Полша, Warszawa, Poland
... производството на сладоледи, йогурти, напитки, колбаси и основно в храненето на спортисти. Инстантният концентрат лесно се разтваря дори в студена вода. WPC 80 Инстантен е наличен в опаковки от 15/20/25 кг или „Big Bag“ 500-1000 кг. Средният срок на годност на WPC 80 Инстантен е около 12 месеца. Съдържание на протеин: мин. 80% Съдържание на мазнини: макс. 8% Съдържание на пепел: макс. 3,5%...
Испания, La Garriga
...Млякото на прах се е утвърдило като практичен и дълготраен вариант, запазвайки хранителните свойства на млякото: Мляко на прах с пълно съдържание на мазнини: Съдържа всички хранителни вещества на млякото, като протеини, мазнини, въглехидрати, калций и витамини. Обезмаслено мляко на прах: С ниско съдържание на мазнини, предоставя основно протеини и минерали. Изпарено мляко на прах: По-концентрирано от течното мляко, с по-интензивен вкус.
Естония, Tallinn
Германия, Nürnberg
... краве мляко или които изпитват симптоми като колики, газове или подуване на корема. Бебешкото мляко A2 също така съдържа основни хранителни вещества, като витамини, минерали и мастни киселини, които са от съществено значение за здравословния растеж и развитие на кърмачетата. То предоставя балансирана и питателна алтернатива на кърмата за бебета, които не са изцяло кърмени.
Полша, Brzozów
... съдържа около 4% мазнини, от които до 70% са ненаситени мастни киселини. Освен това коренът на мака съдържа редица витамини като A, B1, B2, B6, C и E, както и минерали - калций, желязо, мед, цинк, манган, калий и натрий. Жителите на Перу запарват сушен корен с мляко или вода, за да получат ароматна пулпа. Освен това произвеждат брашно от сушен корен, което след това използват за приготвяне на ежедневни ястия и за печене.
България, Sofia
...Глухарчето е използвано в продължение на векове като билков лек за различни заболявания, основно проблеми с бъбреците, черния дроб и жлъчния мехур. Веществото флавоноид, наречено силимарин, в глухарчето предпазва черния дроб от токсини. Силимаринът може да помогне на черния дроб да се възстанови, като стимулира растежа на нови клетки благодарение на своите антиоксидантни и противовъзпалителни...
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко. Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация. Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
Германия, Herbolzheim
...Шоколадови футболисти/футболистки, различни държави, смесени, плоски, индивидуално опаковани в алуминиево фолио. Млечен шоколад с минимум 30 % какао. Продукт ID: 110104500 Основно количество: 100.0000 Единица: брой Минимално количество за поръчка: 500 броя Експресна доставка: Не Формат: около 76 x 25 мм Вкус: Млечен шоколад с минимум 30 % какао Брутно тегло: 6 гр. Нетно тегло: 6 гр. Срок на...
... прах, какаова паста, какаово масло, суроватъчен прах, емулгатор: соев лецитин E322, естествена ванилова ароматика), 30% бадеми, 2% какаово прах Произход Бадемите идват основно от Америка, Южна и Западна Европа. Най-големите райони, в които се отглеждат бадеми, са Калифорния, Испания, Италия, Португалия, Австралия и Чили. Покритето им с шоколад се извършва в Европа.
Италия, Radicofani
...В края на производството на сирене, с остатъчната биологична суроватка, се произвежда биологична рикота. Както и при другите рикоти, суроватката се обогатява с прясно биологично мляко, което е основно за получаване на по-мека и кремообразна рикота. Отлична е на вкус, или много вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Термозапечатана опаковка с тегло около 2,00 кг.
Германия, Bad Bentheim
...Мака е растение, подобно на репичка, което испанците давали на конете си по съвет на инките. В региона Хунин в Перу, мака се консумира в големи количества. Това е лесно достъпен и много хранителен източник на храна. Яде се прясна с месо, готвена в подземни фурни, облицовани с горещи камъни (пачаманкас), или сушена преди да бъде приготвена на каша в мляко. Специална напитка, направена от мака, е популярно наричана 'мака чика'. Друго приложение е смилането на сушения корен в брашно от мака за печене. Обработка Семената на мака се засяват през септември, около...
Турция, Istanbul
... частици 3-Поддръжката е лесна и разходите са ниски 4-Производителността може да се регулира с промяна на входното налягане на въздуха. 5-Помпите могат да работят без течности. 6-Дълбочината на всмукване е 6 метра. КОД НА ПРОДУКТА:#000412 макс. капацитет :150 л/мин Размер на всмукване/изпускане:1" (инч) Налягане на изпускане на течността:7 бара ОСНОВНО ТЯЛО:Неръждаема стомана Диафрагми:Сантопрен...
...Tablettose®, разработен основно за директно таблетиране, стандартизира течливостта на грубите лактозни кристали и добрата компресируемост на фино смляната лактоза.
Съответстващи продукти
Tablettose® 80
Tablettose® 80
Други Продукти
MicroceLac® 100
MicroceLac® 100
...Тези миксери се използват за добавяне на мляко на прах към мляко или вода. Основно, тези устройства се използват за получаване на мляко чрез добавяне на мляко на прах за приложения, при които реално мляко не е налично, както и за увеличаване на общото количество твърди вещества в млякото по време на производството на кисело мляко. Вместимост: 10000-30000 LT/H...
Франция, Bourg-Charente
...95% съставки с естествен произход. Основно формулиран с масло от шеа* и мед от нашите пчелини, млякото за тяло на Féret Parfumeur, кремообразно и копринено, нежно хидратира и защитава кожата. Оставя освежаващ защитен филм. Съвет за употреба: Нанесете това мляко върху тялото си през целия ден, като масажирате. Капацитет: 100 мл Употреба: Смесена Производство: 100% произведено във Франция Туба: Вегетален PE...
Белгия, Plombières
...От лате до мляко с чай, нашият млечен прах се разтваря безпроблемно, предлагайки на напитките кремообразна текстура и подобрен млечен вкус. Castle 28/4 IPS-11 е прахообразна млечна смес, специално формулирана за приготвяне на млечни напитки. Тя е проектирана да предоставя необходимите съставки и свойства за създаване на висококачествени млечни напитки. Castle 15/20 IK е хранителна подготовка, предназначена основно за напитки, работеща като заместител на млякото на прах в индустриални приложения. *налична е персонализация на смесите с различен % мазнини и протеини.
Франция, La Ciotat
...{"Опаковка":"250ml, 500ml","Принцип активен":"Основно активно вещество\nЕтерично масло от мента.","Приложение":"Течен гел, който да се нанася нежно в края на процедурата.","Показания":"Млякото за тяло притежава успокояващи и хидратиращи свойства, към които се добавят освежаващи аромати. То е показано като допълнение или в края на процедурата за уникален момент на релаксация, оставяйки върху кожата усещане за интензивно благополучие.","Формула":"Емулсии H/E, етерично масло от испански лимон, етерично масло от мента."}...
Франция, Paris
... фибри и витамин C, и крил, богат на омега 3 и астаксантин. Крилът е сертифициран от Marine Stewardship Council като устойчив източник и проследим продукт от морето до готовия продукт. Крилът е колективен термин, обозначаващ малки морски ракообразни, които живеят основно в полярната зона. Те представляват висококачествен протеин с много ползи за здравето на животните и хората. ean13:5060476490724...
Франция, Puiseux-Pontoise
... хранителни вещества, наличието на O2, съдържание на захар, консерванти, изкуствени оцветители, стабилизатори, които всички оказват влияние върху съхранението и бактериалното качество на вашия млечен продукт. Нашето дълбоко разбиране на спецификациите на млечните продукти на нашите клиенти, свързани с пълненето, ни е довело до създаването на 4 семейства на екологично пълнене. Те основно зависят от млечния продукт (нисък или висок уровень на киселинност), разпределителната верига (студена верига или стайна температура) и очаквания срок на годност на продукта.
Кипър, Peyia
...Ясно. Кафе експертите могат да разпознаят стотици сортове на сляпо. Но за много хора, кафето основно има вкус на? Точно така, кафе. Добре е, че има много начини да разнообразите горещата напитка. Соево мляко. Бадемово мляко. Оризово мляко. Овесено мляко. И напоследък млякото от коноп, популярно сред хипстърите. Не е ли това достатъчно за вас? Тогава потърсете тенденции в кафето в Google. Или се вдъхновете тук.
Франция, Coufouleux
...Стъклената бутилка Лейт Пенелопе е предназначена основно за козметика. Тя може да се използва и в фармацевтичната и ароматерапевтичната сфера. Достъпна в 30 и 100 мл, тя предлага вместимост, подходяща за всякакъв вид употреба. С изчистени линии и класическа форма, Лейт Пенелопе е и ще остане вечен класик. Удобна за хващане, тя е идеална за ежедневна употреба. Нейните резби 20/410 за 30 мл и 24...
Турция, Bayrampasa
...Кондиционер с мляко и кератин, с естествени съставки, включително витамини, основно работи за подхранване на косата отвън, за да лекува: - счупена коса - къдрава или вълниста коса - увредена и чуплива коса И придава супер мекота на косата, естествен аромат и свеж вид.
Обединеното кралство, London
...Соята лецитин, произведен за ExoTreat Flavors, е сложна смес от ацетон-неразтворими фосфатиди, които се състоят основно от фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин (PE), фосфатидилсерин (PS) и фосфатидилинозитол (PI), комбинирани с различни количества вещества като триглицериди, мастни киселини и въглехидрати, отделени от суровия растителен маслен източник. Думата лецитин произлиза от гръцкия термин “лекитос – λεκιθος”, което означава яйчен жълтък. Нашият соев лецитин е произведен от свежи смоли, по време на дегумирането на соевото масло, получено от не-ГМО соеви семена.
Франция, Objat
...Съставки: Шоколад млечен 38% произход извън ЕС (захар от тръстика, какаово масло, мляко на прах, какаова паста), 9.75% ядки, 5.5% смокини. Нутриционни стойности за 100г: Енергия 2401Kj, 577Kcal, мазнини 41g, от които наситени мастни киселини 21g, въглехидрати 45g, от които захари 43g, протеини 7g, сол 0g.
Франция, Biguglia
...Започнете есента нежно с тази рецепта, която е толкова пухкава на вкус и все пак толкова вкусна. Рецептата е създадена от La Bonne Boxe с нашата паста за намазване Amandulosa. Чай лате е първоначално напитка, приготвена основно с чай и малко мляко, но тук е възвишена с няколко доста необичайни съставки. Пригответе я и я насладете без никакви ограничения...
... подправки. Хумус е популярен сос в региона на Близкия изток. Състои се основно от пюре от нахут и тахини (пюре от сусам). Хумусът е най-добре да се сервира с пита хляб. Салса е сос, който обикновено се използва в мексиканската кухня, обикновено приготвен с домати и чушки. Червеният сос е известен тип салса, който се използва в Мексико и югозападна Америка. Сосът чипотле, популярен в мексиканската кухня, се приготвя с адобо чипотлета, обикновено кисело мляко или мексиканска крема, чесън и сок от лайм. Особено се използва за такос или фахитас.
Сърбия, Ruma
...Отворен вертикален хладилен витрина за мляко и млечни продукти с голяма полезна площ за експозиция на стоки. Идеален за мини пазари! - Размери: (дължина) x 860 x 2000mm - Стандартни дължини: 937, 1250, 1500, 1874, 2187, 2500mm - Дебелина на страните: 30mm - Основно ниво за експозиция: 650mm - 5 допълнителни регулируеми рафтове с дълбочина 470mm - Работна температура: +2 / +4C - Спокойно + принудително охлаждане - Агрегатът е разположен в или извън тялото на витрината - Опционален цвят За повече информация и други продукти, не се колебайте да се свържете с нас.
Франция, Montmorot
...Произведен изцяло в Юра, от сурово мляко и по традиционен метод. Всички наши раклети произхождат от малки юрски мандри, специално подбрани заради строгия контрол и качеството на тяхната работа. Този сирене, с тегло от 6 до 7 кг, с кръгла форма и златист цвят, се консумира основно разтопен...
Германия, Berlin
... запитване предлагаме също опаковано месо в контейнери за търговия на дребно. Основно за нашите продукти е осигурена безпроблемна проследимост и прозрачност на произхода. Светло телешко месо: Светлото телешко месо е от по-млади телета, които получават желязо-бедна мляко, което придава много бяла окраска. Контролираното клане се извършва в първите осем месеца. Розово телешко месо: Розовото телешко месо наричаме сочното месо на млади телета.
Франция, Saint Gilles-Rennes
... трансфери между резервоари извън производствения процес. ПРЕДИМСТВА - Тръба, гарантирана без фталати - Гъвкавост при ниски температури - Хранителна тръба, лека и гъвкава за всмукване и налягане на всички хранителни течности: мляко, вино, водни продукти - Трансфер без вкус и миризми на продукта Версия в червен цвят за визуално разграничаване: разтоварване на био мляко, почистване на цистерни...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play