...Подобрете съществуващото оборудване, като интегрирате нашите инфрачервени предаватели, с положителен ефект върху производителността, качеството и икономията на енергия.
СУШИЛНИ ТУНЕЛИ И СМЕСЕНИ ФУРНИ
За печене, запичане, гриловане, маркиране:
Бисквити, Хляб, Бриош, Тост, Пица, Палачинки, Картофки, Чипс, Зърнени храни, Меренги…
ОБОРУДВАНЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ГОРЕЛКИ
Фритюрници
Кана
Печенена кафе
Готварски плочи
Деконтаминация на корички от сирене...
... началото на конвейера и я взима пълна в края.
- След това я поставя на количката за печене.
- Излишният бадем, който не се е залепил за бисквитата, се възстановява.
- Формите могат да бъдат сменяни, за да се произвеждат продукти с различен брой фиксирани или въртящи се дюзи; гладки или извити.
- Възможност за производство на други видове продукти в полу-течно или твърдо тесто.
ПРЕДИМСТВА
- Подобрено дозиране, равномерни парчета, по-бързо производство.
- Тестото не дегазира.
- По-добра ергономия за оператора.
- Сваляема глава, позволяваща пълно почистване и дезинфекция.
...W: 120 - 130. Патентно брашно, получено от подбрани италиански и европейски пшеници. Идеално за бързи теста. Идеално за производство на ронливо и вкусно тесто за сладкиши. Препоръчва се за всички приготвяния на основа тесто за сладкиши: тарти, курабийки, сладкиши и бисквити, вафли.
... за покупка.
Приложения на натриевия бикарбонат:
1. Първо, натриевият бикарбонат е втасващ агент, използван в печенето, за да помогне на тестото и сместа да втасат. Той създава леки, пухкави текстури в торти, бисквити и хляб.
2. Второ, содата за хляб е естествен и ефективен почистващ агент. Може да се използва за почистване на повърхности, дезодориране на килими, премахване на петна и дори като...
...Ароматът на лешник е идеален актив в шоколадовата индустрия, за да подчертае експлозията от вкусове в устата. Неговите печени и бадемови нотки ще направят разликата в вашите бисквити, сладоледи и млечни продукти.
... оризови питки "SYP" коригира тези недостатъци и използва хидравлика, за да произвежда равномерни продукти и значително увеличава дълготрайността си. Освен това, различните форми са налични в различни размери и форми, за да отговорят на нуждите на клиентите. Малките машини могат да бъдат произведени за местни магазини, а по-големите машини могат да бъдат произведени и в заводи.
За повече информация, моля свържете се с нас!!
Благодаря!
...Маслото от джинджифил е удобно и ароматно алтернативно решение на пресния джинджифил, предлагащо същия пикантен и ароматен вкус без неприятностите от настъргването. Това етерично масло е универсална съставка, която може да се използва както в сладки, така и в солени ястия. От печенена бананови хлябове и джинджифилови бисквити до добавяне на пикантен нюанс в чайове и смутита, маслото от...
... подправки и аромати като черен пипер, куркума и чесън.
За любителите на силни усещания, както и за по-предпазливите, ви очаква уникално дегустационно изживяване!
Благодарение на нежното им печене, нашите бисквити имат лека и хрупкава текстура и запазват максимално количество хранителни вещества.
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка за печенена торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
... цвекла, гарантирайки естествена сладост и автентичен вкус.
Аромат на Попкорн: Използваме аромати, за да запазим вкусотията и автентичността на попкорна, предлагайки изключително вкусово изживяване.
Естествено оцветител: естествено кафяво оцветител.
Многофункционални Приложения:
Печене: Добавете нотка фантазия към вашите десерти, торти, мъфини и бисквити, като поръсите нашия Суcre au Pop-Corn върху глазурата или крема.
Референтен номер:SUCRE00077A...
...,,Dodo Cukrus” тъмен Мусковадо е мек, влажен захар с фини тъмнокафяви кристали, богати на естествена меласа, която му придава лепкава текстура, специален вкус и аромат. Използва се в сладкарството, при печене, по-специално в пикантни плодови кейкове и джинджифилови хлябове, както и при приготвянето на солени ястия и сладко-кисели сосове.
...Открийте нашата ексклузивна гама от различни комплекти за аксесоари за печене, проектирани за любителите на сладкиши и креативните кулинарни професионалисти.
...Изпечете най-добрата пица с нашия удобен и практичен тиган за пица.
Съвет: той може да се използва и за печенена плоски пайове, тарталети или бисквити. Устойчив на корозия и неразрушим, изработен от неръждаема стомана Zepter AISI304 (X5CrNi18-10).
Размери: Ø 28 см
Представяне
Изпечете най-добрата пица с нашия удобен и практичен тиган за пица.
Съвет: той може да се използва и за печенена...
... различните видове форми за терини и пастети, да изберете правилната и да овладеете техниките на използване.
Всички наши форми са изработени от неръждаема стомана и имат дължина от 30 см. Предлагаме 44 различни форми за печене, за да се уверите, че ще намерите това, което търсите!
Материал: Неръждаема стомана...
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време напечене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
... коригират конвективната част, присъща за всеки термичен тунел. Енергията се доставя на съответното място с подходящи дози и когато е необходима.
В някои случаи тунелите могат да се превърнат в обикновени инфрачервени панели, разположени в открито пространство (печене в ротационен карусел).
... токсините и подпомага кръвообращението. Помага при възпаления и алергии. Има затоплящ ефект и подобрява работата на нервната система. В момента се използва за печенена хляб, торти, бисквити, домашни пасти, кнедли или палачинки.
...Тази ротационна машина е оборудвана допълнително с позлатяване и поръсване. Това позволява да се нанесе върху повърхността на бисквитата преди печене разтвор, който ще придаде блясък на бисквитата при изваждането от фурната, но също така и да залепи поръсването, което можем да добавим отгоре (захар, сусам и др.)...
... разделен на 3 категории:
- блондин карамел, с вкус на мед и бонбони, с много малко карамелизация
- традиционен карамел, стандартният карамелен вкус, който лесно идва на ум, често използван в топинги и сосове
- плътен карамел, с много изразен вкус, използван в смеси в бисквити или млечни продукти, за да се получи добър карамелен вкус.
ГЛАВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:
- Млечни десерти
- Зеленчукови десерти
- Сладолед
- Бисквити
- Торти
- Сосове
- Топинг
- Кондитерски изделия...
...Текстил за печене - антиплъзгаща се печка.
С силиконови стъклени влакна.
Многофункционален: подвижна работна повърхност и печка.
Идеален за всички ваши приготвяния (бисквити, курабийки, еклери, пълнени теста, но също така и за солени ястия, предястия, бутер теста...)
Икономичен, този повторно използваем текстил ви спестява използването на хартия за печене!
Размер: 400x600mm...
...Стандартна форма за кексове, например за бисквити и панетоне теста
Основата за индивидуално проектиране
Материал: Алуминизирана стомана, по избор неръждаема стомана
Форма на кутията: Дълбока форма с прави стени
Повърхностна структура: Гладка повърхност
Отвори: По избор
Конфигурация на рамката: Стабилна, 43 мм висока профилна рамка с страничен издатък за количката за печене...
...Поясите Cordweave на компания Wire Belt предлагат изключително близка и плоска мрежа за приложения, при които се транспортират много малки предмети. Cordweave също така осигурява равномерно пренос на топлина по целия пояс благодарение на високата си плътност и гладката носеща повърхност. Тези характеристики правят Cordweave популярен избор в широк спектър от приложения, вариращи от печененабисквити до сортиране на малки механични компоненти.
...Тесто за бисквити
Порции от 800 г тесто, готови за нарязване на приблизително 20 бисквити за печене в конвекционна фурна.
Опаковка: 15 x 800 г в кашон.
Палет: 45 кашона.
...Шоколадовите капки с висока стабилност при печене са отлични за добавяне и печене в теста. Те не се разтопяват при печене и придават на всяко печиво вкусен шоколадов нюанс. Шоколадовите капки са многофункционални, например за декориране, гарниране на мюсли и десерти или просто за похапване между храненията.
Съставки: Какаова маса*, Тръстикова захар*, Емулгатор СОЯЛЕЦИТИН*
*= от контролирано биологично производство
Алергени: Соеви продукти
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне набисквити с форма на ядки или сърца, виенски вафли)
Те са проектирани за печенена продукти от различни сладкарски маси:
• бисквити с къса кора (бисквити с форма на ядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.)
• маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце;
• бисквитени изделия (три измерни фигури...
...Овесеното брашно е добър избор за печене. Най-популярните ястия са овесени бисквити и палачинки. Диетолозите смятат, че овесът е по-здравословен от другите зърнени култури. Когато овесеното брашно се добавя към хлебни изделия, те стават по-въздушни и ронливи, така че това брашно може да служи като заместител на пшеничното брашно. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си.
Тегло: 600 г...
...Кафявата захар е вид захар, която се отличава с кафявия си цвят и изразения си вкус. Тя се произвежда чрез добавяне на меласа към рафинирана бяла захар, което ѝ придава богат, карамелен вкус. Меласата също така придава на захарта влага, което води до малко по-мека текстура в сравнение с бялата захар.
Кафявата захар често се използва при печене и готвене, тъй като придава дълбочина и сложност на...
... модул за подаване на пълнеж.
Позволява екструзия на маси с частици от 3-5 мм - ядки, стафиди и захаросани плодове. Състои се от мощен винтов екструдер с три различни рязащи системи. Диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е оборудвана с помпена система за пълнежа, която се подава през вътрешния дюза. Регулирането на отоплението на дозиращата система и на всяка дюза гарантира точно същото тегло за всеки депозиран продукт.