... пълнозърнестото брашно. IN3 следва път, насочен към търсене на по-естествени процеси: чрез по-грубо смилане, се уважават най-ценните части на пшеницата, която така запазва своите органолептичникачества, както и влакната от триците.
Това брашно комбинира отлични хранителни характеристики с по-голяма способност за обработка в сравнение с пълнозърнестото брашно, което води до крайния продукт, който е ръстикален, ароматен и разтопяващ се, с интензивен вкус и по-тъмен цвят.
...Най-подходящото използване на олиото от слънчогледови семена, което най-добре подчертава неговите органолептичникачества, е без съмнение в суров вид. То е идеално особено за подправяне на зеленчуци, за приготвяне на сосове, с които да се овкусява оризът и пастата, и за създаване на сладкарски изделия.
ОПАКОВКИ ПО 15 БР
1 ПАЛЕТ 900 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/ 07/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
... натуралната кухня заради своята универсалност, органолептичникачества и полезни свойства. Тези малки тъмни семена попадат в категорията на маслените семена и притежават редица свойства, които ги правят истински суперфуд. Полезни са и в хипокалорични диети, тъй като консумацията им насърчава чувството за ситост, намалява абсорбцията на мазнини и помага за регулиране на нивата на захар в кръвта.
...Rock22 е автоматична машина за порциониране с променливо тегло, проектирана да работи в линия.
Професионално решение за извършване на "рок" рязане на твърди сирена.
Сиренето се реже автоматично по напълно идентичен начин на "свежото" рязане, направено на ръка: (повърхността на продукта остава
груба и запазва всички органолептични и естетически качества на пресното сирене).
С използването на...
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептичникачества, постигнати чрез безупречни производствени процеси.
Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
...PRIMOLIO е екстра върджин зехтин от новия Коллеторто, който се произвежда от меленето на първите маслини.
За да се насладите на неговите органолептичникачества, е добре да го консумирате като подправка в суров вид върху салати и брускети или с пресни зеленчуци.
ОПАКОВКИ
бутилки от 0,50 и 0,75 литра, кен от 5 литра...
... освен че работи на студено и на сухо, т.е. без добавяне на вода, е оборудвана с вакуумна дробилка, за да се избегнат оксидативни явления по време на смилането. Веднъж получено, маслото веднага се филтрира и се съхранява в стоманени съдове под азот, за да се запазят неговите органолептични и хранителни качества. Маслото ще напусне контейнерите за съхранение само в момента, в който бъде бутилирано.
...
Нашето производство на маслини е разположено в района D.O.P. Монте Етна, точно в териториите с вулканичен произход на общините Бианкавила и Санта Мария ди Ликодия (височина 555 метра над морското равнище), тук нашите маслинови насаждения се обработват без използването на химически продукти.
Маслините, узрели на слънцето на Сицилия и в топлите вулканични земи, се събират между ноември и януари изключително на ръка чрез "Брукатура". Тази процедура позволява на нашия зехтин да запази всички качества и отлични органолептични вещества.
...Козметичен, Екстрактивен. Не по-малко важна е Стевията за животновъдство, домашни любимци и доходоносни култури.
Стевията е налична в различни формати, като: Цяла листа, Чайна нарязана, Фино смляна и Микронизирана, с използване на криогенни микронизатори, за да се запазят изцяло всички функционални органолептични свойства.
Нашата контролирана и гарантирана верига на доставки ни позволява да осигурим...
Органичното торене има за цел благосъстоянието както на почвата, така и на растението, тъй като само с по-висока хармонична жизненост на почвата могат да се развиват по-robustни култури с по-висока хранителна стойност и по-добри органолептичникачества. Днес, благодарение на изследванията, проведени от техниците на BIOS, се съединиха два важни фактора: плодородието на почвата и принудителното...
...с контролирана и сертифицирана верига на доставки. Процесите на обработка са естествени и спазват правилното време в обработката, за да получим продукт, който запазва оригиналните органолептични характеристики във времето.
...използвайки дървесни остатъци от резитба на дърветата и по-влажна част, като плодове, които нямат подходящите характеристики за търговия.
Компанията разполага с хранилище за обработка и опаковане на цитруси, захранвано от фотоволтаична система, което го прави автономно по отношение на енергийните нужди. Продуктът се обработва чрез внимателен подбор, измиване, калибриране и опаковане. Хранилището е оборудвано и с хладилна камера за охлаждане и съхранение на плодовете, когато е необходимо, за да се гарантира и запази неизменността на техните органолептичникачества.
От 1967 година работим с най-добрата морска сол от Сардиния. Биологична сол, напълно естествена, с отлични органолептичникачества, обработена по занаятчийски метод, без използване на химически вещества и антиагломеранти. Произвеждаме сол за всички приложения и във всички гранулометрии. Хранителна сол, йодирана сол, пълнозърнеста сол, индустриална сол, сол за разтопяване на лед по пътищата. На едро, големи торби, чували, пакети, кутии, разпръсквачи, буркани, солници.
... КАЧЕСТВО. ЗА ДА УДОВЛЕТВОРИМ НАЙ-ИЗИСКВАТЕЛНИТЕ ВКУСОВЕ, НИЕ ИНТЕГРИРАХМЕ НАШИЯ ШАФРАН С: ОЛИО ОТ ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗА ОЛИВКИ ОТ НАШИТЕ ТОСКАНСКИ ХЪЛМОВЕ ОТ РЕНОМИРАНА ФИРМА, КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО С БИО МАРКА, ОЦЕТ, ПОЛУЧЕН ОТ ГРОЗДЕТО ОТ НАШИТЕ ТОСКАНСКИ ХЪЛМОВЕ С БИО МАРКА, МЕД ОТ АКАЦИЯ, КЪДЕТО ШАФРАНЪТ, НАРИЧАН ЧЕРВЕНО ЗЛАТО, СЕ ИНТЕГРИРА, ПОДЧЕРТАВАЙКИ ВКУСА И АРОМАТА, ЗАПАЗВАЙКИ ВСИЧКИ СВОИ ОРГАНОЛЕПТИЧНИКАЧЕСТВА. СЧИТАН ЗА НАЙ-СИЛНИЯ АНТИОКСИДАНТ, ШАФРАНЪТ Е НАИСТИНА ЕЛИКСИР ЗА ДЪЛГА МЛАДОСТ С ЯСНО ИЗРАЗЕНИ АФРОДИЗИАКАЛНИ КАЧЕСТВА.
...Ронданини, в повече от 95 години история, се е трансформирала от прост месарски цех в истинска хранителна индустрия. Процесът на иновации в производствените техники и във въвеждането на модерни инсталации за нарязване и опаковане на продуктите не е повлиял по никакъв начин на верността на компанията към традиционните рецепти, които са определили успеха ѝ, дори и в чужбина. Поради тази причина, Ронданини предлага на своите клиенти продукт, който е индустриален, с отлични органолептичникачества и изключително високи качествени стандарти, но също така и с неповторимия "вкус на едно време".
... нашите водоизточници. Произвеждаме автентично карнароли, класическата разновидност, а не нейните заместители. Изсушаваме го с метан, извършваме бавна обработка с камък и го опаковаме в защитна атмосфера, за да запазим най-добре неговите органолептичникачества.
...От любов, страст и отдаденост към маслиновите дървета, правилно подбрания период и традиционната маслобойна, "Azienda Agricola Tola Salvatore" създава екстра върховно зехтин с изключителни качества в богатия район на Партинико и Монреале, на територията на Палермо (Италия). Неговите органолептични и сензорни характеристики го правят уникален, отличен за подправяне на варено или гриловано месо...
CiboCrudo е компания, която предлага храни с органолептичникачества с изключителен вкус и аромат. Ние селектираме най-доброто производство в света за всяка от нашите храни, което в същото време трябва да отговаря на нашето основно изискване, а именно, че по време на всички етапи на обработка храната не трябва никога да надвишава температура от 42°, праг, над който хранителните стойности...
... свят, за да запозная всички любители и не само с този моно сорт зехтин, с уникални органолептичникачества. Целта на компанията е да запознае дори и по-малко опитните в сектора с големите предимства на нашите маслини, особено на сорта Пернзана. Производството се извършва на север от Пулия, в Алта Дауня, по-точно в Торемаджоре, провинция Фоджа, получавайки по този начин италианско олио с гарантирано...
... диета, тъй като благодарение на наличието на Омега 3, то оказва защитно действие върху нашия организъм, допринасяйки за подобряване на концентрацията, настроението и контрола на нивата на триглицеридите в кръвта. Използвано както прясно, така и предназначено за преработка в типични салуми, месото на черната свиня от Калабрия е продукт, чиито качества са изключително значими и разпознаваеми.
... марки в сектора на ГДО. Сицилианското екстра върджин зехтин, произведен и продаван от нашата компания, принадлежи на известната и изключително ценна култивация Ночелара дел Беличе. Тази разновидност зехтин е получила признания и сертификати от най-високо ниво за своите високи органолептични характеристики. Ночелара е разновидност на маслиново дърво с уникалната особеност да расте и произвежда добър плод (друпа) единствено на територията на долината Беличе (провинция)...
Ферма Гуарино, производители на вино и екстра върджин зехтин от сорта Ночелара. Компанията се намира в Сицилия, в хълмовете на долината Беличе, с изглед към Средиземно море, на терени, подходящи за отглеждане на винени гроздове и маслини както за маса, така и за зехтин, с полезни органолептичникачества, благодарение на отличните климатични условия на района.
Произвеждаме бутилирани и насипни вина - червени и бели.
Класификация: IGP Сицилиански земи.
Екстра върджин зехтин от сорта Ночелара дел Беличе DOP. Високо качество, оригинал Гуарино.
Уебсайт: www.guarinovini.it...
...С производството, което се различава в три разновидности – Класически, Супремо, Презиозо – Маслиновият завод Валета предлага три масла с изключителни органолептичникачества, способни да задоволят и най-взискателния вкус. Ароматизирани масла, подаръчни опаковки и масла "изработени по поръчка" обогатяват каталога. Силно свързани с традицията си и осъзнаващи качеството на продуктите си, компанията е готова да се представи на чуждестранните пазари, от Обединените арабски емирства до Съединените щати.
... изстудяване (горчиво). 2) Центрифугално извличане, без разбиване (в противовес на центрофугата) при много ниски обороти и без използване на центрофужни сепаратори (изяснители), от първото пресоване и напълно на студено. С ТЕЗИ ДВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ МЕТОДА се запазват непокътнати всички характеристики на най-добрия зехтин: аромат, цвят, вкус, аромат и органолептичникачества. Разновидностите, които произвеждаме изключително, са: рондонела, карпелезе, франтойо и лекино. Нашата търговска марка е ...
... непълна зрялост, започвайки от средата на октомври, за да се гарантират максимални органолептичникачества и по-дълга консервация. Стърженето се извършва в маслобойна, разположена много близо до мястото на събиране, което осигурява минимални времена на изчакване. Съчетанието от десетилетния опит в производството на екстра върджин зехтин, креативността и гениалността на Маттео Чибик и вниманието при създаването на всяка отделна бутилка от майстор стъкларя Пиетро Виеро ни позволи да получим уникален продукт в света по качество и дизайн.