...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Парче, разположено в горната част на лентата от свинско месо, наречено "cordón de lomo". Парче с тегло между 150 и 225 г.
"Magro Lagarto" от иберийска свиня е премиум парче месо, извлечено от иберийска свиня на възраст над 10 месеца, известно със своя интензивен вкус и високо качество. Този разрез произхожда от горната част на лентата от свинско месо...
Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
...Изработен от най-избраното постно месо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък.
SKU:245003
Тегло на доставката:0.2 кг...
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Нашето Иберико месо показва текстури и вкусове, които свидетелстват за внимателно наблюдавания ни производствен цикъл. Независимо дали за хотелската индустрия или за потребителя, защо да не се насладите на Иберико свинско в всичките му форми?
Тегло: 1,2 кг...
...Иберийска свинска корейка. Предлагаме я прясна или замразена. Опакована в вакуум в формати от 0,5 или 1 кг или на едро.
Сертифицирано иберийско свинско месо по стандартите за качество на иберийското.
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора ...
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
FISAN е семейна компания с дълга история (основана през 1920 г., стогодишна компания), специализирана в ръчното производство на звездния продукт на испанската гастрономия - хамон Иберико Белота. Ние също така произвеждаме много други продукти от Иберико свинско, като ембутидос (чоризо, лоумо и др.) и замразени разфасовки (плума, секрета, преса и др.). Предлагаме няколко формата, за да адаптираме п...
Ние сме семейна компания, която произвежда и търгува с иберийски продукти от най-високо качество, произхождащи от собственото ни животновъдство, контролирайки всички процеси от самото начало.
Произвеждаме шунки, палети, ломи, колбаси и всякакви продукти от иберийска свиня.
Характеризира ни традицията, старанието и отдадеността на всяка една от етапите в производството на крайния продукт.
Разпол...
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
...Задна част от свинско месо, хранено с зърнени храни и трева.
Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
...За приготвянето на бургер месо от говеждо, свинско, птиче или смесено, разполагаме с голямо разнообразие от подправки, сред които ще намерите и различни вкусове като BBQ, кебап, фини билки…
Всички наши продукти се изработват с висококачествени суровини, гарантирайки по този начин изключителен вкус при всяка хапка. Осмелете се да опитате нашите вкусни опции за бургер месо и се насладете на уникално кулинарно изживяване!
JamonShop.es е компания, специализирана в онлайн продажбата на най-добрите испански традиционни продукти. Нашата философия се основава на конкретна цел: да доставим на нашите клиенти продуктите на най-добрите испански марки, признати на международно ниво, в най-кратки срокове и на безконкурентна цена. Нашите професионалисти са специалисти с опит в сферата на продажбите и разпространението на проду...
...Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Свинско сирене" или "Глава от глиган". Формат: чанта 5кг...
Magrott е компания за търговия на едро с иберийска свиня, дурок и бяла свиня. Като пионери в продажбата на едро на иберийска свиня в Каталония, след повече от 20 години, в които утвърдихме нашия опит в този вид продукт, в момента успяваме да предоставим изключително обслужване на клиентите, покривайки всичките им нужди и се грижим да им осигурим най-доброто възможно обслужване. Нашата дейност е съ...
... с паелони и казани с диаметър над 4 метра, материали, посуда и персонал, за да обслужим вашето събитие на всяка точка в Испания с всички гаранции за успех. Патронни празници, срещи, румерии, доставки, спортни концентрации, фестивални асоциации, културни асоциации, мото закуски... и др. Връзката качество-цена е ненадмината. Ние сме професионалисти!
МЕСА НА ГРИЛ
Телешко, говеждо, агнешко, свинско, дивеч, домашни птици, риба, морски дарове и ориз.
Специалитет: Печене, грил, фурна, яхнии и шишчета.
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати.
Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб.
Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
...сушени кайсии, сини сливи, борова ядка, трюфел и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
ФОИ
Пилешко и иберийско свинско месо, иберийска шунка, сушени кайсии, ябълка, сини сливи, борова ядка, фоа и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.