...Глюкозният сироп е важен суровина за индустрията на сладкарските изделия и конфитюрите, както и за фината хлебария и кондитерството. 45° глюкозният сироп може да се оформя на топка с голи ръце, тъй като е по-стегнат заради по-високото си съдържание на сухо вещество. Той може да се използва, например, за глазури за торти, бонбони, моделиращ шоколад, сладкиши и сладолед.
... на свежите и зрели корени от джинджифил, след което те се дехидратират в центрофуга. Накрая получената джинджифилова екстракт се подлага на съвременен и щадящ метод на спрей-сушене заедно с малко глюкозенсироп и така се преобразува в суха форма. Не се използват допълнителни помощни вещества или аромати.
Получава се хомогенен, свободно течащ инстантен прах с бледо бежов цвят, който впечатлява с отличния си аромат на джинджифил. Тези отлични свойства на джинджифила с разтворимост от...
...гланцова агенция: E904 (покритие), E414 (арабска гума), глюкозенсироп, захар. Може да съдържа следи от глутен, фъстъци и други видове ядки.
Произход
Индия е основният производител на кашу. Други страни на произход включват Бразилия, Мозамбик, Кения, Танзания, Виетнам и Шри Ланка.
... на ДЕ между 3 и 20. Колкото по-висока е стойността на ДЕ, толкова по-кратки са глюкозните вериги и следователно по-сладък е малтодекстринът. Малтодекстрините със стойност на ДЕ до и включително 10 се считат за несладки. Над стойността на ДЕ 20 е толкова сладък, че вече не може да се нарича малтодекстрин. Тогава се нарича глюкозенсироп.
Малтодекстрин ДЕ-10 от тапиока нишесте
Този малтодекстрин е...
...Класиката в хладилника. Въздушен и свеж извара с вкус на кондензирано мляко. За всички, които предпочитат сладко сутрин и в движение.
Съставки: 85% хранителна извара (79,3% извара с три четвърти мазнина (мляко, култура от млечнокисели бактерии), захар, добавка от кондензирано мляко 5,2% (глюкозен и фруктозен сироп, захар, вода, кондензирано мляко със захар 10%, растителна мазнина (палмово и шеа...
...Глюкоза и глюкозно-фруктозни сиропи от царевица и пшеница
- различни DE стойности и вискозитет
- също глюкозно-фруктозен сироп
- стоки в бъчви, IBC или насипно в цистерна
- сертифицирани стоки, Халал и Кошер, без ГМО...
...Ние предлагаме:
BIO Декстроза
BIO Подправки
BIO Глюкозенсироп
и много други.
BIO Гуарова смола
BIO Прах от пилешки яйца
BIO Прах от жълтъци на пилешки яйца
BIO Инвертиран захарен сироп 72,7 %
BIO Прах от семена на рожков
BIO Карамел
BIO Картофено нишесте
BIO Прах от обезмаслено мляко
BIO Царевично нишесте
BIO Малтодекстрин
BIO Оризов сироп
BIO Тръстикова захар
BIO Соево брашно
BIO Суха глюкоза
BIO Пшеничен глутен
BIO Сироп от захарно цвекло...
...Сметанов карамелов конфект с какао (15%) и масло от мента
Фино горчиво какаово фъдж с ментов вкус. Много британски, много вкусен.
Съставки: захар, глюкозенсироп, СМЕТАНА, какаово прах, какаова маса, аромати.
Хранителни стойности на 100г
Енергийна стойност 1525kJ/ 360kcal
Мазнини 11g
от които наситени мастни киселини 6g
Въглехидрати 64g
от които захари 57g
Протеини 2g
Сол <0,1g ...
...С мед, плодови сокове и много витамини. Вкусът е просто небесен.
В 100g пакет
Списък на съставките:
в низходящ ред: глюкозенсироп, захар, 5 % мед, желатин, киселинност:
лимонена киселина, витамин C, ниацин, витамин E, пантотенова киселина,
витамин B6, витамин B2, витамин B1, фолиева киселина, биотин, витамин
B12, аромати, емулсия от червен пипер и екстракт от куркума като
оцветители, отделящи...