...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
... основа и нарязан така, че да придобие форма "на круша". Соленето се извършва изключително на сухо, опаковането става в естествена пикочен мехур и връзването се извършва на ръка с конец.
Съставки: Свинско бедро, сол, подправки. Консерванти: нитрат на калия.
KG 2,676 НЕТНО ТЕГЛО
ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 29,00
ОПАКОВКА 2 БР
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/04/2025...
...Използването на качествени суровини ни позволява да задоволим индустриите, работещи в сектора на храните за домашни любимци, които се нуждаят от животински мазнини за хранене в Павия и околността. За производството на този основен елемент за производството на фуражи за животни, използваме свинска мас, но по принцип използваме и говеждо свинско. Присъствието на тези животински мазнини в храните позволява да се предостави на домашните любимци балансирана и питателна диета, като се насърчава тяхното здраве и общо благосъстояние.
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки
Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати
Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт
Енергийна стойност 283kcal 1177kj
Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г
Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г
Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
“Mafalda” е най-старата лардерия в Колоната, съществуваща още от 1930 г., когато “лардото” е било само беден акомпанимент на каменоделците. През 1954 г. тогавашният млад енолог г-н Веронели идвал при баба Мафалда да купува лардо, наричайки го с прозвището “Лардерия на митичната Мафалда”. От 2002 г. получава сертификат IGP и оттогава произвежда само Лардо от Колоната IGP. И за лардото от Колоната в...
Вече над 40 години Monica & Grossi произвежда prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo и prosciutti cotti.
Освен това търгува с Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna.
Избират се национални меса от най-високо качество, обработвани с голям опит от майстори на прошутото и отлежавани в проветривите помещения с идеален климат на Langhirano.
Це...
...ПРОШУТТО КОТТО ПЕРТЮС – ЗА ВСИЧКИ – БЕЗ ЗАХАР
Пршутто котто MEC високо качество без захари
Суровина:
Избрано прясно свинско бедро M.E.C.
Съставки:
Прясно свинско бедро без кокал от 9,50/10 кг, преработено и обезмаслено от излишното, без полифосфати, захари, млечни производни, глутен и глутамат: сол, растителни влакна, аромати и подправки, антиоксидант E 316, консерванти E 250.
Забележка...
... всички познаваме. Зреенето се извършва в среди с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна).
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350 г
СЪСТАВКИ: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Тегло: 0.350 кг...
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестени изделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
KingoFood продава италиански продукти с изключително качество и висока стойност. Колбаси като Finocchiona IGP, меса от първо качество, подправени със сол, черен пипер, чесън и див копър. Или овче сирене, зряло в пещера, с интензивен вкус. И вино: Chianti Riserva - Camperchi - Първа селекция - D.O.C.G. Времето и начините на доставка на стоките са много важен фактор. Избрахме специфични системи за д...
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
...Саламът Фелино е изискан деликатес, приготвен от свинско месо. Името му произлиза от местността на произход, село в провинция Парма. Саламът Фелино съдържа по-високи нива на протеини и по-малко количество мазнини в сравнение с другите подобни салами.
Традиционно се нарязва диагонално, създавайки овални резени, с дължина приблизително два пъти по-голяма от диаметъра на салама.
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия.
Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати.
Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва.
Съхранявайте при + 4 º C...
...Типичен калабрийски салам от чисто свинско месо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естествена черва за около 45 дни. Размер около 300 г в естествена черва.
Опаковка: A.T.M. - S.V
Без консерванти
Без глутен
Без лактоза
Без оцветители...
...Аростичини, приготвени от избрано свинско месо, подправени с естествени подправки, типични за региона Молизе, опаковани в практични замразени многослойни опаковки, за да се позволи частично консумиране на съдържанието, налични в два формата: 100 броя и 225 броя.
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
Global Trading Italia S.r.l., разположена на via ss.115 Modica, в провинция Рагуза, е специализирана в посредничество на месо.
Global Trading Italia S.r.l., намираща се в Модика, провинция Рагуза, се занимава с посредничество на месо в Италия и Европа, по-специално с търговия на месо, износ на прясно месо, обработка на месо, включително говеждо месо, свинско месо, телешко месо, свинско месо, едро...
Ф.Лли Скарлино ЕООД е компания, специализирана в преработката и търговията с пресни меса. От далечната 1967 година, фирмата от Таурисано, в провинция Лече, си поставя за цел да преследва с максимална професионалност и голяма отдаденост целта да съчетава най-съвременните производствени техники с най-иновативните системи за качествено управление, в съответствие с хигиенните норми и здравословните пр...
Компанията Golden Beef S.r.l, основана през 2016 година, извършва основната си дейност в региона Кампания. Основният ни бизнес е търговията с говеждо и свинско месо от европейски и италиански породи с най-високо качество. Работата ни включва портфейл от клиенти, който обхваща средни супермаркети и търговски обекти, като месарници, където разпространяваме нашите продукти. Нашата сила е бързата...
La Bosap Molise е компания, която оперира в сектора на търговията на едро и дребно с говеждо, свинско, овче и пилешко месо. Нашите меса се следят от нашите техници от самото начало, за да гарантират на нашия клиент продукт от първокласно качество. Качеството и удобството са нашата сила.
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
Агрисалумерия Луизет е земеделско предприятие с къса верига, специализирано в отглеждането на свине и съответната им преработка в меса и безглутенови деликатеси, типични за Пиемонт. В Ферере (АТ), в Монферато Астиджано, отглеждаме свинете на открито, от които получаваме прясно свинско месо като ребра, капоколло, котлети и типичните пиемонтски деликатеси като салам на розата, салам с трюфел, салам...