Добре дошли в света на MPDrink®
Ние сме пионери в индустрията и притежаваме една от най-големите гами в света от чаши и принадлежности.
Инвестираме в модели и цветове с ергономичен дизайн и в материали, които се отличават с дълготрайност и устойчивост, което повишава качеството на всеки продукт за различните пазари.
От 2007 г. нашите продукти непрекъснато растат и с цел да укрепим доверието на ...
...elaboramos este vinho branco a partir da seleção das melhores uvas da Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira. Fermentado manualmente em barris franceses a partir das castas tradicionais do Douro: Códega do Larinho, Rabigato e Gouveio.":"В сърцето на Природния парк Дуро Интернационал, в Фрейшо де Еспада а Чинта, произвеждаме това бяловино от селекция на най-добрите гроздове от Каса Агрícola Мануел...
José Pereira Distribuição, известна още като "DosPereiras", се занимава с износ на хранителни продукти, с най-голямо внимание към виното и зехтина от Португалия. Нашата цел е да разпространим най-доброто, което Португалия предлага, по целия свят.
...Младо, свежо и минерално вино, с светъл цвят и леко тяло, с нюанси на зелена ябълка и лимон, с цитрусов завършек. Сервирайте между 8ºC и 12ºC (46,4° до 53,6°F).
...Концепция: Ароматно бяловино за всеки ден с характер на височинни вина. Сортове: Рабигато, Виошино, Говея, Малвазия Фина, Фернао Пиреш и Мускател Галего Блан.
Сортове: Рабигато, Виошино, Говея, Малвазия Фина, Фернао Пиреш и Мускател Галего.
Височина на лозята: 400 до 650 м.
Почва: Сланец/Гранит.
...Тази великолепна конфитюра е направена от ягоди, малини и боровинки с високо качество, с щипка захар, лимон, канела и бяловино. Подходяща за тези, които ценят разликата и по-изтънчения вкус.
ЯГОДИ, МАЛИНИ, БОРОВИНКИ, ЗАХАР, БЯЛОВИНО, ЛИМОН И КАНЕЛА
210г...
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяловино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути.
Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан.
Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете с магданоз, лук или босилек и сервирайте.
...Само основните съставки за тази традиционна португалска рецепта: Треска, лук, зехтин и сол, само за консервиране и за подчертаване на вкуса на рибата. Истинската, много проста рецепта за треска по португалски.
Консерва с много високо качество, която добре запазва вкуса и текстурата на рибата.
Сервира се върху парче препечен хляб, евентуално натъркана с скилидка чесън и чаша бяловино.
Ref COLI-008
В наличност / Незабавна доставка
Сигурно плащане с карта или PayPal
Доставка за 4 дни в Европа от 9.90€
Смяна или възстановяване в рамките на 30 дни...
Винарната ПОНТЕ ДА БАРКА в момента има около 1,100 членове, които представляват площ от 900 хектара лозя в общините Понте да Барка и Аркос де Валдевез, където се предпочитат двете основни сортове на региона на Зелено вино: Лоурейро (бяло) и Виняо (червено).
С цел да гарантира богатството на своето минало и автентичността на своите вина, докато търси постоянно увеличаване на качеството и...
КВИНТА ДА ЛАБОЕЙРА произвежда вина от Бейрада, произвеждаме червени вина, бели вина, пенливо вино, резервно пенливо вино, червено пенливо вино, бяло пенливо вино. Произвеждаме вина като Excellence, Cabernet, Sauvignon, Touriga Nacional, Chardonnay, Quinta da Laboeira. Произвеждаме също зехтин с отлично качество и минерална вода. Предоставяме свинско месо и говеждо месо. В производството на нашите вина използваме и някои стари методи, които в комбинация с модерни технологии осигуряват получаването на вина с отлично качество. Вината се получават от сортове от региона на Бейрада.
...В днешно време производството надхвърля 8 милиона литра, а ВИНАРСКА КООПЕРАТИВА ПАЛМЕЛА разполага с капацитет да достигне 10 милиона, като 75% от него е червено вино, 15% бяловино и 10% Мускател от Сетубал. Значителна част от производството се бутилира чрез 5 автоматични линии с капацитет от 10 000 бутилки/час. ВИНАРСКА КООПЕРАТИВА ПАЛМЕЛА през годините е обновявала своята технология, както за...
... който колбасите се поставят в камини, за да бъдат опушени, произведени по традиционния метод. Регионът на Дору, толкова известен с портвайн, предлага също най-доброто червено вино, бяло и розе, от други региони, Миньо - известното зелено вино, уникално в света. Конфитюрите се приготвят от ръцете на жителите на изолирани села в обширния Алентежо и Траз-ош-Монтеш и Алто Дору. Продуктите, продавани от...
... технологични предпоставки, които я отличават от останалите: - Ефективна способност за охлаждане; - Възможност за сортиране на цялото грозде при влизането в винарната; - Придвижване и прехвърляне на маси единствено чрез гравитация. От напълно автоматизираната линия за бутилиране, инсталирана в Адега Картуха, годишно излизат около три милиона бутилки, разпределени между бяло, розе и червено вино от марките Пера-Манка, Скаала Коели, Картуха, Форъл де Евора и ЕА, както и пенливото вино Картуха.
... добри гроздове. И ние имаме най-добрите: Атей беше земя на добитък, царевица и добро вино. И тази емпирична мъдрост, натрупана с времето, не се губи. Тя само се усъвършенства, с нови техники, оборудване и много мотивация от това семейство и екипа, който ги придружава от самото начало. Така, с въвеждането на нови сортове бяло грозде, заедно с укрепването на традиционните сортове, грижливо...
...тъй като работим директно с производители от Северна до Южна Португалия, така че със сигурност ще останете доволни от печалбите, които можете да постигнете. Имаме голямо разнообразие от продукти, които вярваме, че ще ви заинтересуват, включително бяло, червено и розе масово вино, кутии, DOC вина, ликьори, резерви от мускат и наградени вина, спиртни напитки и шампанско. Нашите етикети могат да бъдат персонализирани в съответствие с искането на клиента.
Работим с продукти от региона на Бейрада. Зехтин, Вино и Шампанско. Бейрада е зона в централна Португалия с високо качество и все още подценена стойност на продуктите. Работим с разнообразие от продукти, от входни до по-изискани. Червено вино, Бяловино, Ликьорно вино, Шампанско, Газирано вино.