...Пастьоризирано полумаслено сгъстено мляко – Опаковка от 200 г.
И какво има вътре?
Полумаслено мляко, стабилизатори: натриеви фосфати, каррагинани. Съдържа естествено присъстващи захари.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Преди отваряне, да се съхранява при стайна температура. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира бързо.
Опаковка: да се изхвърли с битовите отпадъци.
...Пастьоризирано краве мляко и сметана (произход Франция), Сол, Микробен коагулант, Млечнокисели и зреещи ферменти, Укрепващ агент: калциев хлорид.
Алергени Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на отсъствието на ГМО с праг от 0.9% в съответствие с европейските...
....","INGRÉDIENTS":"СЪСТАВКИ: Пастьоризирана сметана (99,40%) и пастьоризираномляко (0,50%) - Всички с италиански произход. Без добавени консерванти.","OGM":"ГМО (Регл. 1830 / 03) Продуктът е БЕЗ ГМО: произведен без съставки, произхождащи от генетично модифицирани организми.","MODE D'EMPLOI":"НАЧИН НА УПОТРЕБА: готов за консумация (готов за ядене); да се консумира в рамките на 3 дни след отваряне.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"КОРЕКТОР НА КИСЕЛИННОСТТА: Монохидрат на лимонена киселина за храни - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ИМЕ НА ПРОДУКТА: МАСКАРПОНЕ"}...
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Моцарелата, използвана за тази рецепта, произхожда от района BOJANO, където се намират най-известните млекарници за производството на моцарела, най-ценена от италианците и познавачите. BOJANO е наистина известен със своето производство на сирене с високо качество, особено с моцарелата FIOR DI LATTE (цвете от мляко), прясно пастьоризирано краве сирене, обработвано изцяло на ръка в съответствие с...
...Сирене с плесен от пастьоризирано краве мляко, неговата паста е бяла, гладка с отвори и плесени.
Текстурата му е фина и разтапяща се, твърда, не лепкава.
Вкусът му е остър, типичен за синьото сирене, който ще подчертае вкуса на вашите ястия; пица, салати, сосове или като добавка.
... напитки. Аромати за кисело мляко, за пиене и варени, Аромати за десертни кремове, мусове и желета, Аромати за сладоледи и сорбета, Аромати за пастьоризирано и UHT мляко, и Аромати за млечни специалитети. Конфекция, Бисквитарство/ Печива, Аптека и устна хигиена, и тютюн.
...Нашата асоциация на млекопроизводители създаде марката "L'éleveur Occitan", за да valorize своите продукти. Търгуваме с различни продукти, включително Cantal AOP "Fleur d’Auvergne" от сурово и пастьоризираномляко (млад и между два). Нашият Cantal между два е гарантиран минимум 4 месеца зрялост, за да осигури постоянен вкус на потребителите. Разработваме също и следните продукти: Tome fraîche...
...Отдел "La Fromagerie du pays Welsche - HAXAIRE"; "La Graine au Lait" е зрител от 1929 г.
Нашата мандра произвежда и зрее Munsters AOC, както и специалитети от елазиански сирена.
Това е единствената мандра, която произвежда и зреe своя Munster в Елзас.
Нашите сирена:
- Munster AOP от пастьоризираномляко
- Munster AOP фермерско от сурово мляко
- Munster AOP био
- Graine au Lait®
- Le Welsche au Marc de Gewurztraminer
- Holunderkas...
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко...