...100% вкусни и 100% екологични бонбони! 20 бонбона с карамел: прясно мляко (53%), захар, глюкозенсироп, сол 20 бонбона с много плодове: лимон, малини, гранат, грейпфрут и праскова. Традиционна рецепта от 1924 г., гарантирани моменти на удоволствие! Произведени в Корез.
...Сметанов карамелов конфект с какао (15%) и масло от мента
Фино горчиво какаово фъдж с ментов вкус. Много британски, много вкусен.
Съставки: захар, глюкозенсироп, СМЕТАНА, какаово прах, какаова маса, аромати.
Хранителни стойности на 100г
Енергийна стойност 1525kJ/ 360kcal
Мазнини 11g
от които наситени мастни киселини 6g
Въглехидрати 64g
от които захари 57g
Протеини 2g
Сол <0,1g ...
...С мед, плодови сокове и много витамини. Вкусът е просто небесен.
В 100g пакет
Списък на съставките:
в низходящ ред: глюкозенсироп, захар, 5 % мед, желатин, киселинност:
лимонена киселина, витамин C, ниацин, витамин E, пантотенова киселина,
витамин B6, витамин B2, витамин B1, фолиева киселина, биотин, витамин
B12, аромати, емулсия от червен пипер и екстракт от куркума като
оцветители, отделящи...
...
Състав:
Глюкозенсироп
Натриев казеинат
Соев протеин
Растително масло
Стабилизатори
Емулгатор
Средство за свободно течене
Химически:
Мазнини >= 58%
Въглехидрати >= 25%
Протеин (N X 6.38) >= 0.1%
Влага <= 5.0%
Микробиологичен:
Общ брой колонии <= 10000/g
E-coli <= 90/100g
Салмонела - Негативна
Физически Цвят: Кремав/светложълт
Вкус и мирис: Типични изгорели частици
(ADPI): диск A
Опаковка: 25 кг на хартиена торба с PE торба вътрешна облицовка
Съхранение: Съхранявайте в сух и защитен склад с добра вентилация. Височината на палета не трябва да надвишава 10 кутии.
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозенсироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
%100 захар от цвекло и напълно натурално чисто масло, нашите продукти могат да се консумират с спокойствие. В нашите продукти определено няма смесени масла и глюкозенсироп. Използваните съставки идват напълно натурално от собствената им област. Дебелината на използваната кора е 0.1 мм. В нашите сиропи се използва напълно натурална захар от цвекло. В производството ни използваме чисто масло. Продуктите ни Адана Бюрек и Баклава се произвеждат напълно натурално с захар от цвекло и масло от лицензирани майстори в нашето предприятие.
ALIMAD FOOD е компания, производител на течни и полутечни аромати и оцветители за храни.
Нашите продукти, предназначени за ориенталска сладкария, са безспорно най-добрите на пазара, както по отношение на качество, аромат и вкус, така и по цена: вода от портокалови цветове, розова вода, глюкозенсироп с аромат на мед, лимонова специалност.
Нашите марки: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco...
... здравословната храна по-достъпна. Анатолийски деликатеси, сушени плодове, сушени зеленчуци, сушени смокини, маслини, тарахана супа, слънчево сушен доматен паста, бонбони, ръчно приготвени спагети (ноодли), турски локуми и разнообразие от други артикули са налични. Специализираме се в кухни от Близкия изток и Егейско море. В нашите продукти няма глюкозенсироп. Предлагаме продукти, които са слънчево сушени или специално сушени във фурна.
... продуктите ни няма химически или синтетични сгъстители, консерванти, аромати за увеличаване на вкуса, глюкозен/царевичен сироп, изкуствени подсладители и хранителни оцветители. Разнообразието на нашите продукти включва; обикновен лукум, лукум с аромат на нар, лукум с ядки (фисташки, бадеми, орехи, лешници) и др.
... други десерти вместо бял захар. ФУРМЕН ПАСТА (Фурмен пълнеж): Не съдържа никакви добавки. Може да се използва в широк спектър от пълнежи за торти, бисквити, кроасани и други хлебни изделия. Може да се използва и в производството на протеинови барове и е напълно натурален. ФУРМЕН МЕЛАС: Не съдържа никакви добавки. Може да се използва като подсладител и за подобряване на вкуса в индустрията за торти. Вместо захар или глюкозенсироп, фурменият мелас е по-здравословна алтернатива в хранителната индустрия. Може да се използва като сос/топинг в торти и вафли. Фурменият мелас е и приятно закуска за закуска.
...
- 100% натурални съставки, без аромати, без консерванти, без оцветители
- Крем от каштани 100% „CLEAN LABEL“ без наличие на глюкозенсироп
- Паста от каштани с изразен вкус на кестен, слабо сладка и без ванилия
- Пюре от каштани, налично в пакет Doypack за лесна и бърза употреба
- Натурални каштани в сироп за многократна употреба: за декорация, на парчета за гарнитура
За преработката на каштани, произхождащи от биологично земеделие, компанията е получила сертификат ECOCERT FR-BIO-01.
Concept Fruits е също така сертифицирана по IFS и BRC.
... условия. Нашата компания, която разполага с най-съвременни машини и техническо оборудване в производството на локма, не прави компромиси с качеството на материалите. Локмите, които приготвяме с нашия специален сироп без натурално брашно, чисто слънчогледово масло и глюкозенсироп, и които се изливат с машина, без да се докосват, можете да предлагате с увереност в хигиената и вкуса им на вашите...
... консумация глюкозенсироп. След това захарният сироп се сгъстява и избелва с екстракт от сапонария (Radix saponariae Albae sive L.), след което се смесва с тахин и се омесва по подходящ начин, а при необходимост се добавят подправки. Тахин халва може да се консумира директно без необходимост от допълнителна обработка. Тахин халва е подходяща за всички потребители, при условие че не се добавят никакви...
Занимаваме се с производството на индустриални бисквити. В нашите продукти няма трансмазнини и те са направени от натурален захар. (Захарен сироп, глюкозенсироп категорично не се използват.) Имаме над 40 вида сладки и солени продукти. Нашите продукти се правят с мляко. Качеството на млякото е най-важно. В нашите продукти използваме само мляко от марката Тексут. Мини галетите са нашият допълнителен продукт.
...
Можем да ви предложим консервирани плодове и зеленчуци под нашата марка, суровини за хранителната индустрия като царевично нишесте, царевично глутен, глюкозенсироп, сироп с високо съдържание на фруктоза 42, сироп от малц, царевично зърно, както и перлит като филтър в олиото, бирата ... перлит като добавка за фуражи, агро перлит за селско стопанство, градинарство, хидропоника.
Също така търсим бизнес партньори, които не са присъствали в нашия регион и имат интересна програма. Имаме добри отношения в търговията на дребно, индустрията и провеждаме различни търгове.
...Кравките, произведени от нас, все още се правят по стара рецепта, базирана на мляко от най-високо качество, сметана, захар и глюкозенсироп. Постигането на изискан вкус и характерната "сълза" вътре в бонбона изисква, освен естествени суровини, много трудоемки процедури при готвенето на млечната маса, ръчно нарязване и завиване, както и спазване на строги технологични и санитарни изисквания. В...
Hasal е семейна компания, основана през 1930 година в Измир, която от 1954 година насам извършва внос и износ на сурови и модифицирани нишестета, глюкозенсироп, изоглюкоза, фруктозен сироп, декстроза, малтодекстрин, лимонена киселина, соеви протеини, растителни влакна, хидроколоиди, натурални цветове и екстракти, ренет казеин и функционални хранителни вещества за месната, сосовата, хлебарската и...