...Баклава е многослойен десерт, приготвен от фило тесто, пълнен с нарязани шамфъстъци или орехи и подсладен със сироп. Тя е едно от най-популярните сладкиши в османската кухня. Ние, като семейство Гюлшеноглу, произвеждаме баклава в Бурса (на 90 минути от Истанбул) от повече от 20 години. Не използваме добавки или глюкозенсироп в нито един от нашите продукти. Произвеждаме вкусна баклава с...
...В продукта не се съдържат глюкозенсироп и добавки.
%100 е натурален и веган продукт.
Продуктите се произвеждат ежедневно свежи.
Срок на годност: трябва да се консумира в рамките на 4 месеца от датата на производство.
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Може да бъде опакован като подарък.
Съставки: Вода, Захар (Цвеклова захар), Царевично нишесте, Фъстъци, Сок от ръж, Регулатор на киселинността (Лимонена киселина E330 - Лимонена сол)...
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозенсироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
%100 захар от цвекло и напълно натурално чисто масло, нашите продукти могат да се консумират с спокойствие. В нашите продукти определено няма смесени масла и глюкозенсироп. Използваните съставки идват напълно натурално от собствената им област. Дебелината на използваната кора е 0.1 мм. В нашите сиропи се използва напълно натурална захар от цвекло. В производството ни използваме чисто масло. Продуктите ни Адана Бюрек и Баклава се произвеждат напълно натурално с захар от цвекло и масло от лицензирани майстори в нашето предприятие.
... здравословната храна по-достъпна. Анатолийски деликатеси, сушени плодове, сушени зеленчуци, сушени смокини, маслини, тарахана супа, слънчево сушен доматен паста, бонбони, ръчно приготвени спагети (ноодли), турски локуми и разнообразие от други артикули са налични. Специализираме се в кухни от Близкия изток и Егейско море. В нашите продукти няма глюкозенсироп. Предлагаме продукти, които са слънчево сушени или специално сушени във фурна.
... продуктите ни няма химически или синтетични сгъстители, консерванти, аромати за увеличаване на вкуса, глюкозен/царевичен сироп, изкуствени подсладители и хранителни оцветители. Разнообразието на нашите продукти включва; обикновен лукум, лукум с аромат на нар, лукум с ядки (фисташки, бадеми, орехи, лешници) и др.
... други десерти вместо бял захар. ФУРМЕН ПАСТА (Фурмен пълнеж): Не съдържа никакви добавки. Може да се използва в широк спектър от пълнежи за торти, бисквити, кроасани и други хлебни изделия. Може да се използва и в производството на протеинови барове и е напълно натурален. ФУРМЕН МЕЛАС: Не съдържа никакви добавки. Може да се използва като подсладител и за подобряване на вкуса в индустрията за торти. Вместо захар или глюкозенсироп, фурменият мелас е по-здравословна алтернатива в хранителната индустрия. Може да се използва като сос/топинг в торти и вафли. Фурменият мелас е и приятно закуска за закуска.
... условия. Нашата компания, която разполага с най-съвременни машини и техническо оборудване в производството на локма, не прави компромиси с качеството на материалите. Локмите, които приготвяме с нашия специален сироп без натурално брашно, чисто слънчогледово масло и глюкозенсироп, и които се изливат с машина, без да се докосват, можете да предлагате с увереност в хигиената и вкуса им на вашите...
... консумация глюкозенсироп. След това захарният сироп се сгъстява и избелва с екстракт от сапонария (Radix saponariae Albae sive L.), след което се смесва с тахин и се омесва по подходящ начин, а при необходимост се добавят подправки. Тахин халва може да се консумира директно без необходимост от допълнителна обработка. Тахин халва е подходяща за всички потребители, при условие че не се добавят никакви...
Занимаваме се с производството на индустриални бисквити. В нашите продукти няма трансмазнини и те са направени от натурален захар. (Захарен сироп, глюкозенсироп категорично не се използват.) Имаме над 40 вида сладки и солени продукти. Нашите продукти се правят с мляко. Качеството на млякото е най-важно. В нашите продукти използваме само мляко от марката Тексут. Мини галетите са нашият допълнителен продукт.
Hasal е семейна компания, основана през 1930 година в Измир, която от 1954 година насам извършва внос и износ на сурови и модифицирани нишестета, глюкозенсироп, изоглюкоза, фруктозен сироп, декстроза, малтодекстрин, лимонена киселина, соеви протеини, растителни влакна, хидроколоиди, натурални цветове и екстракти, ренет казеин и функционални хранителни вещества за месната, сосовата, хлебарската и...