...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко.
Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация.
Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
... в сърцето на колбасите!
Тази рецепта е фин микс, който със сигурност ще очарова вашите клиенти. Съчетанието на вкус на сирене, мазнина и пилешко месо (препоръчително) ще развие в устата на клиентите несравнимо изживяване. Децата ще го обожават!
Референтен номер:ART0052...
... и щедро вино, представляващо пълния престиж на бордоските вина.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци.
Ароматен и развит нос на червени плодове.
Гладък и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждава с гриловано червено месо, печено агнешко рамо или зряло сирене.
Сервирайте при 18°C.
НАГРАДИ
2012: Споменато на IWC 2013.
... да я поръсите върху печено месо или риба в края на готвенето. Можете също да я използвате в марината за месо. Мащерката ще добави свежест на вашите ястия, като например печени зеленчуци.
За да добавите енергия на вашите салати или тостове, можете да поръсите заатар отгоре. Можете също да добавите тази смес от подправки върху прясно козе сирене, което ще придаде вкус. Тя може също да служи като основа за сос с йогурт.
КАРТОН:5Kg
КАРТОН:10Kg...
...Истинска абатска бира. Много балансирана, с красива закръгленост.
Закръглена и нежна бира. В нея се усещат малцови нотки, както и интензивни плодови аромати, които придават закръгленост. Фини цветни и хмелови нотки в края на вкуса.
Това е бира, която е балансирана и с тяло.
Стил: Светла бира
Алкохол: 6.4°
Малцове: Пилзен, Мюнхен 25, Абатски и Пшеница
Хмелове: Голдинг, Чалънджър и Стриселспалт
IBU: 21
Сирене: Екюме дьо Вимеро, Горгонзола, Плодово Комте
Месо: Свинско месо (печено Орлоф)
Риба: Печени морски свещи
Ястия: Потйевелш...
...{"Cheese blade":"Острица за сирене","Ice blade":"Ледена острица","Vegetable and fruit blades":"Острици за зеленчуци и плодове","N°6 - Blade for STORK machine":"Н°6 - Острие за машина STORK","N°7 - Blade for STORK machine":"Н°7 - Острие за машина STORK","Meat cutting blade":"Острие за рязане на месо","N°3 - Vegetable cutting blade":"Н°3 - Острие за рязане на зеленчуци","N°5- Circular blade with...
... салам с Синьо сирене от Оверн, той може да бъде звездата на вашите вечери с раклет или да добави нотка оригиналност към вашите аперитивни дъски!
SKU:2200056000000
Тегло:0,310 кг
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция
Хранителни стойности KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal
Мазнини: 23,00g
От които наситени мастни киселини (НМК): 8,15g
Въглехидрати: 0,42g
От които захар: 0,20g
Протеини: 26,73g
Сол: 5,03g
Алергени: мляко: съставка 1, която е засегната: подправка...
{"Notre Mission":"Нашата мисия\nПри Cernunos предлагаме 100% натурални дъвчащи лакомства, без химикали, за удоволствието и обучението на кучета. Всяко куче е уникално, затова се грижим за тяхното благосъстояние с здравословни и питателни продукти.\n\nДъвченето е от съществено значение за кучетата: укрепва челюстите, премахва зъбната плака, облекчава венците и се бори с скуката. Ние вярваме в здрав...
...Неz
сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене
Бузка
мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен
Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене
Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви
Око: интензивен гранатов цвят
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време за съхранение: 14 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Дomaine: Château Prieuré-Lichine
Апелация: Margaux
Реколта: 2014
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
..."Les Classiche" на Canuti са приготвени от стриктно подбрани суровини, без добавяне на оцветители или консерванти. Както всички яйца паста на Canuti, те се произвеждат по класическия метод на бавно пресоване в бронзови матрици. Различните плънки са на основата на зеленчуци, месо, риба, сирена, гъби и трюфели. Тези "Classiche" са с отлично качество: те са изискани и търсени.
ОПАКОВКА: UV 3kg 154 кашона / палета 462 K / палета...
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет,
И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
... задоволяване на изискванията на хранителната индустрия (месо, замразени храни, риба, сирене, шоколад и др.) и се характеризират със структура от неръждаема стомана (AISI 304) и с конвейер, отговарящ на стандартите на FDA, ЕС и USDA относно контакта на продуктите с храните.
В сравнение с традиционните L-образни заваръчни машини, серия FP предлага по-голяма производителност, както и възможността за използване на полиетиленово фолио, освен традиционните термоусукващи фолиа, и включва няколко модела за производство до 3600 пакета/час.
... бутилки), закуски (шоколадови барчета, различни бисквити, чипс и малки опаковки бонбони) и всякакви видове пресни продукти (млечни изделия, месо, сирене, готови ястия...). С асансьор, този автомат е идеален за крехки продукти. След като клиентът извърши плащането, асансьорът се позиционира на нивото на избрания продукт и го взима внимателно. Автоматите SHOPS24TOP1180 се доставят в стандартна...
AQUITAINE BIOLOGIE е специализирана от над 20 години в дистрибуцията на замразени биологични продукти за професионалисти. Нашата марка AQUIBIO днес е призната и предпочитана от био магазините, колективното хранене и преработвателите. Нашата марка AQUABON покрива всичките ви нужди от диви риби и морски дарове, но не биологични. AQUITAINE BIOLOGIE разполага с каталог от над 400 референции на замразе...
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
Като утвърден онлайн търговец на едро в Шоле, Rodrigues SA е надеждният вносител на едро за професионалисти от над 50 години. Нашата компания е специализирана в разпространението на стоки от базар, декорация, подаръци, малка кожена галантерия, опаковъчна хартия, картички и опаковъчни продукти. Предлагаме широка селекция от качествени продукти, за да отговорим на нуждите на малките магазини, бакали...
...Предлагаме ви да сервирате Côtes du Rhône Rouge с:
- Карпачо от говеждо месо.
- Печено агне с мащерка.
- Великденско агне.
- Пасхално агне.
- Говеждо в дауб.
- Говеждо Строганов.
- Кюфтета от агне.
- и разбира се, с сирене )
Великите червени вина се сервират при температура от 16 до 18°C.
... месо.
А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено!
А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене!
Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимонов сок на основата на концентрат.
...Цветчета от царевица, масло от лешник, лешници от Червиони, розова сол от Хималаите, черен пипер
Алергени: лешници, следи от глутен
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Идеален за панировка на месо, риба или сирене и може да се поръсва и върху салати.
... месо.
Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото.
Съдържание на кутията:
3 молива за подправки за стъргане
Една острилка
Препоръка:
1 стърготина върху хапка
5 до 10 стърготини в чиния
Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
...
Чист етикет, без добавени аромати, без консерванти, без оцветители, без усилватели на вкус, без добавки, без аромати
• Кулинарни екстракти Sign’Nature®
• Месни бульони
• Бульони от риба и морски дарове
• Дюксел и зеленчукови бульони
• Натурални ароматни решения
• Маринати
• Основи за сосове и сосове
• Смеси от подправки
• Свързващи основи
• Аромати и сирене на прах
• Функционални смеси за приготвяне на меса...
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Съставки:
- Горчица на зърна *
- Алкохолен оцет*
- Нерафинирана морска сол*
- Вода
* Продукти от биологично земеделие
- Без консерванти
Съвети за употреба:
Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвяне на дресинг или майонеза.
Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе...
Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг.
Кофите от 30 кг се поръчват.
... опаковки в HD, гарантирайки най-добро качество.
Нашите различни области на приложение:
- Хранителна опаковка (Сирене и млечни продукти / Месо / Закуски)
- Опаковка за бонбони / сладкарски изделия
- Опаковка за храни за животни
- Опаковка за кафе / чай
- Опаковка за закуски
- Опаковка за здраве и красота
- Опаковка за хлебни изделия
- Опаковка за замразени храни
- Опаковка за хранителни добавки...
... индустрията.
Aplifil проектира и произвежда изделия от хромирана и/или неръждаема стомана, основно за хранителната индустрия: месо, риба, сирене, хлебарство. Aplifil произвежда по-специално решетки, рафтове, подиуми за фурни, сирене за узряване, оборудване за солене, колички и кошници.
Caliste Marquis произвежда множество продукти за големи поръчители, с висока производствена способност от стотици...
... шишчета, Машини за тартар, Машини за вакуумно опаковане, Смесители за месари и колбасари, Ръчно месене, Смесителни месачки, Пресови машини, Кости за рязане за месари и колбасари, Резачки за сирене, Резачки за шунка, Резачки за месо и котлети.
...наред с други. Освен това започваме нашето производствено звено в Европа, което се фокусира върху френско сирене и испанска шунка. Винаги търсим нови бизнес възможности. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси. Имаме много продукти, които можем да предложим.