Светът на лактозата е светът на MEGGLE. Това, което започна през 1887 г. като млекарски бизнес в Ватербург близо до Мюнхен, днес е един от водещите производители на фармацевтична лактоза в света. Вече повече от 60 години сме на пазара с тази продуктова категория – с портфолио от продукти, което не може да се намери никъде другаде.
Над 30 години опит в директната таблетизация също говорят сами за себе си – и за нас. Благодарение на ангажирани и високо квалифицирани служители във всички области, нашите клиенти могат да разчитат на опита и иновационната сила на пионер в индустриалната преработка на мляко и суроватка. Ние постоянно работим по разработването и усъвършенстването на функционални високотехнологични продукти и тяхната имплементация в съответните приложения при клиента – винаги в полза на клиента, разбира се.
Ако имате задачи, свързани с сушене (сушене на прах или спрей сушене), агломерация или изпаряване – с нашите модерни производствени съоръжения реализираме в MEGGLE вашите индивидуални и може би дори толкова необичайни клиентски желания в областта на договорното производство от различни индустрии.
Това потвърдиха и нашите сертификати по ISO 9001:2015, ISO 14001:2004, FAMI-QS, HACCP, IPEC GMP, EXCiPACT. И също така валидирането на процеса/почистването за фармацевтични продукти е възможно в рамките на договорното производство.
Чрез ко-процесиране на лактоза с микрокристална целулоза, постигната чрез съвместно спрей сушене, трябва да се постигне синергия между двата помощни в...
Качествата на продукта GranuLac® се състоят от фини, предимно остри частици с кохезивни свойства на праха, което може да се окаже предимство при грану...
MEGGLE е един от водещите производители на фармацевтични помощни вещества. Ние също така предлагаме договорно производство за множество клиенти в хран...
Инхалаторите с сух прах (DPI) се използват широко за пулмонално доставяне на лекарства. Това се дължи на техните предимства, като лесна употреба, малъ...
Tablettose®, разработен основно за директно таблетиране, стандартизира течливостта на грубите лактозни кристали и добрата компресируемост на фино смля...