Франция, Sète
...Моцарелата, използвана за тази рецепта, произхожда от района BOJANO, където се намират най-известните млекарници за производството на моцарела, най-ценена от италианците и познавачите. BOJANO е наистина известен със своето производство на сирене с високо качество, особено с моцарелата FIOR DI LATTE (цвете от мляко), прясно пастьоризирано краве сирене, обработвано изцяло на ръка в съответствие с...
Испания, Totanes
...Това е великолепна храна за деца, тъй като се усвоява по-бързо и по-лесно, избягвайки стомашно-чревни проблеми. Сиренето от кози мляко "Кампос де Толедо" е произведено от пастьоризирано козе мляко от планините на Толедо и Сиера де Мадрид, райони, богати на мащерка, жара, хедър и ароматни пасища, които правят нашето козе сирене изискан деликатес за небцето. То се произвежда през цялата година...
Франция, Saint-Etienne
...Сирене с плесен от пастьоризирано краве мляко, неговата паста е бяла, гладка с отвори и плесени. Текстурата му е фина и разтапяща се, твърда, не лепкава. Вкусът му е остър, типичен за синьото сирене, който ще подчертае вкуса на вашите ястия; пица, салати, сосове или като добавка.
Испания, Torrent
...Червено цвекло Червеното цвекло концентрат се извлича от избрани пресни червени цвекла. То е концентрирано и пастьоризирано чрез физически средства, за да се получи интензивен стандартизиран цвят. Бетанинът е оцветяващият компонент и, макар обикновено да не е стабилен при високи температури, Roha предлага уникален вариант на червено цвекло, устойчив на топлина, който може да се използва като заместител на кармин в множество приложения. Приложения: Йогурти, Сладкарски изделия, Сладолед и Замразени десерти, Плодови препарати, Мляко с ягоди, Месо, Приготвена храна...
Италия, Marciano Della Chiana
...Пекорино Тоскана DOP Стаджионато е традиционно сирене, характеризиращо се с твърда паста, получена от пастьоризирано овче мляко, с добавяне на сирище и сол. Пекорино Тоскана DOP Стаджионато има минимален период на зрялост от 120 дни и е подходящо за обогатяване на ястията от италианската традиция.
Испания, Salteras
...Произвеждаме Manchego DOP сирене от пастьоризирано/сурово мляко 3, 6, 8, 12 МЕСЕЦА...
Нидерландия, Amsterdam
...Нашият сиренен прах предлага отлична основа за подобряване на вкусовите профили в хлебни изделия, закуски, готови ястия, сосове и дресинги. Съставки: Сирене, пастьоризирано мляко, сол, стартерна култура, ензими, мляко на прах, сол, хранителна киселина (млечна киселина) Хранителна информация на 100г Енергия: 2030kj Протеин: 25.2g Общо мазнини: 28.3g Наситени мазнини: 19.2g Въглехидрати: 32.5g Захар: 30.3g Натрий: 2720mg...
...Моцарела Julienne/на кубчета за пица, направена от пастьоризирано мляко и живи млечнокисели бактерии СЪСТАВКИ: Пастьоризирано краве мляко, сол, сирище.
Италия, Bronte
...Съставки: брашно от мека пшеница тип "О", пастьоризирано яйчен жълтък, масло, фруктоза, захар, натурална закваска на прах (пшеница), емулгатор E471, пълномаслено мляко на прах, бирена мая, сол, аромати. Плънка: захар, паста от лешници 30% (печени и преработени лешници), растителни масла и мазнини (палмово, палмово ядро), масла (слънчогледово), обезмаслено мляко на прах, суроватка на прах...
Италия, Montelibretti
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
... мляко и пастьоризация, пастьоризирано питейно мляко, млечни линии; линии за йогурт, айран и кефир; производствени линии за много видове сирена като бяло сирене, извара, кашкавал, гауда, моцарела, чедър, хелим, крема сирене; линии за производство на плодови сокове, конфитюри, мармалад и меласа, линии за производство на сладолед и млечни сладки; безалкохолни напитки, кола, шоколад, маргарин, доматено пюре и т.н. създаването на специално оборудване за производствени съоръжения и предоставянето на насочена доставка към хранителната индустрия.
Обединеното кралство, Birmingham
... пастьоризирано питейно мляко, млекарски линии; линии за йогурт, айран и кефир; производствени линии за много видове сирена като бяло сирене, извара, кашкавал, Гауда, моцарела, чедър, халуми, крема сирене; производствени линии за плодови сокове, конфитюри, мармалад и меласа, производствени линии за сладолед и млечни сладки; безалкохолни напитки, кола, шоколад, маргарин, доматено пюре и т.н. създаването на специализирано оборудване за производствени съоръжения и предоставянето на насочена доставка към хранителната индустрия.
Франция, Mouans Sartoux
... напитки. Аромати за кисело мляко, за пиене и варени, Аромати за десертни кремове, мусове и желета, Аромати за сладоледи и сорбета, Аромати за пастьоризирано и UHT мляко, и Аромати за млечни специалитети. Конфекция, Бисквитарство/ Печива, Аптека и устна хигиена, и тютюн.
Италия, Pollena Trocchia
... млекопреработвателни предприятия до средни и големи млечни индустрии. Всъщност предлагаме B2B услуги и продукти на млекопреработвателни предприятия, млекарници и млечни индустрии с малки, средни и големи размери. Нашите силни страни са предимно търговията с мляко, както сурово, така и пастьоризирано, в цистерни (около 26 000 кг.) от италианско и чуждестранно производство (особено немско мляко) и търговията, както директно, така и под формата на агенти, с индустриална каглиата от Германия, Полша и Литва, както и СВЕЖА КАГЛИАТА в кашони от чуждестранно производство.
Турция, Ankara
Компанията GEMAK, базирана в Турция, е специализирана в производството на машини за производство на мляко и неговите производни: - цистерни за транспорт на мляко, - прием на мляко, - линии за пастьоризация и стандартизация, - линии за пастьоризирано мляко, - линии за UHT мляко, - линии за производство на много видове сирена, като бяло сирене, лор, кашкавал, едам и гауда, крема сирене, лек крем...
Испания, Zamora
... основата на сурово мляко, както от овца, така и от смес (овца, коза и крава), като особено се отличават овчите сирена с наименование за произход DO "Сирене Заморано" и нашето сирене КАСТЕЛЯНО, което притежава IGP "Кастеляно". Следва да се подчертае и нашата специалност Сирене "Иберико". Изработва се от специална смес от сурово мляко от овца, коза и сирене. Произвеждаме също сирена от пастьоризирано мляко.
Испания, Santa Olalla
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
Турция, ARIFIYE / SAKARYA
...Пастьоризирано мляко, Кашкавал, Бяло сирене, Гауда, Моцарела, Халуми, Преработено (блоков тип или разпространяем тип), Сирене с език и плитка, Йогурт, Айран, Сметана, Кефир, Плодови йогурти, Масло, Линии за производство на сметана и оборудване и др... Освен това, KROMEL разширява своята продуктова гама; Линии за производство на вино, бира, плодови сокове, млечни захарни сладкиши, шоколад, желе, мед...
Франция, Maurs
...Нашата асоциация на млекопроизводители създаде марката "L'éleveur Occitan", за да valorize своите продукти. Търгуваме с различни продукти, включително Cantal AOP "Fleur d’Auvergne" от сурово и пастьоризирано мляко (млад и между два). Нашият Cantal между два е гарантиран минимум 4 месеца зрялост, за да осигури постоянен вкус на потребителите. Разработваме също и следните продукти: Tome fraîche...
Франция, Lapoutroie
...Отдел "La Fromagerie du pays Welsche - HAXAIRE"; "La Graine au Lait" е зрител от 1929 г. Нашата мандра произвежда и зрее Munsters AOC, както и специалитети от елазиански сирена. Това е единствената мандра, която произвежда и зреe своя Munster в Елзас. Нашите сирена: - Munster AOP от пастьоризирано мляко - Munster AOP фермерско от сурово мляко - Munster AOP био - Graine au Lait® - Le Welsche au Marc de Gewurztraminer - Holunderkas...
Испания, Alaior
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризирано мляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
Испания, Alcalá La Real (jaen)
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Испания, San Felices De Buelna. Cantabria. Spain
Lacteos Diego предлага прясно пастьоризирано и хомогенизирано мляко. Звездният продукт е ПРОБИОТИЧЕН ШЕЙК DIEGO, наличен в натурален, ягодов и лимонов вкус. Изработен без консерванти и без глутен.
Франция, Verdun
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко.
Франция, Pont De Ruan
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play