...Пресован сирене, произведено от пастьоризирано или сурово мляко, произхождащо изключително от овце Манчега, отглеждани и хранени по екологичен начин, контролирано от регулаторния съвет на наименованието за произход на сирене Манчего.
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
Procasa Elow е водеща компания в обработката и търговията с овопродукти, с над 55 години опит в хранителния сектор. Нейната мисия е да предлага продукти, произхождащи от яйца, с най-високо качество, винаги с акцент върху устойчивостта и безопасността на храните. Компанията се отличава с иновационната си способност, използвайки съвременни технологии като разбивачи на яйца и автоматични опаковъчни м...
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризираномляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Това е великолепна храна за деца, тъй като се усвоява по-бързо и по-лесно, избягвайки стомашно-чревни проблеми.
Сиренето от кози мляко "Кампос де Толедо" е произведено от пастьоризирано козе мляко от планините на Толедо и Сиера де Мадрид, райони, богати на мащерка, жара, хедър и ароматни пасища, които правят нашето козе сирене изискан деликатес за небцето.
То се произвежда през цялата година...
...Червено цвекло
Червеното цвекло концентрат се извлича от избрани пресни червени цвекла. То е концентрирано и пастьоризирано чрез физически средства, за да се получи интензивен стандартизиран цвят. Бетанинът е оцветяващият компонент и, макар обикновено да не е стабилен при високи температури, Roha предлага уникален вариант на червено цвекло, устойчив на топлина, който може да се използва като заместител на кармин в множество приложения.
Приложения:
Йогурти, Сладкарски изделия, Сладолед и Замразени десерти, Плодови препарати, Мляко с ягоди,
Месо, Приготвена храна...
... основата на сурово мляко, както от овца, така и от смес (овца, коза и крава), като особено се отличават овчите сирена с наименование за произход DO "Сирене Заморано" и нашето сирене КАСТЕЛЯНО, което притежава IGP "Кастеляно". Следва да се подчертае и нашата специалност Сирене "Иберико". Изработва се от специална смес от сурово мляко от овца, коза и сирене. Произвеждаме също сирена от пастьоризираномляко.
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризираномляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризираномляко.
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризираномляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Lacteos Diego предлага прясно пастьоризирано и хомогенизирано мляко. Звездният продукт е ПРОБИОТИЧЕН ШЕЙК DIEGO, наличен в натурален, ягодов и лимонов вкус. Изработен без консерванти и без глутен.