... модул за подаване на пълнеж.
Позволява екструзия на маси с частици от 3-5 мм - ядки, стафиди и захаросани плодове. Състои се от мощен винтов екструдер с три различни рязащи системи. Диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е оборудвана с помпена система за пълнежа, която се подава през вътрешния дюза. Регулирането на отоплението на дозиращата система и на всяка дюза гарантира точно същото тегло за всеки депозиран продукт.
...С гордост предлагаме решения за фини хлебарски и сладкарски продукти, които да стимулират бизнес растежа, като опростяват процесите напечене с нашите висококачествени, надеждни и лесни за употреба смеси за сладкиши.
Нашите смеси, приготвени с премиум съставки, могат да се използват за приготвяне на мъфини, торти, брауни, понички, бисквити, берлинери, датски сладкиши и кроасани, наред с много...
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално за печене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
...Тези нарязани Canistrelli с лешник са опаковани в елегантна картонена кутия. Идеални за подарък.
Без палмово масло, ГМО, оцветители или консерванти, те с времето са запазили своята рецепта и оригинален вкус.
Двойното печене придава на тези традиционни корсикански бисквити характерната хрупкавост на Canistrelli.
Тегло: Картонена кутия от 200 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло...
... го използвате за всякакви поводи.
Плунжерът улеснява изваждането на вашата изрязана подготовка. Можете също да използвате изрязвача с плунжер за презентации на чиния.
След като разточите тестото до желаната дебелина, изрежете бисквитите с помощта на изрязвача, натиснете с втората част от неръждаема стомана, за да ги извадите. За печене можете да поставите бисквитите върху антиприлипаща силиконова подложка.
Референтен номер: CH9079
В наличност: 12 продукта
Размери: Ø 80x40mm...
...Индустриална хартия за печене
Оптимизирайте процеса напечене с нашата висококачествена индустриална хартия за печене. Проектирана за професионални кухни и пекарни, тази хартия за печене осигурява незалепваща повърхност, което я прави идеална за различни приложения при печене. От бисквити до сладкиши, нашата хартия за печене издържа на високи температури и осигурява лесно освобождаване...
...Гофретникът Ampi® реф.52126 е професионален уред, проектиран за интензивна употреба.
Гофретникът е оборудван с форма за печене, изцяло от масивен чугун и шаси от неръждаема стомана.
Технически характеристики на гофретника реф.52126:
- Блок за печене от масивен чугун за 2 гофрети (15 кг)
- Електрическа мощност: 1500 W
- Обработена затваряща повърхност
- Шаси от неръждаема стомана & Подвижни...
... произход Франция.
Чипсове с Nutriscore A и Yuka 94/100!
Постигнато благодарение на качествени съставки + балансирани рецепти + иновативен метод напечене във фурна.
Срок на годност: 8 месеца
Нетно тегло: 70 г...
...Висококачествен стъклен буркан от Италия - с табела за писане
С този специален буркан никога повече няма да загубите представа за запасите си: етикет за писане с вид на табелка е директно отпечатан върху стъклото, така че важната информация вече няма да се губи. Бурканът с метална капачка е подходящ за съхранение на сухи храни като захар, ядки, бисквити или ориз, а с капацитет от 1 литър е и...
...Автоматичен дозатор за тесто, за точно дозиране на пасти, кремове, бисквити и други мусове за сладкарството.
С всяко натискане, вие поставяте точно желаното количество.
Състои се от два херметически капака, запушалка/поддържащ диск и 13 подвижни диска от неръждаема стомана за приготвяне на разнообразни и оригинални сладки и тесто за еклери.
Напълнете тръбата и натиснете! По-лесен за използване от...
...Открийте нашето голямо разнообразие от форми за гъбен кейк, проектирани да ви осигурят леснота на приготвяне и най-добри резултати. Независимо дали става въпрос за навиване или рязане, намерете идеалната основа за вашия проект.
... прецизна, че днес започва да отнема вниманието на цели шушулки от най-големите готвачи.
Състои се от умело смесени зърна ванилия и мощен концентрат от бурбонска ванилия.
Шушулките ванилия, използвани за неговата подготовка, произхождат изключително от Мадагаскар.
Съвети за употреба: Супремът на ванилия е идеален за всички ваши сладки приготовления: торти, кремове, сметани, йогурти, сладоледи, бисквити, десерти и други сладкиши, с или без печене.
...{"модели":{"асоциации мъфини":"","Асоциация на Флоренция":"","Пансион Мадлен или мечка":"","Бинтове с форма на Родон с и без клюн":"","Асоциация Мохренкопф":"","Асоциации тарталети":"","Асоциация хемисфери":"","Асоциация Туинкита":"","Асоциация плитки":"","Асоциация тарталети":"","Асоциация тарт":""}}...
...съдържащи се в захарта, да останат запазени. Освен това захарта е богата на витамини и има нисък гликемичен индекс.
Lotao Java Kiss, чистата версия, е идеална за сладки ястия, за готвене и печененабисквити, торти и суфлета, както и за подслаждане на кафе или чай.
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно.
Това ще бъде прекрасно печене...
...на 18 нива, за печене с размер 600x800mm
идеален за хляб, сладкиши и бисквити
електрическа енергия 55 kw в TETRA
фурна, сглобена в завод, доставена в цялост директно при вас, на място
цифрово управление
външни размери, 1700 x 1800 x h 2680 mm
тегло 1300 kg...
... ингредиентите на тестото за хляб, бисквити и сладкиши, като фосфати, крем от тартар, лимонов сок, йогурт, оцет и др. Тази реакция освобождава въглероден диоксид под формата на газ, което причинява тестото да се надигне, да се сгъсти и да стане гъбесто.
Тази собственост на отделяне на газ и подобрено качество на тестото и гъбестост допринасят за максималната желана стойност на бакпулвера. Важно е да се отбележи, че содата за хляб се счита за основна суровина за бакпулвер. Тя също така се използва като хранителна добавка с код E500.
...Млян пипер е 100% премиум пипер, без добавки. Добавяйте млян пипер само в тесто за сладкиши (джинджифилови бисквити, бисквити, мъфини) като една от съставките на пикантни смеси. Също така се добавя към напитки: кафе, греяно вино или чай. Удобен капак - дозатор.
Използвайте за
Използвайте за приготвяне на паста, супи, ястия от месо и риба, ястия от дивеч, основи за сос, печене.
Хранителна стойност на 100 гр.
Въглехидрати (г / 100г)… 6,0
Мазнини (г / 100г)… 8,5
Протеини (г / 100г)… 51
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 300...
... на закваска за бира и квас, за печенена меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
... сладкарски изделия, можете да бъдете сигурни, че ще предложите всички тези качества, събрани в продуктите си (овладяване на производството, хармонично развитие, спазване на вкуса,…).
Нашата гама от съставки за сладкарски изделия е много разнообразна:
Специален подобрител, който подпомага изглаждането на тестото и мекотата на продукта
Сладкарски изделия PAC (Готови за печене) за брашна с недостатъчна сила
Подобрител за мекота набисквити, който действа като задържач на вода
Много други категории съставки …...
...Емайлираната форма за кекс е идеална за приготвяне на най-въздушните кексове. Можете лесно да извадите кекса след 10 минути печене. Не съдържа канцерогенни вещества. Тя е антибактериална.
... вкус на тези нарязани кайсии е чудесен върху овесени ядки и зърнени закуски или добавени в салати. Опитайте ги в смеси за пътеки или печива. Нашите нарязани кайсии добавят страхотна текстура и вкус набисквити, сконсове, барове и мъфини. Смесете ги в бисквитите за плодово лакомство. Тяхната сладост добре допълва и солените ястия. Не се колебайте да експериментирате с нарязаните кайсии в рецептите си!
... спагетите да не се слепват или развалят; Използва се в бисквити и торти, може да съкрати времето за ферментация, да намали процента на счупване на продукта, да разхлаби пропуските равномерно и да удължи срока на съхранение. САПП Натриев киселинен пирофосфат: Бял прах или гранули; Относителна плътност 1.86g/cm3; Разтворим във вода и неразтворим в етанол; Ако неговият воден разтвор се нагрява заедно с...
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
...Качество: конвенционално, био
Произход: Австрия
Приложение: печене, десерти
Особености:
Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвяне набисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.
... професионалисти, индустриални или RHF. Ние произвеждаме и търгуваме с карамел в различни форми и рецепти и предлагаме на професионалистите Продукти Хранителни Индустриални (ПХИ):
- Течен карамел за топинг, заливка или пълнеж
- Парченца карамел за бисквити, хляб, кифли, сладолед, трюфели…: Класическа рецепта, сметана от Нормандия, солено масло, AOP.
- Парченца термостабилен карамел за устойчивост напечене
- Прах от карамел
Ние сме на разположение на нашите клиенти и можем да ви подкрепим в размислите и нуждите ви от разработки.
... цикъл напечене: смесване, разделяне, оформяне, втасване и печене.
Нашите предложения удовлетворяват нуждите на тези, които имат намерение да модернизират и реорганизират производствените си линии, както и на тези, които целят да подобрят и интегрират своето оборудване. Имаме значително предимство, когато става въпрос за иновации в продуктите, особено в идентифицирането на технологични решения...
...мляко, захар и бисквити, но също така и за продукти за поддръжка и еднократни изделия. Включително обслужване!
Ние работим заедно с вас, за да намерим идеалното решение за вашата компания, заведение или частен етикет. Нашите кафеени зърна преминават през цял процес на качество, преди да пристигнат при нас за печене. Зърната се пекат на средно ниво, за да запазят по-добре своя вкус. Нашето кафе...