...Пастьоризирано овче мляко, пате от черен трюфел (гъби шампиньон (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis и свързани групи), слънчогледово масло, черен трюфел (Tuber Aestivum Vitt), сол, пипер, захар, гранули бульон (морска сол, екстракт от мая, кафява захар, екстракт от подправки, карамелизирана захар, малтодекстрин, палмово масло, куркума), декстроза, картофено нишесте, екстракт от мая, подправки...
Испания, Ciudad Real
...Пресован сирене, произведено от пастьоризирано или сурово мляко, произхождащо изключително от овце Манчега, отглеждани и хранени по екологичен начин, контролирано от регулаторния съвет на наименованието за произход на сирене Манчего.
Испания, Malagón
...Пресован пастообразен сирене, направено от пастьоризирано овче мляко. Меко овче сирене Рочинанте - Узряло 7 дни. Полузряло овче сирене Рочинанте - Узряло 3 месеца. Зряло овче сирене Рочинанте - Узряло 6 месеца.
Испания, La Pobla De Benifassà
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел. Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни. Представлява непоносимост към мляко. Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
Procasa Elow е водеща компания в обработката и търговията с овопродукти, с над 55 години опит в хранителния сектор. Нейната мисия е да предлага продукти, произхождащи от яйца, с най-високо качество, винаги с акцент върху устойчивостта и безопасността на храните. Компанията се отличава с иновационната си способност, използвайки съвременни технологии като разбивачи на яйца и автоматични опаковъчни м...
Испания, Campo De Criptana
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида. Приблизително тегло на парче: 3,400 кг. Бройки в кутия: 2...
Съответстващи продукти
Полузрял Козе Сирене - Cantarero
Полузрял Козе Сирене - Cantarero
Испания, Totanes
...Това е великолепна храна за деца, тъй като се усвоява по-бързо и по-лесно, избягвайки стомашно-чревни проблеми. Сиренето от кози мляко "Кампос де Толедо" е произведено от пастьоризирано козе мляко от планините на Толедо и Сиера де Мадрид, райони, богати на мащерка, жара, хедър и ароматни пасища, които правят нашето козе сирене изискан деликатес за небцето. То се произвежда през цялата година...
Испания, Torrent
...Червено цвекло Червеното цвекло концентрат се извлича от избрани пресни червени цвекла. То е концентрирано и пастьоризирано чрез физически средства, за да се получи интензивен стандартизиран цвят. Бетанинът е оцветяващият компонент и, макар обикновено да не е стабилен при високи температури, Roha предлага уникален вариант на червено цвекло, устойчив на топлина, който може да се използва като заместител на кармин в множество приложения. Приложения: Йогурти, Сладкарски изделия, Сладолед и Замразени десерти, Плодови препарати, Мляко с ягоди, Месо, Приготвена храна...
Испания, Salteras
...Произвеждаме Manchego DOP сирене от пастьоризирано/сурово мляко 3, 6, 8, 12 МЕСЕЦА...
Испания, Zamora
... основата на сурово мляко, както от овца, така и от смес (овца, коза и крава), като особено се отличават овчите сирена с наименование за произход DO "Сирене Заморано" и нашето сирене КАСТЕЛЯНО, което притежава IGP "Кастеляно". Следва да се подчертае и нашата специалност Сирене "Иберико". Изработва се от специална смес от сурово мляко от овца, коза и сирене. Произвеждаме също сирена от пастьоризирано мляко.
Испания, Santa Olalla
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
Испания, Alaior
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризирано мляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
Испания, Alcalá La Real (jaen)
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Испания, San Felices De Buelna. Cantabria. Spain
Lacteos Diego предлага прясно пастьоризирано и хомогенизирано мляко. Звездният продукт е ПРОБИОТИЧЕН ШЕЙК DIEGO, наличен в натурален, ягодов и лимонов вкус. Изработен без консерванти и без глутен.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play