...Искате ли да адаптирате вашите брашна, за да получите многофункционално брашноза приготвяне на специални хлябове и/или сладкиши?
Търсите коректор, който да балансира вашите брашна за производството на сладкарски изделия?
Разработвате ли специализирани продукти като багета, туртеа, ръжен хляб и искате да коригирате вашите брашна специално за тези приложения?
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс.
Съвети за Употреба:
"Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения.
Идеален за:
- Приготвяне на десерти, торти и сладкиши.
- Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад.
- Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти.
Референтен номер:SUCRE0013A...
...Прахът от бохемска маслина или прахът от синджид е прах, получен от плода на бохемската маслина, произведен по традиционен начин.
Той е натурален и не съдържа консерванти или добавки.
Този прах придава и киселинна нотка на вашите сладкиши.
В Иран и Афганистан този прах често се комбинира с шоколад.
Този прах е много добра алтернатива на пшеничното брашно. Следователно е идеален за безглутенови, веган и вегетариански диети.
...Хляб, който определено е предназначен за любителите на зърнени храни. Освен това, сусамовите семена са богати на полиненаситени мастни киселини (добри мазнини за организма, включително омега 3 и омега 6), които помагат за намаляване на холестерола и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
REF:Q203A
EAN-13:8436017118179
EAN-14:18436017118176
ПОЗИЦИЯ ПРЕДИ ГОТВЕНЕ (Г):150 г
ПОЗИЦИЯ СЛЕД...
...Малкото спелта, наричано още "енгрейн", е известно със своята ниска съдържание на глутен. Съдържа повече растителни протеини от повечето други зърнени култури. Благодарение на своите 8 основни аминокиселини и бавни захари, малкото спелта е истински източник на енергия.
Енгрейнът, идеалната замяна на пшеницата!
Използване: като заместител на пшеничното брашноза вашите сладкиши, палачинки, тесто за пай или за тесто за хляб, като тук смесвате с пшенично брашно, за да подпомогнете втасването.
...анасон и др...).
Тегло: Пакети от 250 г
Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, яйца, семена от анасон 2%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1902 кДж (453 ккал)
Мазнини: 17 г
Наситени мастни киселини: 1,6 г
Въглехидрати: 70 г
от които захари: 32 г
Протеини: 5,5 г
Сол: 0,77 г...
...Добавете хрупкавост и хрупкави нотки към вашите творения с нашите блестящи крêп дентел (раздробени гавоти), произведени във Франция, гарантирано без палмово масло. Създайте основи за хрупкави десерти, десерти на чиния, бисквити и сладолед.
Блестящата крêп дентел Деко ’Релиеф е натурална, без палмово масло, без оцветители, без консерванти и е съставена от пшенично брашно, захар, масло...
... браунитата Bloom&Cie?
Отворете кутията и опаковката за свежест на браунитата с CBD Bloom&Cie
Яжте 1 или 2 разтапящи се брауни наведнъж
Не забравяйте да затворите кутията с помощта на лентата след консумация
Съхранявайте браунитата Bloom&Cie максимум 15 дни след отваряне
Съставки
Черно шоколад (какаова паста 60%, тръстикова захар, какаово масло), масло, цели яйца, захаросан захар, какао на прах, тръстикова захар, глюкоза, натурален екстракт от тонка боб, CBD (екстракт от коноп канабидиол), MCT кокосово масло, терпени.
Вкус: Интензивен шоколад и тонка боб
CBD: 10mg на брауни...
...Практична и удобна, професионалната хлебарска маса позволява приготвянето на хляб или сладкиши. Всъщност, брашното е на ръка благодарение на количките за торби с брашно, които са подредени под хлебарската маса на колела. Тази маса с колички за торби с брашно е перфектна за професионалисти в ресторантьорството, като хлебари или сладкари.
Хлебарската маса е изработена от инокс с плот от бук с...
...която използва ядки. Да се съхранява на сухо, защитено от топлина.
Хранителна информация
за 100 г меден сладкиш
Енергия 1319 KJ / 315 Kcal
мазнини 2.7 г
от които наситени мастни киселини 1.4 г
Въглехидрати 66.3 г
от които захари 40.8 г
Протеини 4.7 г
Сол 0.2 г
Минимален срок на годност 3 месеца след производството.
Нашите медени сладкиши се произвеждат ръчно в работилница, разположена в ФаверолесюрШер в ЛоарШер.
Нетно тегло: 40 г
Опаковка: бяла хартия
Срок на производство: 15 дни...
...Разполагаме с няколко сертифицирани органични референции, принадлежащи на различни категории съставки:
- Подобрител на брашно
- Подобрител за бриош и сладкиши
- Подобрител за хляб
- Подобрител за предварително приготвени...
Heolbio предлага хранителни препарати (торти, палачинки, бисквити, шоколадова напитка, хляб със семена) на базата на био брашно, което е естествено без глутен, включително брашно от зелени банани. С нисък гликемичен индекс, тези смеси са подходящи за всички. Ние предлагаме също брашна от маниока и сладки картофи. Нашите ценности ни насърчават да включим хора с увреждания в процеса на опаковане с...
Villamayor Ингредиенти разпространява във Франция висококачествени брашна и семолини за хлебарници, занаятчийски или индустриални производители на паста, хляб, пица, сладкиши, сладкарство... Разполагаме със собствена дистрибуция с нашите камиони и разпространители от мелницата. Строгият подбор на пшеници ни е позволил да предложим брашна с френска традиция. Не се колебайте да се свържете с нас за...
... привлечени от популярните сладкиши "пунитиони", които може би вече сте виждали, дори и да не знаете името им. Те се произвеждат по същия начин, както някога, използвайки само най-доброто брашно, масло, яйца и захар. Името на сладкиша, "пунитиони", идва от бабата на семейството Poilane, която обичала да казва на децата си: "Ще ви накажа!" Името "пунитиони" идва от бабата на Poilane, която давала бисквити на децата без предупреждение. Това е историята на сладкиша. Ще разберете защо виждате толкова много знаменитости.
...L’Chanvre, специалист по френския органичен коноп от 2002 г., ви предлага своята гама от 100% органични хранителни продукти от коноп, 100% произход Франция, 100% преработени в Бретан. Семена от коноп, обелени семена от коноп, брашно от коноп, масло от коноп, черупки от коноп, тофу и те'фу от коноп, веганска болонезе с коноп, закуски с коноп, шоколад с коноп, паста с коноп, десерти и сладкиши с...
Производител на натурално масло от орехи и лешници: натурално масло от лешници, първо пресоване, натурално масло от орехи, първо пресоване. Производител на орехов аперитив: варено вино на основата на листа от орехи и зелени орехи. Производител на френско орехово вино. Дехидратирано брашно от лешници засладкиши. Дехидратирано брашно от орехи засладкиши. Ядки от орехи Huilerie des Roches, продавани в пакет.