... вкусен и хранителен избор за цялото семейство.
Млякото Milkyland 1.5% идва от висококачествени млекопреработвателни ферми, осигурявайки свеж и натурален продукт с всяка бутилка. С намалено съдържание на мазнини, това мляко предлага по-здравословен вариант, без да жертва вкуса. Напълнено с основни хранителни вещества като калций и витамини, млякото Milkyland 1.5% подкрепя здравето на костите и общото благосъстояние. Включете това леко и кремообразно мляко в ежедневието си и се насладете на ползите от балансираното хранене.
...Концентрат на млечен протеин (MPC) е концентрирано мляко на прах, което обикновено съдържа 80% млечен протеин. Произвежда се от прясно и пастьоризирано обезмаслено мляко чрез филтрация и спрей сушене.
Съотношението на високо съдържание на протеин и ниско съдържание на лактоза прави този продукт широко използван в производството на храни с ниско съдържание на въглехидрати и напитки, обогатени с протеин. Може също да се добавя, между другото, към печива, десерти, хранителни продукти, млечни напитки, сосове и сирена.
...Замразеното моцарела на блок от Dana се произвежда от пастьоризирано краве мляко и идва в насипни блокове за по-лесен транспорт. Блоковете от 2.5 кг се опаковат по 4, образувайки опаковки от 10 кг.
Продуктът може да се съхранява при -18°C, докато е все още замразен. Когато се размрази, препоръчваме незабавното му използване. Не замразявайте отново след размразяване.
...Търговец на едро на мляко на прах "Ensure" за продажба в Европа. Изнасяме мляко на прах от различни видове в кутии от 850 г, включително мляко на прах "Ensure" и "Nido". Нашето мляко на прах "Ensure" е специално формулирано, за да предоставя основни хранителни вещества за хора от всички възрасти. То е перфектно за тези, които търсят да допълнят диетата си с хранителен вариант. С нашата надеждна верига за доставки, можете да разчитате на нас за последователно качество и наличност.
...Пастьоризирано полумаслено сгъстено мляко – Опаковка от 200 г.
И какво има вътре?
Полумаслено мляко, стабилизатори: натриеви фосфати, каррагинани. Съдържа естествено присъстващи захари.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Преди отваряне, да се съхранява при стайна температура. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира бързо.
Опаковка: да се изхвърли с битовите отпадъци.
...Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички.
В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен.
В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива.
Произведена от пастьоризираномляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза.
Налична е в класическите формати.
...Пълномаслените млекопродукти се получават от пастьоризирано и хомогенизирано цяло краве мляко чрез процес на вакуумно изпарение, който премахва цялата вода. Полученият продукт е концентрирано цяло мляко, което след това се изсушава чрез спрей. То има съдържание на влага максимум 5% или по-малко и съдържание на мазнини максимум 26% или 28%.
*достъпни са и по-стандартизирани продукти.
...Това е меко сирене с контролирано наименование за произход (D.O.P.), произведено изключително от пастьоризирано цяло краве мляко. Има цилиндрична форма с плоски лица, прав ръб и средно тегло около 12 кг, с вариации в зависимост от производствените техники. След сухо осоляване за няколко дни, формите се поставят в подходящи помещения за зрялост; през този период, който може да продължи от два до...
...Пастьоризирано краве мляко и сметана (произход Франция), Сол, Микробен коагулант, Млечнокисели и зреещи ферменти, Укрепващ агент: калциев хлорид.
Алергени Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на отсъствието на ГМО с праг от 0.9% в съответствие с европейските...
...обезмаслено и пълномаслено мляко на прах в 25 кг торби.
Можем да доставим прах от обезмаслено мляко с посочените по-долу характеристики: Добра разтворимост, Добра диспергируемост, Ниско съдържание на мазнини, Чист вкус.
Предложени приложения:
Рекомбинирани продукти; включително подсладено кондензирано мляко, пастьоризираномляко, йогурт и други ферментирали млечни храни, млечен сирене, извара...
...На базата на обезмаслено мляко, MEGGLE произвежда кисела казеин и казеинати за различни приложения в хранителната индустрия.
Прекратяването на казеина се причинява от контролирана киселинност на чисто, пастьоризирано обезмаслено мляко. В непрекъснат и хигиеничен процес, изварата се измива, суши и пресява/мели до стандартизирана големина на частиците.
Казеинатите са преобразувани и разтворими...
...Пресован сирене, произведено от пастьоризирано или сурово мляко, произхождащо изключително от овце Манчега, отглеждани и хранени по екологичен начин, контролирано от регулаторния съвет на наименованието за произход на сирене Манчего.
...Пълномаслено мляко на прах (FCMP) е продукт, получен чрез спрей сушене на прясно пастьоризираномляко от висококачествени цели крави, чрез отстраняване на водата. FCMP има същите предимства и ползи като течното пълномаслено мляко, но в сушен вид има много по-дълъг срок на годност. То има висока хранителна стойност. Може да се използва в много хранителни приложения, като: хлебарство, сладкарство...
... R404 като хладилен агент.
– Топлообменник с плочи, модел, монтиран на конструкция от масивна неръждаема стомана AISI 304.
– Има следния термичен цикъл: 4-40-70-82-52-16-4;
– Охладител
– Центробежна помпа за мляко
– Помпа за гореща вода
– Помпа за подаване на мляко за опаковане
– Хомогенизатор
– Бидон с постоянен нивомер от Lt. 100
– Асаметър
– Разделител за почистване и обезмасляване
– Компресор за сгъстен въздух от Lt. 30
– 2 автономни охладителни резервоара за съхранение на пастьоризираномляко от Lt. 300 Cd.
...Магерно мляко на прах, известно също като обезмаслено сухо мляко, е млечен продукт, получен чрез отстраняване на водния компонент от прясно мляко. То се произвежда, като водата от пастьоризирано магерно мляко се изпарява, докато се получи сух прах. Магерното мляко на прах има ниско съдържание на мазнини, обикновено по-малко от 1 %, тъй като по-голямата част от млечните мазнини се отстраняват по...
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
Procasa Elow е водеща компания в обработката и търговията с овопродукти, с над 55 години опит в хранителния сектор. Нейната мисия е да предлага продукти, произхождащи от яйца, с най-високо качество, винаги с акцент върху устойчивостта и безопасността на храните. Компанията се отличава с иновационната си способност, използвайки съвременни технологии като разбивачи на яйца и автоматични опаковъчни м...
Като STK MAKINA и MILKMAN MAKINE, ние произвеждаме млечни машини и оборудване за млечни продукти като пастьоризирано мляко, кисело мляко, сирене, масло, сметана, сладолед и др. Произвеждаме партидни пастьоризатори, плочкови пастьоризатори, хомогенизатори, резервоари за охлаждане на мляко, резервоари за съхранение на мляко, резервоари за обработка на сирене и другото оборудване, което се използва в...
...за увеличаване на сухото вещество при производството на кисело мляко, за да се получи по-гъсто или по-стегнато кисело мляко
Биологичното обезмаслено мляко на прах се произвежда от пастьоризираномляко чрез щадящо отстраняване на водата в процеса на спрей-сушене в Австрия.
Съхранение: на сухо и при стайна температура, минимален срок на годност: 12 месеца от датата на производство при неотворена опаковка
съдържащи алергени: мляко/млечна захар (лактоза)...
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризираномляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Овче сирене с нежно сърце и кратък период на зрялост. Това сирене се представя с гладка или леко набръчкана кора и цвят, вариращ от бяло до деликатно светло кафяво. Изработено от пастьоризирано овче мляко, сирище и сол, Новело Сардо е сладко сирене с мека и компактна бяла паста.
Неговият сладък и деликатен вкус го прави перфектно за консумация с круши, златисто грозде, хляб Карасау и сезонни...
....","INGRÉDIENTS":"СЪСТАВКИ: Пастьоризирана сметана (99,40%) и пастьоризираномляко (0,50%) - Всички с италиански произход. Без добавени консерванти.","OGM":"ГМО (Регл. 1830 / 03) Продуктът е БЕЗ ГМО: произведен без съставки, произхождащи от генетично модифицирани организми.","MODE D'EMPLOI":"НАЧИН НА УПОТРЕБА: готов за консумация (готов за ядене); да се консумира в рамките на 3 дни след отваряне.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"КОРЕКТОР НА КИСЕЛИННОСТТА: Монохидрат на лимонена киселина за храни - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ИМЕ НА ПРОДУКТА: МАСКАРПОНЕ"}...
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...