VisGrana е производител на текстурирани грахови протеини, текстурирани пшенични протеини (TVP) и грахови аналози на месо (HMMA/HME), без соя и без ГМО.
В сътрудничество с нашите бизнес партньори предлагаме и готови решения, базирани на нашите продукти.
Доставяме продукти с високо и повторяемо качество на B2B клиенти, производители на храни и HoReCa, като се грижим за околната среда. Разполагам...
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко.
Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация.
Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
...Супер тренд бобови култури
Използването на бобови култури в индустриите за закуски, месо и млечни продукти нараства с всеки изминал ден. Бобовите култури са семена и растения, които узряват в шушулка. Те се берат през периода на презряване, сушат се и, ако е необходимо, се обелват. Родът на бобовите култури включва: грах, фасул, нахут, леща, лупини, соя и фъстъци. Следват интересни продуктови идеи по темата.
... в сърцето на колбасите!
Тази рецепта е фин микс, който със сигурност ще очарова вашите клиенти. Съчетанието на вкус на сирене, мазнина и пилешко месо (препоръчително) ще развие в устата на клиентите несравнимо изживяване. Децата ще го обожават!
Референтен номер:ART0052...
... нож за месо, готварски нож, нож за хляб, два универсални ножа, нож за пица, нож за сирене и белачка. Тази обширна колекция ви осигурява перфектния нож за всяка задача по рязане и нарязване в кухнята.
Можете да бъдете сигурни, че вашето здраве е защитено с комплекта Royalty Line RL-BLK7-W. Тези ножове са без вредни вещества като PFOA, олово и кадмий. Пригответе ястията си с увереност, знаейки, че използваните материали са безопасни за вас и вашите близки.
Референция: RL-BLK7-W
EAN: 2102111922535
Тегло: 1.00 кг
(Д x Ш x В): 37.00 см x 28.00 см x 4.00 см
Размери на кутията: 39 см x 30 см x 37 см...
... храната остава свежа много по-дълго, можете значително да намалите количеството на развалени или остарели плодове, зеленчуци, месо, пилешко, риба, закуски, сирене и много други. Защитете храната от плесен, разваляне, течове или разливи с контейнерите VacSy®.
ИЗПЕЧЕЛВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВО: Всеки контейнер идва в различни форми и размери и е проектиран за удобно и ефективно съхранение в хладилника или...
...Видът на разтопено билково масло върху красиво парче риба или месо наистина кара устата да се напълни с вода. Какво би било едно сочено грил стек, хрупкава багета, гореща печена картофка или горещо раклет сирене без това прекрасно парче масло?
Без значение дали е с месо, на скара зеленчуци, риба или просто така върху парче хляб – от сега нататък можеш да направиш собствено масло. Всичко, от което се нуждаеш, е нашата гениална подправка сол. Няма нищо, което да попречи на масленото удоволствие, няма да стане по-вкусно.
Съдържание: 30,00 г
Артикулен номер: 480816...
... и щедро вино, представляващо пълния престиж на бордоските вина.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци.
Ароматен и развит нос на червени плодове.
Гладък и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждава с гриловано червено месо, печено агнешко рамо или зряло сирене.
Сервирайте при 18°C.
НАГРАДИ
2012: Споменато на IWC 2013.
... нашето Халал моцарела сирене предлага, и ние сме горди да го предлагаме в различни форми на блокове, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.
Разбираме, че търсенето на Халал продукти нараства, и нашето моцарела сирене отговаря на тези изисквания. То е отлично за пици, паста и много други италиански ястия. Нашите производствени методи гарантират, че всеки блок сирене отговаря на най-високите стандарти за качество на храните. Ако търсите надежден доставчик на Халал моцарела сирене, вие сте на правилното място. Свържете се с нас за повече информация и за да направите поръчка.
...Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
...Хигиенни везни за хранителната индустрия - по-малко място за бактерии и лесно почистване.
По време на претегляне в химическата индустрия и за лесно развалящи се храни като морски дарове, птиче месо, мляно месо, колбаси и деликатеси, хлебни изделия, млечни и сирене продукти е от съществено значение да се изключи бактериалната контаминация. Поради конструктивните си предимства, хигиенната везна се...
... месо боилар, паста боилар, ризото боилар, лазаня боилар, сирене боилар, картофено пюре боилар, риба боилар, салати с трюфелов оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че условията на олиото не са предназначени за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, а трябва да се използва за декорация на вече приготвени ястия. Антиинфламаторната активност на хидрокситиразола подсилва специфичната му способност за борба с алергиите, тубер меланоспорум.
... да я поръсите върху печено месо или риба в края на готвенето. Можете също да я използвате в марината за месо. Мащерката ще добави свежест на вашите ястия, като например печени зеленчуци.
За да добавите енергия на вашите салати или тостове, можете да поръсите заатар отгоре. Можете също да добавите тази смес от подправки върху прясно козе сирене, което ще придаде вкус. Тя може също да служи като основа за сос с йогурт.
КАРТОН:5Kg
КАРТОН:10Kg...
...ЕМПАНАДИ С ПЛЪНКА С РАЗМЕР 12 СМ (65/75 ГР) И 14 СМ (95/100 ГР) ИДВИЖДАТ В ДВАНАДЕСЕТ ВКУСА:
-МЕСО
-ЛЮТ МЕСО
-СЛАДКО МЕСО С РАФИНИРАНИ
-ПИЛЕ
-ЛЮТО ПИЛЕ
-ТОН
-ШУНКА И СИРЕНЕ
-ЛУК И СИРЕНЕ
-КАПРЕЗЕ (НАТУРАЛЕН ДОМАТ, МОЦАРЕЛА И БАЗИЛИК)
-РОКФОРТ
-СПАНАК И БЕШАМЕЛ
-ЦАРЕВИЧ
НАШИТЕ ЕМПАНАДИ СЕ ИЗПРАЩАТ ЗАМОЗЕНИ И СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ПЪРЖЕНЕ ИЛИ ПЕЧЕНЕ, БЕЗ НУЖДА ОТ РАЗМРАЗЯВАНЕ.
ПРЕДЛАГАТ СЕ В КУТИИ ПО 24 ИЛИ 48 БРОЯ (В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ) ЗА ТЕЗИ С РАЗМЕР 14 СМ И В КУТИИ ПО 30 БРОЯ (12 СМ)
ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА...
... правилното развитие на организма и състоянието на кожата. Симптомите на неговия недостиг включват: <ul> <li> сънливост </li> <li> апатия </li> <li> раздразнителност </li> <li> тревожност и депресия </li> <li> косопад </li> <li> чупливи нокти </li> <li> конюнктивит </li> </ul> Витамин B7 може да се намери в месо (свинско, говеждо, птиче), жълтъци, сирене, трици, тъмен ориз, рапично и слънчогледово...
Monte Safira е премиум производител и износител на висококачествени португалски продукти, специализирайки се в сурово зехтин и традиционна колбасария. Разположен в Португалия, Monte Safira е посветен на производството на автентични продукти, използвайки традиционни методи, насочени към потребители, които търсят вкусовете на родината си. Продуктовият асортимент на компанията включва екстра върджин ...
..."Il Caciocavallo Affumicato" е сирене с богат, плътен и приятен вкус, по-рустикално в сравнение с традиционния "caciocavallo". Формите на това вкусно "caciocavallo" се приготвят, като се подлагат на истинско бързо и леко опушване с слама от мека пшеница, строго на студено. Вкусът е обогатен с аромати и ухания на дим, придавайки на това сирене фино подправен и неповторим аромат.
...CLA (Конюгирана линолова киселина) е есенциална мастна киселина, което означава, че човешкото тяло не може да я синтезира и тя принадлежи към семейството на омега-6. CLA се намира основно в говеждо месо, агнешко и млечни продукти, особено в масло и сирене. Тъй като човешкото тяло не може да произвежда CLA само по себе си, тя трябва да бъде получена чрез хранителен прием.
CLA-4
Поради...
... лесно се цепи и гори.
Също така се използва за пушене на месо, риба, зеленчуци, ядки и сирене. Известно е пушенето на Вестфалски шунка.
Като твърдо дърво, букът се използва и за производството на музикални инструменти. Например, барабани и корпуси на китари. Букът има звук, който е между този на клен и бреза, които са най-популярните дървета за барабани.
Букът е най-добрият избор за строеж на шале, къщи и дървени хижи.
... опаковки
Подходящи за вакуумно опаковане и приложения в модифицирана атмосфера
Пресен сирене, идеален за продукти, които изискват висока бариера срещу кислород, като преработено месо и пилешко
Капките вода от продукта се разпространяват по вътрешната повърхност на филма, позволявайки да се види вътрешността на опаковката.
Произведени дебелини (мик): 55, 70, 80, 90, 120, 150, 170, 200...
...Чипотле пиперът има интензивен, димящ вкус, който е неустоимо напомнящ на барбекю сос. Тази класика на текс-мекс кухнята ще обогати множество ястия благодарение на сладките си нотки на орехи, лешници и какао. Използвайте в: сосове, масла, оцети и винегрети, риба с бяло месо, птици, гриловано месо, хлебни изделия, сирене.
...Истинска абатска бира. Много балансирана, с красива закръгленост.
Закръглена и нежна бира. В нея се усещат малцови нотки, както и интензивни плодови аромати, които придават закръгленост. Фини цветни и хмелови нотки в края на вкуса.
Това е бира, която е балансирана и с тяло.
Стил: Светла бира
Алкохол: 6.4°
Малцове: Пилзен, Мюнхен 25, Абатски и Пшеница
Хмелове: Голдинг, Чалънджър и Стриселспалт
IBU: 21
Сирене: Екюме дьо Вимеро, Горгонзола, Плодово Комте
Месо: Свинско месо (печено Орлоф)
Риба: Печени морски свещи
Ястия: Потйевелш...
... въглехидрати и има отлични свойства за златисто оцветяване. Този продукт се използва широко и е предназначен за употреба в следните сектори: млечна индустрия, фуражи, преработка на месо, сладкарство и хлебопроизводство, масла и мазнини, фармацевтичната индустрия.
...Върхови филми, дъгови филми, термоформуеми филми и вакуумни филми
за опаковане на месо, опаковане на нарязано месо, опаковане на сирене и др.
Високопрозрачни многослойни филмови ламинации според вашите спецификации и изисквания като върхови филми, дъгови филми, термоформуеми филми, както и вакуумни филми. Ние предлагаме отлични решения за защита и представяне на вашите хранителни продукти...
...{"Cheese blade":"Острица за сирене","Ice blade":"Ледена острица","Vegetable and fruit blades":"Острици за зеленчуци и плодове","N°6 - Blade for STORK machine":"Н°6 - Острие за машина STORK","N°7 - Blade for STORK machine":"Н°7 - Острие за машина STORK","Meat cutting blade":"Острие за рязане на месо","N°3 - Vegetable cutting blade":"Н°3 - Острие за рязане на зеленчуци","N°5- Circular blade with...
...NATURTRAY е ламиниран материал, съчетаващ хартия и твърдо фолио. Проектиран е да се използва като основен слой, термоформуем е до 15 мм.
Предлага се в широка гама от хартии с различни покрития, може да се печата с флексография, офсет и дигитални техники, и позволява персонализиране на тегло и микрони.
Свойства:
Висока бариера и наличен и без бариера. Ригидност, устойчивост и MAP.
Може да се добави възможност за отлепване.
Приложения:
Трейове за много продукти, включително нарязани меса, нарязано сирене и нарязано месо.
...
• Аромати на сирене
• Димни аромати
• Аромати на зеленчуци и подправки
Ароматите, налични в течна форма, водоразтворими или липоразтворими, на прах и паста, използват напредналите технологии, които P.A. Aromatics е разработила през последните години, за да отговори на тенденциите на пазара.
... материали, като например полиуретан, подходящ за контакт с хранителни продукти, или найлоново покритие на зъбната повърхност и задната страна.
Свойства и специални характеристики:
Високоякостни арамидни опънни влакна
Паралелно разположение на опънните влакна за равномерно разпределение на напрежението
Форма-пасване, синхронно движение
Нисък шум, висока устойчивост на абразия и гъвкавост
Приложения:
Като заместител на транспортни ремъци за синхронно позициониране
Приложения в хранителната индустрия
Обработка на колбаси, месо и сирене
Превоз на насипни стоки...
... царевични тортили, пълнени с разнообразие от съставки като месо, сирене, зеленчуци и сосове.
• Енчиладас: Тортили, пълнени с месо или сирене, навити и запечени с вкусен сос.
• Кесадилас: Тортили, пълнени със сирене и понякога с други съставки, след което се сгъват и готвят, докато сиренето се разтопи.
• Тостадас: Тортили, които се пържат или пекат до хрупкави и се гарнират с боб, месо, маруля, сирене и други добавки.
• Чилакилес: Парчета тортили, пържени или печени и след това задушени с сос, често сервирани с яйца, сирене и други гарнитури.