Италия, Marmirolo
... пълнозърнестото брашно. IN3 следва път, насочен към търсене на по-естествени процеси: чрез по-грубо смилане, се уважават най-ценните части на пшеницата, която така запазва своите органолептични качества, както и влакната от триците. Това брашно комбинира отлични хранителни характеристики с по-голяма способност за обработка в сравнение с пълнозърнестото брашно, което води до крайния продукт, който е ръстикален, ароматен и разтопяващ се, с интензивен вкус и по-тъмен цвят.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Въртяща се стойка за шунка Мод. "Основен" от последната създаден. Изработена от дъбово дърво. Народната мъдрост гласи, че добрата шунка трябва да се реже с нож, за да имат нарязаните парчета оптимални органолептични качества за консумация.
Франция, Aix En Provence
...Роджър приготвя своя Специален Печен Хляб с особено внимание при избора на всички съставки. Брашната са подбрани заради техните органолептични и вкусови качества, но тайната на Бисквитите Роджър идва и от печенето. В неговата отворена форма, тестото може да втасва свободно, позволявайки на зърнените култури да освободят целия вкус на печения хляб от миналото. Специален Печен Хляб Състав: Брашно...
Франция, Pégomas
... разработване на екстракти на течни, прахообразни или пастообразни носители, за да отговорят на различните приложения на всички ароматни и агро-хранителни индустрии: персонализирани екстракти от ванилия по отношение на органолептични профили, концентрации, разтворимости, текстури и др. Течни екстракти от ванилия Прахови екстракти от ванилия Естествени аромати от ванилия Пасти от ванилия Ванилови захари Чиста ванилова прах (смляна и дезинфекцирана по заявка) Изчерпана ванилова прах (смляна и дезинфекцирана по заявка) Зърна от ванилия...
Испания, Alfaro
...Медът от хедър е разновидност на мед, произведен от цветята на хедъра (Calluna vulgaris), растение, характерно за планински райони и умерен климат. Този тип мед се отличава с тъмен цвят, силен вкус и леко горчиво ухание, свойства, които го различават от другите по-често срещани медове. Освен това, му се приписват множество ползи за здравето, благодарение на антиоксидантните и противовъзпалителни свойства. Медът от хедър е ценен както за своите органолептични качества, така и за терапевтичните си ползи, представлявайки отличен избор за тези, които търсят натурален и здравословен продукт.
Франция, La Fleche
... органолептичните качества – проверка на постигането на вашите цели чрез умножаване на точките на измерване АНГАЖИМЕНТИ Бързо внедряване на измененията Гарантирана цялост на вашите опаковки Методологични препоръки, осигуряващи възпроизводимост на представянето...
Италия, MILANO
...Най-подходящото използване на олиото от слънчогледови семена, което най-добре подчертава неговите органолептични качества, е без съмнение в суров вид. То е идеално особено за подправяне на зеленчуци, за приготвяне на сосове, с които да се овкусява оризът и пастата, и за създаване на сладкарски изделия. ОПАКОВКИ ПО 15 БР 1 ПАЛЕТ 900 БР СРОК НА ГОДНОСТ 26/ 07/2025 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
Франция, Montpellier
...Далеч от стандартите на голямата търговия, ние ви предлагаме черен пипер с изключителни органолептични качества. Нашият пипер на зърна произхожда от Andriafiamena Andavakoera, защитена зона на север от Мадагаскар. Събира се малко преди пълната си зрялост, след което се суши естествено на слънце. Предлагаме ви само зърна от клас G1 и G2. Той произлиза от диво обкръжение, което го защитава от...
Италия, Forlì
... натуралната кухня заради своята универсалност, органолептични качества и полезни свойства. Тези малки тъмни семена попадат в категорията на маслените семена и притежават редица свойства, които ги правят истински суперфуд. Полезни са и в хипокалорични диети, тъй като консумацията им насърчава чувството за ситост, намалява абсорбцията на мазнини и помага за регулиране на нивата на захар в кръвта.
Франция, Guérande
...Черната трюфел е свързана с корените на дървото-домакин. Дървото предоставя на гъбата захари, докато гъбата предоставя на дървото минерални соли. При зрялост, тя се разпознава по своите черни пирамидални люспи. Нейният деликатен и сложен аромат е смесица от миризми на подлес, земя и хумус, обогатен с печени сушени плодове. Тези изключителни органолептични качества, както и нейната рядкост, правят...
Испания, Canet De Mar
...Изработена от качествени вина, гроздова мъст, натурални цитрусови сокове и мацерации с канелени пръчки от Шри Ланка и ванилови шушулки от Папуа Нова Гвинея. Съдържа само захари и киселини от самите плодове. Не са използвани индустриални концентрирани аромати, нито пречистени, нито филтрирани, за да се запазят всички органолептични качества непокътнати. Единствената сангрия, сертифицирана като занаятчийска от публична институция. Златен медал на Convino 2018 и Convino 2019.
Италия, Parma
...Rock22 е автоматична машина за порциониране с променливо тегло, проектирана да работи в линия. Професионално решение за извършване на "рок" рязане на твърди сирена. Сиренето се реже автоматично по напълно идентичен начин на "свежото" рязане, направено на ръка: (повърхността на продукта остава груба и запазва всички органолептични и естетически качества на пресното сирене). С използването на...
Италия, Amelia
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептични качества, постигнати чрез безупречни производствени процеси. Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
...PRIMOLIO е екстра върджин зехтин от новия Коллеторто, който се произвежда от меленето на първите маслини. За да се насладите на неговите органолептични качества, е добре да го консумирате като подправка в суров вид върху салати и брускети или с пресни зеленчуци. ОПАКОВКИ бутилки от 0,50 и 0,75 литра, кен от 5 литра...
Италия, Catania
... освен че работи на студено и на сухо, т.е. без добавяне на вода, е оборудвана с вакуумна дробилка, за да се избегнат оксидативни явления по време на смилането. Веднъж получено, маслото веднага се филтрира и се съхранява в стоманени съдове под азот, за да се запазят неговите органолептични и хранителни качества. Маслото ще напусне контейнерите за съхранение само в момента, в който бъде бутилирано.
Белгия, Flemalle
От 1930 г. Royale Lacroix предлага маргарины и мазнини за масата, кухнята и за професионалисти, включително хранителната индустрия, сладкарството, печенето, както и био гама. В нашата потребителска гама предлагаме маргарины за масата и кухнята, но също така и цяла гама за намазване на хляб и сандвичи. Неповторими органолептични качества. Незабравим вкус и аромат. Royale Lacroix предлага също персонализирани решения за различните сектори на дейност.
Италия, Biancavilla
... Нашето производство на маслини е разположено в района D.O.P. Монте Етна, точно в териториите с вулканичен произход на общините Бианкавила и Санта Мария ди Ликодия (височина 555 метра над морското равнище), тук нашите маслинови насаждения се обработват без използването на химически продукти. Маслините, узрели на слънцето на Сицилия и в топлите вулканични земи, се събират между ноември и януари изключително на ръка чрез "Брукатура". Тази процедура позволява на нашия зехтин да запази всички качества и отлични органолептични вещества.
Италия, Cordenons
...Козметичен, Екстрактивен. Не по-малко важна е Стевията за животновъдство, домашни любимци и доходоносни култури. Стевията е налична в различни формати, като: Цяла листа, Чайна нарязана, Фино смляна и Микронизирана, с използване на криогенни микронизатори, за да се запазят изцяло всички функционални органолептични свойства. Нашата контролирана и гарантирана верига на доставки ни позволява да осигурим...
Италия, Acerra
Органичното торене има за цел благосъстоянието както на почвата, така и на растението, тъй като само с по-висока хармонична жизненост на почвата могат да се развиват по-robustни култури с по-висока хранителна стойност и по-добри органолептични качества. Днес, благодарение на изследванията, проведени от техниците на BIOS, се съединиха два важни фактора: плодородието на почвата и принудителното...
Франция, Colombelles
Инодри е специализиран в преобразуването на активни съставки в прах. Инодри предлага иновационен процес на дехидратация, гранулиране и обвиване на чувствителни вещества, за да запази техните органолептични качества, стабилност и да улесни тяхното използване и съхранение. Инодри обработва продукти като аминокиселини, мастни киселини, аромати, бактерии, оцветители, ензими, растителни екстракти...
Португалия, Quarteira
Компанията FRESHFACTOR LDA. изнася червени плодове, произведени в Португалия и Испания, за различни страни в Европа. Целта на компанията е крайното удовлетворение на клиента чрез селекция на най-добрите производители и сортове, подходящи за всеки клиент, залагайки на редовни доставки на плодове с високи органолептични качества през цялата година.
Италия, Palagiano
...използвайки дървесни остатъци от резитба на дърветата и по-влажна част, като плодове, които нямат подходящите характеристики за търговия. Компанията разполага с хранилище за обработка и опаковане на цитруси, захранвано от фотоволтаична система, което го прави автономно по отношение на енергийните нужди. Продуктът се обработва чрез внимателен подбор, измиване, калибриране и опаковане. Хранилището е оборудвано и с хладилна камера за охлаждане и съхранение на плодовете, когато е необходимо, за да се гарантира и запази неизменността на техните органолептични качества.
Италия, Sassari
От 1967 година работим с най-добрата морска сол от Сардиния. Биологична сол, напълно естествена, с отлични органолептични качества, обработена по занаятчийски метод, без използване на химически вещества и антиагломеранти. Произвеждаме сол за всички приложения и във всички гранулометрии. Хранителна сол, йодирана сол, пълнозърнеста сол, индустриална сол, сол за разтопяване на лед по пътищата. На едро, големи торби, чували, пакети, кутии, разпръсквачи, буркани, солници.
Италия, Terranuova B.
... КАЧЕСТВО. ЗА ДА УДОВЛЕТВОРИМ НАЙ-ИЗИСКВАТЕЛНИТЕ ВКУСОВЕ, НИЕ ИНТЕГРИРАХМЕ НАШИЯ ШАФРАН С: ОЛИО ОТ ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗА ОЛИВКИ ОТ НАШИТЕ ТОСКАНСКИ ХЪЛМОВЕ ОТ РЕНОМИРАНА ФИРМА, КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО С БИО МАРКА, ОЦЕТ, ПОЛУЧЕН ОТ ГРОЗДЕТО ОТ НАШИТЕ ТОСКАНСКИ ХЪЛМОВЕ С БИО МАРКА, МЕД ОТ АКАЦИЯ, КЪДЕТО ШАФРАНЪТ, НАРИЧАН ЧЕРВЕНО ЗЛАТО, СЕ ИНТЕГРИРА, ПОДЧЕРТАВАЙКИ ВКУСА И АРОМАТА, ЗАПАЗВАЙКИ ВСИЧКИ СВОИ ОРГАНОЛЕПТИЧНИ КАЧЕСТВА. СЧИТАН ЗА НАЙ-СИЛНИЯ АНТИОКСИДАНТ, ШАФРАНЪТ Е НАИСТИНА ЕЛИКСИР ЗА ДЪЛГА МЛАДОСТ С ЯСНО ИЗРАЗЕНИ АФРОДИЗИАКАЛНИ КАЧЕСТВА.
Италия, Busto Garolfo
...Ронданини, в повече от 95 години история, се е трансформирала от прост месарски цех в истинска хранителна индустрия. Процесът на иновации в производствените техники и във въвеждането на модерни инсталации за нарязване и опаковане на продуктите не е повлиял по никакъв начин на верността на компанията към традиционните рецепти, които са определили успеха ѝ, дори и в чужбина. Поради тази причина, Ронданини предлага на своите клиенти продукт, който е индустриален, с отлични органолептични качества и изключително високи качествени стандарти, но също така и с неповторимия "вкус на едно време".
Италия, Gropello Cairoli
... нашите водоизточници. Произвеждаме автентично карнароли, класическата разновидност, а не нейните заместители. Изсушаваме го с метан, извършваме бавна обработка с камък и го опаковаме в защитна атмосфера, за да запазим най-добре неговите органолептични качества.
...От любов, страст и отдаденост към маслиновите дървета, правилно подбрания период и традиционната маслобойна, "Azienda Agricola Tola Salvatore" създава екстра върховно зехтин с изключителни качества в богатия район на Партинико и Монреале, на територията на Палермо (Италия). Неговите органолептични и сензорни характеристики го правят уникален, отличен за подправяне на варено или гриловано месо...
Испания, Herencia
САТ АЛИФЕР, семейна аграрна компания, посветена на отглеждането на лозя, маслини и фъстъци. Ние се фокусираме върху уникален метод на отглеждане, основан на нашата собствена APPCC, за да получим продукт с максимално качество, поради което получаваме фъстъци с отличителни органолептични качества. САТ АЛИФЕР отглежда, преработва и търгува с фъстъците, получени от собственото си стопанство.
Италия, Torremaggiore
... свят, за да запозная всички любители и не само с този моно сорт зехтин, с уникални органолептични качества. Целта на компанията е да запознае дори и по-малко опитните в сектора с големите предимства на нашите маслини, особено на сорта Пернзана. Производството се извършва на север от Пулия, в Алта Дауня, по-точно в Торемаджоре, провинция Фоджа, получавайки по този начин италианско олио с гарантирано...
Италия, Campo Calabro
... диета, тъй като благодарение на наличието на Омега 3, то оказва защитно действие върху нашия организъм, допринасяйки за подобряване на концентрацията, настроението и контрола на нивата на триглицеридите в кръвта. Използвано както прясно, така и предназначено за преработка в типични салуми, месото на черната свиня от Калабрия е продукт, чиито качества са изключително значими и разпознаваеми.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play