...W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно тесто. Препоръчва се за всички приготвяния на основата на тесто: тарталети, сладки, канестрели и малка сладкарска продукция, сухи бисквити, вафли.
10КГ...
...Искате ли да адаптирате вашите брашна, за да получите многофункционално брашноза приготвяне на специални хлябове и/или сладкиши?
Търсите коректор, който да балансира вашите брашна за производството на сладкарски изделия?
Разработвате ли специализирани продукти като багета, туртеа, ръжен хляб и искате да коригирате вашите брашна специално за тези приложения?
... подпомага кръвообращението. Помага при възпаления и алергии. Има затоплящ ефект и подобрява работата на нервната система. <strong>Приложение</strong>В момента оризовото брашно от оркис отново се завръща в нашите кухни. В момента се използва за печене на хляб, сладкиши, бисквити, приготвяне на домашна паста, тесто за пирожки или тесто за палачинки.
... се използва като добавка към смутита, йогурт, различни видове мляко, мюсли, супи и десерти. Може да се добавя и към хляб, пица или сладкиши. То придава лек вкус на лешник на храните. Достатъчно е да замените една или две супени лъжици пшенично брашно. Често се среща в състава на козметични продукти като кремове и маски. Можете да го използвате за приготвяне на домашни маски за лице, които да подхранват, успокояват и освежават.
Опаковка: 500g, 1000g и насипно.
..."Gyermelyi" гладко брашно 1кг е универсално брашно, което е перфектно за широк спектър от печене и готвене. Независимо дали приготвяте хляб, торти, сладкиши или сосове, това брашно осигурява идеалната текстура и консистенция за вашите кулинарни творения. Неговото фино смилане гарантира гладки и без бучки резултати, което го прави основен продукт в всяка кухня.
Изработено от висококачествена...
...ДЕЛИТЕЛ И ЗАКРЪГЛЯЧ
До 11000 бр./час капацитет
Тегловен диапазон 40-140 грама (±2 гр)
6 броя бутала с диаметър 50 мм
Сменяем външен барабан за различни тегла
6 реда изходни ленти
Автоматично смазване с масло
Регулируеми скорости за основния привод и закръглящото устройство
Прахосмукачка забрашно
Капацитет на тестовия бункер 210 кг
Обща мощност 5 кВт
7 инчов HMI TouchPanel,
PLC контрол...
... приготвяне на бисквити, торти, сладкиши и други хлебни изделия, благодарение на фината си текстура и високото съдържание на глутен. EG Export & Import е известен доставчик на Пшенично брашно от Мадхя Прадеш, осигурявайки, че то отговаря на най-високите стандарти за качество и чистота.
Универсалното брашно се произвежда в предприятието на EG Export & Import и е фино опаковано в пакети от 1/25/50 кг PP...
...Био Ръжено Брашно
Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти.
- 100% био
- Богато на фибри
- Идеално за традиционен ръжен хляб
Наличен в различни размери на опаковките.
... рецепти, от хляб и сладкиши до сосове и грави.Нашето Чисто пшенично брашно е налично в различни опаковки, включително 1 кг, 3 кг, 25 кг и 50 кг торби, за да отговори на нуждите както на малки, така и на големи производители. Брашното е с ниско съдържание на мазнини и не съдържа добавки, което го прави здравословен избор за тези, които се грижат за диетата си. С срок на годност от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в свежестта и качеството му. Изберете Чисто пшенично брашноза надеждно и висококачествено печене.
... ароматните и освежаващи свойства на билката.
Действие: Идеална добавка в кулинарията и козметиката.
Фина, ароматна и деликатна.
Почиства акне, успокоява кожата.
Подмладява скучна и мазна кожа.
Спира косопада и стимулира растежа.
За употреба в маски и скрабове за: лице, коса, тяло.
За торти, кроасани, сладкиши.
За подправяне на ястия и салати, безалкохолни напитки и сладоледи.
От мента се правят и компреси за кожни обриви, натъртвания и циреи.
Събиране: Буджак...
...Царевичното нишесте се използва широко в производството на сладкиши, сладкарски изделия, бързо хранене, колбаси, маринати, сосове, глазури, сухи супи, предварителни смеси за сосове и готови ястия.
Освен това, царевичното нишесте се прилага в индустрията на хартията, текстила, картоните и лепилата.
Във фармацевтичните и медицинските приложения, царевичното нишесте се използва например като смазка...
... структурата му. Такива ядки се приготвят най-бързо, тъй като бързо омекват и абсорбират вода. Просто залейте ги с вряла вода или горещо мляко и те са готови. Овесените ядки са предимно много фибри и протеини, както и богатство от витамини - те съдържат витамини от група B, E, PP, както и магнезий и фосфор, които оказват благоприятно влияние върху нашето тяло. Те са основната съставка на традиционната каша, също така се използват в сладкиши и десерти.
...Най-популярното приложение на ръжено брашно е приготвянето на хляб. То също така често се използва за приготвяне на пайове, палачинки, мъфини, торти и други сладкиши. Ръжено брашно се отличава с уникалния си аромат и по-ниското съдържание на калории, поради което стана популярно сред хората, които спазват диета за отслабване. Ръжено брашно съдържа витамини B, PP и витамин E - източник на младост и красота. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс.
Съвети за Употреба:
"Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения.
Идеален за:
- Приготвяне на десерти, торти и сладкиши.
- Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад.
- Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти.
Референтен номер:SUCRE0013A...
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашноза по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
... популярност, производството на киноа нараства всяка година, но не достатъчно, за да отговори на търсенето. Цената на киноа затова е повече от утроена през последните 15 години.
Хранителни стойности на киноа
Киноа е богата на следните хранителни стойности: протеини, хранителни влакна, различни витамини от група B, магнезий, фосфор и манган.
Многофункционална употреба
Брашното от киноа може да се използва в много различни ястия. То е изключително подходящо за печене на хляб, сладкиши и други вкусни печива. Например, направете тесто за торти, вафли и палачинки. При печене или готвене ...
... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
...Прахът от бохемска маслина или прахът от синджид е прах, получен от плода на бохемската маслина, произведен по традиционен начин.
Той е натурален и не съдържа консерванти или добавки.
Този прах придава и киселинна нотка на вашите сладкиши.
В Иран и Афганистан този прах често се комбинира с шоколад.
Този прах е много добра алтернатива на пшеничното брашно. Следователно е идеален за безглутенови, веган и вегетариански диети.
...Той се отличава със своите хранителни качества, включително протеин и фибри, които са няколко пъти по-високи от тези на пшеницата.
Предимства:
има благоприятен ефект върху имунната система
Подходящ за:
приготвяне на различни сладкиши
Лесен за обработка, има добър вкус и е малко по-сладък от обикновено. Придава леко по-тъмен цвят на печивата. Ползи от ейнкорн - облекчава храносмилането, контролира нивата на холестерола, подобрява кръвообращението, подобрява здравето на костите, укрепва имунитета, намалява шансовете за диабет, като понижава нивото на холестерола.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...готова смес за лукумади - идеална за малки опаковки в супермаркетите
В Гърция лукумадите обикновено се подправят с канела в меден сироп и могат да се поръсят леко с пудра захар.
Продуктът е наличен в опаковки от: 15 кг...
...Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат, например в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в десерти като пудинг или грис.
Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат. Затова е предразположено за употреба в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в други десерти като пудинг или грис...
...Хляб, който определено е предназначен за любителите на зърнени храни. Освен това, сусамовите семена са богати на полиненаситени мастни киселини (добри мазнини за организма, включително омега 3 и омега 6), които помагат за намаляване на холестерола и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
REF:Q203A
EAN-13:8436017118179
EAN-14:18436017118176
ПОЗИЦИЯ ПРЕДИ ГОТВЕНЕ (Г):150 г
ПОЗИЦИЯ СЛЕД...
...Малкото спелта, наричано още "енгрейн", е известно със своята ниска съдържание на глутен. Съдържа повече растителни протеини от повечето други зърнени култури. Благодарение на своите 8 основни аминокиселини и бавни захари, малкото спелта е истински източник на енергия.
Енгрейнът, идеалната замяна на пшеницата!
Използване: като заместител на пшеничното брашноза вашите сладкиши, палачинки, тесто за пай или за тесто за хляб, като тук смесвате с пшенично брашно, за да подпомогнете втасването.