Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство.
Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
Добре дошли в света на MPDrink®
Ние сме пионери в индустрията и притежаваме една от най-големите гами в света от чаши и принадлежности.
Инвестираме в модели и цветове с ергономичен дизайн и в материали, които се отличават с дълготрайност и устойчивост, което повишава качеството на всеки продукт за различните пазари.
От 2007 г. нашите продукти непрекъснато растат и с цел да укрепим доверието на ...
...канистрели, нарязани с бяловино AOC от Корсика.
Корсика е земя на лозови насаждения, а бялото вино AOC придава на нашите канистрели уникална текстура и вкус.
Тегло: Пакет от 350 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1967 kJ (468 kcal)
Мазнини: 16 г
Наситени мастни киселини: 1,5 г
Въглехидрати: 71 г
от които Захари: 32 г
Протеини: 8,6 г
Сол: 0,68 г...
..."Il Martini Bianco" е вермут.
Този последен не е нищо друго освен ароматизирано ликьорно вино, създадено в Торино в края на 700-те години, признато дори като традиционен италиански агро-хранителен продукт.
"Вермутът" бяло се получава чрез добавяне на бяловино с определени ароматни вещества. Основната съставка е артемизия, малко лечебно растение, използвано за приготвяне на абсент, много горчив...
...Ембутидо, изработен от смес от смляно месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и нитрат (E-252, E-250), бяловино, набито в естествена черва.
С узряване над 4 месеца, с деликатен вкус, характерен аромат и фина текстура.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и консерванти, бяловино, набито в естествена черва...
...Сортове:
Гренааш Блан - Гренааш Гри
Почви:
Аргило-калциеви, стари лози на слънчевите тераси на тероара на Аспрес
Винификация:
Пресоване на място, ферментация в терморегулирани съдове, след което отлежаване в френски дъбови бъчви с батонаж върху утайките.
Дегустация:
Цвят с сребристи отблясъци,
Носът предлага деликатни аромати на бяла праскова,
круша и препечен хляб или
бриош.
Устата е кръгла, запазвайки свежест.
Това е балансирано и
комплексно бяловино.
Съчетания с храни и вина:
Риба Тубот или грилована Дорада, Комте, Зеленчуци на плоча
Златен медал от Гилбер и Гийяр...
...-Фюисе. Виноградарство: Почва: Много варовита и плитка червена почва. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 50 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 30 и 40 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Малки гроздове с много малки зърна, много концентрирани на захар. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в полутонове от 11 до 12 месеца (дъбови бъчви от 500 литра) от 1 до 3 вино.
...Бидая, "пътуване" на баски, е уникален кубински ром. След 3 години отлежаване на Куба, нашият ром е финализиран в бъчви от Арманяк и бяловино Ирулеги Домаен Арретксеа в нашите помещения в сърцето на Страната на баските. Без добавена захар, Бидая е особено ароматен меласов ром, който играе с кодовете с ново отлежаване! Тази смела двойна финализация е ода за югозапада, придавайки елегантност и...
...СОРТОВЕ
Коломбар 80%
Мускат малък зърно 20%
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Два източника за Коломбар:
- Един, който носи аромати и плътност.
- Един, който носи свежест и жизненост. Събиране в недозрялост.
Един източник за Мускат:
- Нощна реколта. Ферментация при контролирана температура.
ДЕГУСТАЦИЯ
С леко сламен цвят, с нотка на зелено; този Коломбар - Мускат се отличава с свежия си нос, нотки на ананас, личи и тропически плодове.
Свеж и хрупкав, той ще бъде идеалният спътник за вашите аперитиви и ще се съчетае с ястия от морски дарове, в салата.
Това вино ще бъде идеално сервирано при 8°C-10°C...
...Свежо и очарователно вино.
Произведено от смес от Семийон, Совиньон Блан и Совиньон Гри на лимонно-пясъчни тероари, това вино предлага аромати на бели, екзотични и солени плодове.
С уникалната си синя бутилка, то очарова погледа и кани да се насладите на плато от морски дарове на терасата на старо пристанище.
Цвят: Бяло
AOC: Бордо Блан Сек
Лозя: Лимонно-пясъчен тероар
Винификация: Отлежаване върху фини утайки в съд 2 месеца...
...Подходящи за всички стандартни машини за затваряне (ръчни, полуавтоматични и автоматични)
за стандартните CROWN CAPS!
Тип стомана: TFS Вътрешен диаметър: 26.75 мм. Опаковка: 5000 бр. на кутия.
Редовни цветове на капачките TSOLEBOURG: Златен, Черен, Червен, Бял, Лилав, Син, Зелен и Розов.
Възможно е производство на персонализирани цветове по ваше желание.
Ползи за производителите на напитки:
a) Потребителят може да отвори напитката навсякъде, без да използва инструменти.
b) Може да се използва с широка гама напитки: Бира, Лимонада, Сидри, Вино, Газирани напитки, Комбуча, Тоници, Сокове, Матча чай и др.
...Приготвени на основата на алкохол, накиснати плодове и захар.
Те намират своето място на аперитив, добавени към пенливо вино за празничен Кир или просто с много студено бяловино.
Широк избор от вкусове за нашите плодови кремове, които можете да опитате и сами, само с няколко кубчета лед.
...Сухият салам с трюфели, една от нашите звезди!
Обогатен с парченца летен трюфел, вкусът му е деликатен и фин.
Ако търсите изтънченост, тук е мястото!
Малко +:
Сухият салам с трюфели ще се съчетае перфектно с добро плодово или сладко бяловино, за да подчертае този толкова особен аромат.
За шикозни вечери и изцяло в елегантност!
Както и саламът с манатарки и смокини, той може да бъде една от...
...26 мм коркови капачки за стъклени, пластмасови и алуминиеви бутилки, подходящи за бира, вино, минерална вода, млечни продукти, безалкохолни напитки и други напитки.
Материал: TFS, ламарина, инокс и алуминий.
Линери: PVC, без PVC, H29 и кислороден абсорбатор.
Bidule: наличен вграден в корковата капачка или отделно.
Стандартни цветове: злато (матово/лъскаво), сребро (матово/лъскаво), мед, бяло...
...Côteaux de Saumur бяло AOC Moelleux 2015
Сорт грозде: Chenin
Вино, произведено, отлежало и бутилирано в Domaine du Moulin de l’Horizon
Сорт грозде: Chenin...
...Винарната в момента разполага с 17 хектара и се управлява от 2007 г. от 8-то поколение, представено от Сирил, в компанията на съпругата си Жули.
Съдържание: 75cl
Тип: Бяловино
Сортове: Грос мансенг, Коломбар, Совиньон, Угни блан
IGP: Ланд
Гардероб: Да се пие веднага и да се съхранява до 2027 г.
Температура на сервиране: 8-10°C...
... бутилират и отлежават в стъклени бутилки и в "Златната колекция" на Mileștii Mici.
Съхранението на вината в колекцията датира от 1969 година до настоящето. Всяка бутилка има инвентарен номер и съответна анотация, които са доказателство за ексклузивността на колекционните вина. Уникалният дизайн, който първоначално имитира картата на "подземния винен град", е споменат с различни отличия в конкурси както в страната, така и в чужбина.
MUSCAT 2014 – бяло сухо колекционно вино, произведено от грозде Мускат.
Бранд: The Little Millets...
Acri Wine Service помага на вносителите на едро, дистрибуторите и магазините да намерят подходящото италианско вино за своите клиенти. Ще откриете широк избор с вина от всички региони на Италия, от север на юг, включително и островите, и ще можете да избирате между различни ценови категории. Специализиран съм в услугата за доставка на италианско вино. Вече няма да се притеснявате, че можете да ост...
Сицилианска добрина, млада и динамична сицилианска компания, се занимава с производството под марката Sicilian Goodness и търговията с типични сицилиански продукти за търговци на едро и частни лица. Продуктите се изнасят и присъстват на различни европейски пазари.
За допълнителна информация можете да поискате оферта, като ни изпратите имейл на info@siciliangoodness.com или, като алтернатива, посе...
...Типично бяловино от североизточна Италия; известно по целия свят като аперитив и като отлично вино за придружаване на паста, риба и пица. То е добре известно и много обичано от американците и англичаните.
...Име на продукта: PVC хранителен маркуч
Приложение: Хранителният маркуч може да се използва за пренасяне на мляко, напитки, бяловино, бира, конфитюр и други храни, които отговарят на стандартите на FDA и преминават теста за хранителен клас на REACH и Европа.
Характеристика: Изработен от здрави PVC материали и високо якостно полиестерно влакно за подсилване. Мек, устойчив на ерозия, гъвкав, издръжлив и цветен. Може да работи при много високо налягане.
Работна температура: -5℃~65℃
Номер на продукта: HY-PF...
... добавки.
ALCOOL : 12 % Vol
DOSAGE : Тип, сух
PACKAGING : бутилка 750 мл
NOTES : Ясно вино, пълно с слънце с зелени отблясъци. Лек лимонов вкус в края на устата.
MATCH FOOD AND WINE : Съвпада много добре с предястия, риба, морски дарове и като аперитив с ликьор от касис. Да се консумира между 7 и 10 °C.