Франция, Brive La Gaillarde
...100% вкусни и 100% екологични бонбони! 20 бонбона с карамел: прясно мляко (53%), захар, глюкозен сироп, сол 20 бонбона с много плодове: лимон, малини, гранат, грейпфрут и праскова. Традиционна рецепта от 1924 г., гарантирани моменти на удоволствие! Произведени в Корез.
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Сладолед с ванилия с карамелова сос (11%) и карамелизирани орехи пекан (7%). Сладолед с ванилия, карамелова сос и карамелизирани орехи пекан Съставки Съставки: ЙОГУРТ (26%), СКИМ МЛЯКО, захар, СМЕТАНА, ягоди (11%), дехидратиран глюкозен сироп, жълтък, концентриран лимонов сок, желатин: пектин, натурален аромат. Алергени: вижте съставките с главни букви.
Белгия, Ghislengien
...Съставки : - Мляно шоколад (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествена ванилова арома) - Хидрогенирани растителни масла - Нуга (захар, глюкозен сироп, бадеми, мед, какаово масло, картофено нишесте, яйчен белтък, естествен ванилов екстракт) - Лешници - Може да съдържа следи от мляко, глутен, яйца, соя и ядки.
Франция, Pézenas
...Дъвка македония с диня, лимон, портокал и ягода. Произход: ЕС. Препоръчителна цена с ДДС: 2,89 € (ДДС 20%). Съставки: захар, глюкозен сироп, основа за дъвка (соев лецитин), аромати, киселинност (E296), овлажнител (E422), агенти за покритие (E-901-903), растителни масла (палмово, кокосово), оцветители (E-100-120-133-160c). Възможни следи от зърнени храни, яйца, сусам, соя, мляко и ядки.
Германия, Hamburg
...Сметанов карамелов конфект с какао (15%) и масло от мента Фино горчиво какаово фъдж с ментов вкус. Много британски, много вкусен. Съставки: захар, глюкозен сироп, СМЕТАНА, какаово прах, какаова маса, аромати. Хранителни стойности на 100г Енергийна стойност 1525kJ/ 360kcal Мазнини 11g от които наситени мастни киселини 6g Въглехидрати 64g от които захари 57g Протеини 2g Сол <0,1g ...
Германия, Augsburg
...С мед, плодови сокове и много витамини. Вкусът е просто небесен. В 100g пакет Списък на съставките: в низходящ ред: глюкозен сироп, захар, 5 % мед, желатин, киселинност: лимонена киселина, витамин C, ниацин, витамин E, пантотенова киселина, витамин B6, витамин B2, витамин B1, фолиева киселина, биотин, витамин B12, аромати, емулсия от червен пипер и екстракт от куркума като оцветители, отделящи...
...Пуйка - Пилешко Месо Съставки: Пуйка - Пилешко месо, Питейна вода, кисело мляко, подправки, готварска сол, стабилизатори E450, E451, E262, модифициран нишесте E1422, сушен глюкозен сироп, усилвател на вкус E 621.
Нидерландия, Amsterdam
... Състав: Глюкозен сироп Натриев казеинат Соев протеин Растително масло Стабилизатори Емулгатор Средство за свободно течене Химически: Мазнини >= 58% Въглехидрати >= 25% Протеин (N X 6.38) >= 0.1% Влага <= 5.0% Микробиологичен: Общ брой колонии <= 10000/g E-coli <= 90/100g Салмонела - Негативна Физически Цвят: Кремав/светложълт Вкус и мирис: Типични изгорели частици (ADPI): диск A Опаковка: 25 кг на хартиена торба с PE торба вътрешна облицовка Съхранение: Съхранявайте в сух и защитен склад с добра вентилация. Височината на палета не трябва да надвишава 10 кутии.
Турция, Istanbul
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки - Вкусен в рецепти за печене - Доставя се в удобен 1.6 кг буркан Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати. Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
...Артикулен номер: 047220 Основна опаковка: кг / КТН / ЛАГ / ПАЛ / БР EAN: 2804333000007 Група стоки: 05 - Замразено месо / 200 - Замразена свинска Съставки: Свинско месо и говеждо месо (80%), сланина, вода, йодирана сол, подправки (с горчица), подправка, гроздова захар, млечна захар, глюкозен сироп, екстракти от подправки, аромати (с пшеница, соя), екстракт от мая, бульон, антиоксиданти E300 и...
Швеция, Åkersberga
...пшенично брашно. Захар и подсладители, агаве сироп, малт екстракт от ечемик на прах, ечемичен малц в сироп, сироп от захарно цвекло, тръстикова захар, кокосова захар, царевичен глюкозен прах, царевичен малцов сироп, царевичен сироп, смес от мед ЕКО, кленов сироп, палмова захар, малтова тръстикова захар, оризов сироп, оризов малц в сироп, пшеничен сироп, тапиока сироп, тапиока малтодекстрин. Ориз, басмати ориз, арборио ориз...
Турция, Istanbul
%100 захар от цвекло и напълно натурално чисто масло, нашите продукти могат да се консумират с спокойствие. В нашите продукти определено няма смесени масла и глюкозен сироп. Използваните съставки идват напълно натурално от собствената им област. Дебелината на използваната кора е 0.1 мм. В нашите сиропи се използва напълно натурална захар от цвекло. В производството ни използваме чисто масло. Продуктите ни Адана Бюрек и Баклава се произвеждат напълно натурално с захар от цвекло и масло от лицензирани майстори в нашето предприятие.
Белгия, Ghislenghien
ALIMAD FOOD е компания, производител на течни и полутечни аромати и оцветители за храни. Нашите продукти, предназначени за ориенталска сладкария, са безспорно най-добрите на пазара, както по отношение на качество, аромат и вкус, така и по цена: вода от портокалови цветове, розова вода, глюкозен сироп с аромат на мед, лимонова специалност. Нашите марки: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco...
... здравословната храна по-достъпна. Анатолийски деликатеси, сушени плодове, сушени зеленчуци, сушени смокини, маслини, тарахана супа, слънчево сушен доматен паста, бонбони, ръчно приготвени спагети (ноодли), турски локуми и разнообразие от други артикули са налични. Специализираме се в кухни от Близкия изток и Егейско море. В нашите продукти няма глюкозен сироп. Предлагаме продукти, които са слънчево сушени или специално сушени във фурна.
Турция, Istanbul
... продуктите ни няма химически или синтетични сгъстители, консерванти, аромати за увеличаване на вкуса, глюкозен/царевичен сироп, изкуствени подсладители и хранителни оцветители. Разнообразието на нашите продукти включва; обикновен лукум, лукум с аромат на нар, лукум с ядки (фисташки, бадеми, орехи, лешници) и др.
Турция, Ankara
... други десерти вместо бял захар. ФУРМЕН ПАСТА (Фурмен пълнеж): Не съдържа никакви добавки. Може да се използва в широк спектър от пълнежи за торти, бисквити, кроасани и други хлебни изделия. Може да се използва и в производството на протеинови барове и е напълно натурален. ФУРМЕН МЕЛАС: Не съдържа никакви добавки. Може да се използва като подсладител и за подобряване на вкуса в индустрията за торти. Вместо захар или глюкозен сироп, фурменият мелас е по-здравословна алтернатива в хранителната индустрия. Може да се използва като сос/топинг в торти и вафли. Фурменият мелас е и приятно закуска за закуска.
Франция, Vernosc-Les-Annonay
... - 100% натурални съставки, без аромати, без консерванти, без оцветители - Крем от каштани 100% „CLEAN LABEL“ без наличие на глюкозен сироп - Паста от каштани с изразен вкус на кестен, слабо сладка и без ванилия - Пюре от каштани, налично в пакет Doypack за лесна и бърза употреба - Натурални каштани в сироп за многократна употреба: за декорация, на парчета за гарнитура За преработката на каштани, произхождащи от биологично земеделие, компанията е получила сертификат ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits е също така сертифицирана по IFS и BRC.
Обединеното кралство, Chesterfield
... декстроза - Глюкозен сироп - Гум Arabic - Прах от конджак - Лесен шприц (идва с безплатна книга с рецепти) - Молекулярна лъжица за събиране - Форми - Нитрозен оксид за крем - Натурални CO2 зарядни устройства - Течен дим от хикори - Ароматни масла - Ароматни капки - Фруктоза - Геланова гума F - Геланова гума LT100 - Гуарова гума - Пектин - Ултратекс...
Турция, Izmir
... условия. Нашата компания, която разполага с най-съвременни машини и техническо оборудване в производството на локма, не прави компромиси с качеството на материалите. Локмите, които приготвяме с нашия специален сироп без натурално брашно, чисто слънчогледово масло и глюкозен сироп, и които се изливат с машина, без да се докосват, можете да предлагате с увереност в хигиената и вкуса им на вашите...
Турция, Çanakkale
... консумация глюкозен сироп. След това захарният сироп се сгъстява и избелва с екстракт от сапонария (Radix saponariae Albae sive L.), след което се смесва с тахин и се омесва по подходящ начин, а при необходимост се добавят подправки. Тахин халва може да се консумира директно без необходимост от допълнителна обработка. Тахин халва е подходяща за всички потребители, при условие че не се добавят никакви...
Турция, Istanbul
Занимаваме се с производството на индустриални бисквити. В нашите продукти няма трансмазнини и те са направени от натурален захар. (Захарен сироп, глюкозен сироп категорично не се използват.) Имаме над 40 вида сладки и солени продукти. Нашите продукти се правят с мляко. Качеството на млякото е най-важно. В нашите продукти използваме само мляко от марката Тексут. Мини галетите са нашият допълнителен продукт.
Германия, Stendal
Кристална захар, пудра захар, смеси от пудра захар, фондан, глюкозен сироп, перлен захар, тръстикова захар, различни Icumsa, нишесте.
Хърватия, Zagreb
... Можем да ви предложим консервирани плодове и зеленчуци под нашата марка, суровини за хранителната индустрия като царевично нишесте, царевично глутен, глюкозен сироп, сироп с високо съдържание на фруктоза 42, сироп от малц, царевично зърно, както и перлит като филтър в олиото, бирата ... перлит като добавка за фуражи, агро перлит за селско стопанство, градинарство, хидропоника. Също така търсим бизнес партньори, които не са присъствали в нашия регион и имат интересна програма. Имаме добри отношения в търговията на дребно, индустрията и провеждаме различни търгове.
Полша, Opole Lubelskie
...Кравките, произведени от нас, все още се правят по стара рецепта, базирана на мляко от най-високо качество, сметана, захар и глюкозен сироп. Постигането на изискан вкус и характерната "сълза" вътре в бонбона изисква, освен естествени суровини, много трудоемки процедури при готвенето на млечната маса, ръчно нарязване и завиване, както и спазване на строги технологични и санитарни изисквания. В...
Hasal е семейна компания, основана през 1930 година в Измир, която от 1954 година насам извършва внос и износ на сурови и модифицирани нишестета, глюкозен сироп, изоглюкоза, фруктозен сироп, декстроза, малтодекстрин, лимонена киселина, соеви протеини, растителни влакна, хидроколоиди, натурални цветове и екстракти, ренет казеин и функционални хранителни вещества за месната, сосовата, хлебарската и...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play