... сиропа. Те могат да се съхраняват по този начин няколко седмици в хладилник и можете да ги глазите по-късно в зависимост от нуждите ви.
Съставки: кестени, захар, глюкозенсироп, естествена ванилова арома
Кестените в захарен сироп се използват за приготвянето на захаросан кестен. Поради факта, че са потопени в захарен сироп, те имат дълъг срок на годност (5 години). За да направите добро глазиране и да получите захаросани кестени, ви съветваме да следвате нашите съвети, като кликнете тук.
Компанията RADZIOWI SP. Z O.O. е производител, основана през 2014 г., която оперира в индустрията за органични храни. Тя също така действа в индустриите за арахниди, фурми, кокосово брашно, бразилски орехи, бадеми, сушени кайсии, опаковани бадеми, опаковани кашу и здравословни и натурални храни. Базирана е в Бжозув, Полша.
...Предложение: Поставете сламката в чаша (около 200 мл) мляко на стайна температура и се насладете на вкусовете.
Предупреждения: Децата под 3 години могат да използват само под наблюдението на родителите!
Не режете сламката.
Съставки: Захар, Фруктоза, Обезмаслено какао на прах, Глюкозенсироп, Витамини и минерали [глюконат на цинк, витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид), Витамин D (холекалциферол)]. Натурални аромати, Оцветител [Каротини (β-каротин)].
Съхранение: Дръжте далеч от влага и светлина!
...Глюкозният сироп е важен суровина за индустрията на сладкарските изделия и конфитюрите, както и за фината хлебария и кондитерството. 45° глюкозният сироп може да се оформя на топка с голи ръце, тъй като е по-стегнат заради по-високото си съдържание на сухо вещество. Той може да се използва, например, за глазури за торти, бонбони, моделиращ шоколад, сладкиши и сладолед.
... на свежите и зрели корени от джинджифил, след което те се дехидратират в центрофуга. Накрая получената джинджифилова екстракт се подлага на съвременен и щадящ метод на спрей-сушене заедно с малко глюкозенсироп и така се преобразува в суха форма. Не се използват допълнителни помощни вещества или аромати.
Получава се хомогенен, свободно течащ инстантен прах с бледо бежов цвят, който впечатлява с отличния си аромат на джинджифил. Тези отлични свойства на джинджифила с разтворимост от...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозенсироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...Предлагаме хранителен продукт, произведен чрез кристализация на пречистен и филтриран сироп, получен от захарно цвекло или захарна тръстика, който след това се суши и пресява, за да се получат най-популярните класове захар. Той е бял на цвят и съдържа 99.85 процента захароза. Този продукт може да бъде наречен Фина гранулирана захар или Изключително фина гранулирана захар, в зависимост от местоположението на пазара.
ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ СЛАДИЛА НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ.
...опакована в 200-грамова торба с картонено дъно, която съдържа нугапапилоти.
Съставки: захар, глюкозенсироп, мед, бадеми, карамел с солено масло (8,7 %), пудра захар, картофено нишесте, безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), яйчен белтък, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: медът и глюкозният сироп се варят в котел, яйчният белтък се допълва с варена захар, ванилия, бадеми и карамел.
Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Храни, Фуражи, Фарма.
Нашата основна компетентност, основана на десетилетия опит в търговията с суровини.
40 години опит в областите Food, Feed и Pharma говорят сами за себе си. Нашият фокус е върху качествени продукти, съчетани с предлаганата техническа поддръжка от нашия търговски екип.
Широкото портфолио от известни, предимно европейски производители ни прави интересен доставчик за нашите ...
...гланцова агенция: E904 (покритие), E414 (арабска гума), глюкозенсироп, захар. Може да съдържа следи от глутен, фъстъци и други видове ядки.
Произход
Индия е основният производител на кашу. Други страни на произход включват Бразилия, Мозамбик, Кения, Танзания, Виетнам и Шри Ланка.
...ГОМИТЕ ТАРА КАЛИС са съставки, съдържащи до 95% растителна влакнина: галактозомана от Тара. ГОМИТЕ ТАРА КАЛИС са добавки с интересни функционални свойства и органолептичен профил, произхождащи от семена на бобова култура. Те позволяват формулиране с по-малко усвоими захари (включително заместват нишестета и глюкозенсироп).
...%, глюкозенсироп. Може да съдържа: лешници, ядки и яйца.
Алергени под лупа
Мляко, пшеница, соя.
Добре е да се съхранява, не е сложно
Режилейт Конфитюр от мляко с нотка спекулос се съхранява 15 месеца преди отваряне и 1 месец след отваряне, при стайна температура. Не поставяйте в хладилник след отваряне.
Пластмасова тръба, капачка: да се изхвърли с битовите отпадъци.
... на ДЕ между 3 и 20. Колкото по-висока е стойността на ДЕ, толкова по-кратки са глюкозните вериги и следователно по-сладък е малтодекстринът. Малтодекстрините със стойност на ДЕ до и включително 10 се считат за несладки. Над стойността на ДЕ 20 е толкова сладък, че вече не може да се нарича малтодекстрин. Тогава се нарича глюкозенсироп.
Малтодекстрин ДЕ-10 от тапиока нишесте
Този малтодекстрин е...
...Ядлив лепило на основата на глюкозенсироп за максимална лепкавост.
Лепилото е опаковано в бутилка от 65 грама с удобна капачка с капкомер.
Съставки: глюкозенсироп, вода, стабилизатор E466, консерванти (E330, E202, E211).
...THCFREI Без наркотично действие
Произведено в ЕС
Съставки: захар, глюкозенсироп, киселинност: лимонена киселина, CBD екстракт, аромати, оцветители E101, E132.
CBD Леденци Skunk Енергичен вкус. Според устройството.
Поръчайте този продукт и спечелете 1 точка!
Съдържание: 18g на леденец...
...Класиката в хладилника. Въздушен и свеж извара с вкус на кондензирано мляко. За всички, които предпочитат сладко сутрин и в движение.
Съставки: 85% хранителна извара (79,3% извара с три четвърти мазнина (мляко, култура от млечнокисели бактерии), захар, добавка от кондензирано мляко 5,2% (глюкозен и фруктозен сироп, захар, вода, кондензирано мляко със захар 10%, растителна мазнина (палмово и шеа...
...Глюкоза и глюкозно-фруктозни сиропи от царевица и пшеница
- различни DE стойности и вискозитет
- също глюкозно-фруктозен сироп
- стоки в бъчви, IBC или насипно в цистерна
- сертифицирани стоки, Халал и Кошер, без ГМО...
...Съставки: захар, глюкозенсироп, натурален аромат на боровинка, винена киселина, оцветител.
Да се съхранява на хладно и сухо място.
Бонбони, изработени ръчно и опаковани от вашия занаятчийски сладкар.
...В гамата от налични въглехидрати има различни видове захари и сиропи. Сред референциите, които попадат в тази категория, намираме и значително разнообразие от растителни хранителни влакна.
Лактоза
Кристален глюкоза
Фруктоза
Сахароза CAT. II
Пудра захар
Сурова захар от тръстика
Треалоза
Малтодекстрини и прахов сироп от глюкоза
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Течен глюкозенсироп (40 DE, 60 DE) и глюкозен...