАВЕНИ ОТ ПРОВАНС подправки DE-ÖKO-001
Подходящи са за подправяне на зеленчукови супи и зеленчукови ястия. Прекрасно подправят и салати, птиче месо, агнешко, бързо приготвени ястия, както и месо на скара.
- собствено производство -
Подправките са изключително за индустрията и търговията.
Допълнителна информация за нашите артикули можете да намерите на нашия уебсайт или да се свържете с нашия отдел продажби.
Вашият екип от HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
...Насладете се на вкусното удоволствие от Пилешка Мортадела, сочен и солен шедьовър, който издига обикновеното до извънредно. Изработена от най-добрите парчета премиум пилешко месо, тази вдъхновена от Италия деликатесна храна предлага луксозна, нежна текстура, която се разтапя в устата ви с всяка блажена хапка. Инфузирана с симфония от ароматни билки и подправки, тя излъчва примамлив аромат, който...
...Бялото черен пипер също е известно като бял пипер. Това е подправка. Тя се произвежда от сушените плодове на черния пипер, същия като черния пипер. Подправката има по-малко сложен вкус и обикновено е по-лека от черния пипер.
Бялото черен пипер често се използва за замяна на черния пипер, когато е необходимо да се ароматизират ястия и леки сосове, и за да се избегне контрастът с черните парченца на пипера. Бялото черен пипер може да се използва за добавяне на пикантност към маринати замесо и зеленчуци, супи, картофени салати и сотирани ястия.
Опаковка: 250g, 500g и насипно.
... терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
...Салпикао наденица е традиционна португалска наденица, която "Monte Safira" е изработила с прецизност и грижа. Изработена от най-добрите национални меса, тази наденица е подправена с уникална смес от подправки, предлагаща богат и вкусен вкус, който е едновременно удовлетворяващ и запомнящ се. Традиционният процес на пушене добавя отличителен аромат, което я прави задължителна за опитване за всеки...
... приготвяне на месо и риба.
Лавандуловото брашно в козметиката:
Грижа за мазна кожа, против акне, премахва пърхота.
Фино, ароматно и деликатно за маски за лице, коса, тяло + против стареене, деколте, скрабове за тяло, бомби за вана.
Домашна козметика: Лавандуловото цвете е чудесно използвано за създаване на твърд сапун, ароматизирана свещ.
Количество: 50 г.
Опаковка - стъклен буркан
Произход на продукта: България
Съхранение: на сухо място, без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C
Събиране: Буджак...
... естествени черва.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане.
Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти.
Нетно тегло: 100 гр.
... подправки.
• Първи Ястия: Идеален за настъргване върху паста, ризото или гнocки.
• Ястия от Месо: Сложен допълнителен елемент за тартар, филета и печено.
• Предястия и Гарнитури: Подсилва вкуса на брускети, яйца и печени зеленчуци.
Свържете се с Нас за Вашата Поръчка
Ако желаете да добавите достъпната изключителност на Tuber Magnatum Pico Втора Избор към вашето предложение, Valtrebbia Tartufi е вашият...
... вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за занаятчийството, така и за индустрията.
Hela е основана през 1905 година. Днес нашият екип се състои от над 600 ангажирани и квалифицирани колеги от различни области.
С 10 локации по света, ние обслужваме над 30 000 доволни клиенти в над 70 държави.
В допълнение към нашето стандартно портфолио, ние също така разработваме продукти индивидуално по изисквания на клиентите.
E-mail: b2b-international@hela.eu
Телефон: +49 4102 496-0
Интернет: www.hela.eu...
... размер и форма. Мака е растение, подобно на репичка, което испанците давали на конете си по съвет на инките. В региона Хунин в Перу мака се консумира в големи количества. Тя е лесно достъпен и много хранителен източник на храна. Яде се прясна с месо, готви се в подземни пещи, покрити с горещи камъни (пачаманкас) или се суши, преди да се приготви на каша с мляко. Специална напитка, произведена от мака, е известна в народната традиция като "мака чика".
...Изключителна комбинация от перуански еспресо Пача Мама, ферментирали какаови зърна, джунглов пипер и инка сол на слънце обгръща месото с ароматите си, без да е натрапчива, и освобождава напълно нови вкусови преживявания. Особен акцент за сухо узряло месо. За овкусяване на стек, тофу. Придава приятно какаово и кафеено ухание с нотка на пушена сол. Дори при силни зеленчуци като червено цвекло...
...Сол за осоляване или нитритна сол за осоляване се използва в преработката на месо. Нитритната сол за осоляване е фино смляна специална сол с точно дозирано съдържание на нитрит.
... пластмасовите), когато се добавя и смесва с приготвено ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене, птиче месо, крем супи и омлети. Подходяща е за ястия с бобови култури (боб, нахут, леща, соя). Задължителна съставка за всички ястия с къри и други индийски ястия. Красивият жълт цвят ще им придаде прекрасен жълт оттенък. Популярни...
...Мустардата с мед и шалот е вкусен подправка, която комбинира сладостта на меда с изразителния вкус на шалота. Тази уникална смес е перфектна за добавяне на гурме нотка към вашите ястия. Независимо дали става въпрос за подправяне на салата, мариноване на месо или просто като гарнитура, тази горчица ще очарова вашите гости. С нето тегло от 250 г, тя е идеална за семейни или приятелски вечери. Нейният богат вкус и кремообразна текстура я правят незаменима в кухнята ви.
...Съставки: Дяволска трева (Аса фетида), Копър
Използване: сосове, мариновани зеленчуци, чатни, кисели краставички, бобови култури, риба, месо, яхнии (не използвайте заедно с лук)
Сега можете да използвате нашия "Дяволска трева с Копър 70 % смлян" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
... характеристики на гроздето.
ВКУСОВИ НОТИ
Външен вид: Интензивно червено с виолетови отенъци
Нос: Изразителен с нотки на сладки червени плодове
Вкус: Щедър, кръгъл и плътен с вкусове на пресни плодове, акцентирани от намек за сладки подправки. Възхитително разкошен Merlot!
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Star Merlot прекрасно се съчетава с плато от колбаси, гриловано месо, бяло месо в сос, риба и чипс, и силни сирена.
... компот от плодове.
O’ Friariello Napoletano, Броколи в зехтин O’ sole e’ Napule в буркан от 960 гр.
Отглеждан в района на Везувий, обработва се от октомври до март.
Представлява идеалния зеленчук за всички ястия на основата на месо, неговият неповторим вкус го прави подходящ за гарнитура към всички месни ястия, идеален за брускети и пици.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 6
1 БР = ЕВРО 3,90
1 ПАЛЕТ 50 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
СРОК НА ГОДНОСТ 30/06/2026
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТИ...
...-Висок дял на прясно месо
-Рецепти без зърнени култури и ориз
-Полезни съставки - шийтаке, корен от цикория, семена от мляко
-Подправки (Комплекс от билки за жизненост) поддържащи храносмилането и детоксикацията на организма
-Цветна композиция - различни варианти на плодове и зеленчуци
-Комплекс от натурални антиоксиданти
Гамата Fitmin Purity предлага 8 вида храни, от които можете да изберете...