...Аромати и функционални смеси за месната индустрия са съществени за приготвянето на както пресни, така и на сушени меса, предоставяйки по-определен и приятен вкус. Тези продукти обикновено се използват за обогатяване на вкусовете или за диференциране на преработените меса, включително и на занаятчийските производства.
Ароматите замесо са налични както като единични съставки, така и в смеси, разширявайки опциите и създавайки ястия с уникални и изискани вкусове.
...Розмаринът е ароматна подправка с много разклонен и дървесен стебло.
Благодарение на антисептичните си свойства, розмаринът се използва за мариноване на месо, за овкусяване и за запазване от гниене. Той се използва и в медицината за лечение на кожни заболявания, а в естетиката - като стимулиращ козметик.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
... подправки.
• Първи Ястия: Идеален за настъргване върху паста, ризото или гнocки.
• Ястия от Месо: Сложен допълнителен елемент за тартар, филета и печено.
• Предястия и Гарнитури: Подсилва вкуса на брускети, яйца и печени зеленчуци.
Свържете се с Нас за Вашата Поръчка
Ако желаете да добавите достъпната изключителност на Tuber Magnatum Pico Втора Избор към вашето предложение, Valtrebbia Tartufi е вашият...
... компот от плодове.
O’ Friariello Napoletano, Броколи в зехтин O’ sole e’ Napule в буркан от 960 гр.
Отглеждан в района на Везувий, обработва се от октомври до март.
Представлява идеалния зеленчук за всички ястия на основата на месо, неговият неповторим вкус го прави подходящ за гарнитура към всички месни ястия, идеален за брускети и пици.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 6
1 БР = ЕВРО 3,90
1 ПАЛЕТ 50 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
СРОК НА ГОДНОСТ 30/06/2026
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТИ...
...Доматеното пюре (или пасата) е много универсална съставка и една от основните храни, използвани за приготвяне на много рецепти, произведени в Италия, както и на много други, от сосове за паста до основни подправкиза пици, както и в различни основни ястия на базата на месо или вегетариански ястия. То се произвежда изключително от пресни домати, като се използват само висококачествени, цели...
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Фиокетото се получава от рязането на свинския бут. То се различава от по-известното кулатело, тъй като е по-малко мазно и с деликатен вкус.
В тази версия се готви с аромати и подправкиза алтернативен вкус в сравнение с традиционния.
...
• Аромати на сирене
• Димни аромати
• Аромати на зеленчуци и подправки
Ароматите, налични в течна форма, водоразтворими или липоразтворими, на прах и паста, използват напредналите технологии, които P.A. Aromatics е разработила през последните години, за да отговори на тенденциите на пазара.
...Дивото прасе е може би един от най-ценените продукти на ловната храна. Вкусът на неговото месо е много подобен на този на свинското, но с много по-интензивни и изразителни нотки, които, съчетани с подправки и аромати, създават колбас, който ви представяме готов за употреба.
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки
Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати
Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт
Енергийна стойност 283kcal 1177kj
Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г
Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г
Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
...Сосовете и дресингите не съдържат добавки, консерванти или оцветители и са особено подходящи за паста и брускета. Разбира се, всички използвани суровини се произвеждат и отглеждат в Тоскана или се събират от диви растения.
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
... около 0,5 до 1 кг) варира от 4 до 8 см.
Съставки: Лардо ди Колоната IGP, естествена морска сол, черен пипер, чесън, розмарин, подправки и ароматни билки.
Без консерванти – Без алергени – Без глутен – Без мляко и производни – Без ГМО – Без глутамат...
...Олио с аромат на трюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат на трюфел, приготвено с най-доброто екстра върджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкус на всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
...
Съставки:
италианска филе от пуйка, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, усилвател на вкус E 621, антиоксидант E 316, консерванти E 250.
Тегло:
около 8,00 – 8,50 кг. приготвено цяло.
Опаковка:
пуйката, след охлаждане, се обвива в защитна обвивка, след което се завързва и накрая се опакова вакуумно в прозрачна Cryovac и се пастьоризира.
....","Начин на употреба":"Идеален за подправяне на месо, студени ястия, варени меса, салати.","Нутриционни стойности на 100 гр":"Енергия: Kj 423 / Kcal 100 Мазнини: 1 г от които наситени мастни киселини 0,5 г Въглехидрати: 21 г от които захари 15 г Фибри: 0,6 г Протеини: 1,8 г Сол: 2,0 г","Срок на годност":"12 месеца.","Органолептични характеристики":"Външен вид: плътна крема Цвят: червен Мирис: типичен Вкус: естествен, типичен и приятен Състояние: твърдо"}...
... всички познаваме. Зреенето се извършва в среди с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна).
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350 г
СЪСТАВКИ: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Тегло: 0.350 кг...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...Салумето е извлечено от анатомичната част на корема на говеда, осолено за кратък период от време, след което се измива с течаща вода, подправя се с черен пипер и натурални аромати, узрява и се пуши по естествен начин.
СЪСТАВКИ: сертифицирано халал говеждо месо, сол, черен пипер (сладък или пикантен). Консерванти E 250, E 252, E 300, подправки и натурални аромати.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и...
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Плочата от лавова камък е подходяща за готвене на различни видове храни, чрез използване на барбекю, фурна или котлон. Много подходяща за диетично готвене, което не предвижда добавяне на мазнини или други подправки. Свойствата на този естествен камък го правят подходящ за готвене на различни видове храни, включително месо, риба, зеленчуци, хляб, питки, пици и др. Готвенето на този естествен камък не води до отделяне на токсични вещества. Храната, приготвена по този начин, е по-здравословна и не се предвижда контакт с дима, така че хранителните вещества на продуктите се запазват.
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
...Аростичини, приготвени от избрано свинско месо, подправени с естествени подправки, типични за региона Молизе, опаковани в практични замразени многослойни опаковки, за да се позволи частично консумиране на съдържанието, налични в два формата: 100 броя и 225 броя.
...- Малки черва от овен с различни калибри Продукти за обработка на колбаси: - Консерви и специални препарати за колбаси - Подправки от всякакъв вид - Въжета и въжета за всякакви приложения - Еластични мрежи за колбаси и печива Морска сол Винен оцет Професионални ножове Аксесоари и облекло за обработка на месо...
... индустриализация с по-ниски производствени разходи.
Извършва анализи и контрол за съхранение на храните.
сертификатите
• производство, гарантирано от стандарта
ifs food 7.0
• сертификат за качество iso 9001:2015
• сертификат за производство
биологично reg.834/2007 CE
• безопасност и хигиена на храните
признаване reg.852/853/ce/2004
• признаване reg. 1334/1333/2008
производство на аромати и добавки
• регистрация в консорциума за защита на
бялото телешко месо от апенините в Умбрия и Марке 5RRRRR
• физико-химични и микробиологични проверки чрез акредитирани външни лаборатории...
...спазвайки истинската и чиста традиция на тосканската кухня, с месо, зеленчуци (целина, шалот и моркови), екстра върджин зехтин, сол, пипер и натурални аромати, без добавяне на глутамати, ароматизатори, консерванти или оцветители. Сигурно нашите сосове няма да имат ниска цена, тъй като компанията не обслужва голямата търговия на дребно, а само гастрономии, ресторанти, месарници и всякакви други дейности в сектора, които работят с качествени продукти. Нашата компания е отворена за всеки, който иска да я посети преди да закупи нашите продукти.
... смесени подправки. 11 вида къри замесо, риба и плодове. Сол и пипер, чили и люти чушки от целия свят. Дехидратирани плодове, брашна от плодове и зеленчуци, концентрирани хранителни аромати. Можете да намерите и аксесоари като чаши, чайници, комплекти за суши, чугунени чайници и др. биологична линия. Нашите услуги включват: консултации и приготвяне на чай по заявка, доставки за малка и средна хранителна индустрия, хранителни магазини, билкови магазини, гастрономии, парафармации, месарници, ресторанти, барове и хотели. курсове за обучение по чай. Отваряне на магазини на франчайз.