Иберийски шунки и колбаси.
Нашите иберийски продукти са отражение на средата, в която се създават: деhesa, дар от природата, където нашите екземпляри растат и се развиват, за да предложат най-добрите иберийски продукти.
В Castro y González нашият приоритет е грижата и устойчивото развитие на този източник на живот и сме наясно, че всеки един от потоците, дъбовете, корковите дъбове, равнините и из...
GAICTECH, лидер в производството на машини за консервната индустрия, се специализира в обработката на тон, пелагични риби и морски дарове.
Нашият богат опит ни е позволил да се утвърдим като световен лидер с присъствие в над 45 държави. Нашето лидерство произтича от проектирането на технически решения с високо качество, както и от производството на лесни за поддръжка и енергийно ефективни консервн...
...Продукт, изработен от задната част, отрязана на нивото на исхиопубичната симфиза, с крак и кост, който включва цялостната остеомускулна част. Произведен от възрастни свине, хранени на пасище в продължение на 3-4 месеца с жълъди, треви и остатъци. Подложен на съответния процес на солене и узряване.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол.
Спецификации: Удължена форма и...
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на солене
В Ibéricos Brisa всички парчета се покриват със морска сол, за да се улесни дехидратацията и съхранението им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на cured продуктите. Те остават в соларната камера един ден за всеки килограм тегло на...
...Хранителна боя за маркиране на месо.
Ръчно маркиране и чрез принтер.
Нашите бои гарантират перфектно маркиране върху пресни меса, дори след процеси на солене, пушене или замразяване. Марката се възприема перфектно.
Боя за MER.
Налични в опаковки от 1, 5 и 25 литра.
Цветове: кафяво, червено и синьо.
Консервас Анхелачу е пионер и лидер в своя сектор, благодарение на производството на рибни консерви по истински занаятчийски начин. Именно заради уважението и грижата към оригиналните и традиционни процеси ... Автентичната занаятчийска традиция обобщава философията на тази семейна компания.
... специализирани в износа на натурални соли, хранителни соли, сол за хотелиерството, гурме сол и деликатесна сол. Индустриална сол за солене, консервиране, производство на колбаси, текстил и кожи. Сол за пътища, размразяване и сняг. Сол за обработка на води за басейни, декалцификатори, омекотяване и обработка на води. Сол за животинска храна, сол за селско стопанство.
Що се отнася до подправките, ние...
Историята на Пако Лафуенте започва през 1904 година, когато Франсиско Лафуенте Торон открива фабрика за солене на риба в местността О Кастро, Виланова де Ароуса (Понтеведра), метод за консервиране от онова време. През 1926 година, синовете на Франсиско Лафуенте Торон, Франсиско и Мануел Лафуенте Гонсалес, се присъединяват към управлението на бизнеса. Младите управители започват първите си...
В нашите съоръжения с площ от 12 000 квадратни метра основно извършваме солене, сушене и узряване на шунки (с гаранцията на КОНСОРЦИУМА НА ШУНКАТА СЕРРАНО и на ГАРАНТИРАНА ТРАДИЦИОННА СПЕЦИАЛНОСТ - ETG), както и на палети. Процедираме с обезкостяване и нарязване (цели и половинки обезкостени шунки и палети, с кожа, без кожа и напълно полирани, както и шунка и палета за нарязване, кубчета шунка...
Производим машини и хладилно оборудване за сушилни за колбаси и шунки, солене, естуфаж, размразяване, тунели за замразяване, хладилни камери, търговски хладилни централи и разпространяваме оборудване на марките Infrico и Arneg. 20 години опит в хранителната индустрия. Използваме собствена автоматизация, за да предоставим персонализирана услуга на нашите клиенти. Консултираме относно процесите на...