...Име БАСТИД ДЕ ФАВ – РЕЗЕРВ ДЮ ПРИОРЕ
Цвят Розе
Наименование AOP Котo О Варуа в Прованс
Сортове Syrah 50%, Верментино 40%, Сансо 10%
TAV 13% об.
Винификация Мацерация: предварителна ферментация на студено, Ферментация при 18°C Ферментация и отлежаване на утайка в дъбовибъчви (300 л) за 8 месеца
Дегустационни бележки: Носът изразява апетитни нотки на конфитюр от портокалова кора и бяла праскова...
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches френски дъбовибъчви domaine des Galmoises
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Отлежаване: френски дъбовибъчви.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Съхранение: 3 до 12 години.
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Обем: 75CL...
...Бирите Distrikt са избрани в първия наръчник Hachette за бири, с 2 звезди за Clash и Confusion.
• Confusion: Светла бира от стил American Pale Ale, 5.1%, балансирана горчивина, Dry Hop с хмелове Cascade и Centennial за много фини аромати, цитруси и лайм.
• Investigator: Светла бира от стил American IPA (India Pale Ale), 6.2%, изразена горчивина, Dry Hop с хмелове El Dorado и Simcoe за много приятни аромати, цитруси и грейпфрут, леко смолисти.
• Clash: Светла Трипъл, 9%, много лека горчивина, за да остави място на 7-те малца и отлежаване в продължение на 3 седмици с дъбови стърготини от уиски.
...Балсамов оцет Grande Réserve 5 години, сорт грозде Pedro Jimenez, 8° киселинност.
Продукт 100% натурален, без добавки и консерванти, без подсладители.
Този оцет е произведен с най-добрия избор на сладки грозда "Pedro Jimenez" с бавен процес на киселинност и отлежавал в дъбовибъчви в продължение на 5 години.
Мощен и балансиран оцет, с тъмен махагонов цвят и изключителен аромат на сушени грозда...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал за стареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбовибъчви с 50% нови бъчвии 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
...Изработен от бренди спирт, отлежавал не по-малко от 5 години в арменски дъбовибъчви. Има много приятен и мек вкус и ярък аромат, с дълъг чудесно затоплящ финал.
...Престижната Кюве, носеща името на ирландския свещеник, основател на Бранде Шепърдес през осемнадесети век, е направена от съчетание на най-добрите гроздове и отлежала в френски дъбовибъчви.
Шато Бранде-Шепърдес е класирано на първо място сред всички Бордо и Бордо суперйори от Revue du Vin de France (RVF) за реколта 2013.
Предлага се в бутилки от 75cl, Магнум (1.5 L) и Двойна Магнум (3l).
... дъбовите бъчви, естествена взаимодействие, която му придава неговия цветен, богат и сложен букет. С годините тези аромати стават все по-сложни. След като налеете коняка в чашата си, оставете го да се аерира за минута. Взаимодействайки с въздуха, той ще освободи интензивен и уникален букет и ще ви предложи цялата си палитра от богати аромати. Обичам да наричам този момент 'мистичната минута'."...
...История: Шато Бране-Кантенак е имение, разположено в лозята на Бордо, в апелацията Марго. Имот от 75 хектара, известен с елегантните и фини вина. BriO de Cantenac е второто вино на Шато Бране-Кантенак, разположено в сърцето на апелацията Марго.
Сортове: 29% Каберне Совиньон, 62% Мерло, 9% Каберне Фран
Винификация: Ръчно бране
Отлежаване: дъбовибъчви (25% в нови бъчви за 75% в бъчви от предишно...
...Chianti Classico Riserva на Rocca Delle Macie е създаден в същото време като избата. Днес това италианско вино е едно от задължителните в тосканския лозарски район.
Отлежавало е в френски дъбовибъчви в продължение на две години, това Chianti е било отлежавано още няколко месеца в бутилка.
С рубинена окраска, купажът се характеризира с прекрасна свежест, която отразява характера и свежестта на тероара. То е натоварено с аромати на череша и виолетка.
Това Chianti Classico Riserva със сигурност ще се съчетае с всички видове меса и паста.
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбовибъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
... се извършват изцяло на ръка и на гърба. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 45 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 40 и 45 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Грозде, умишлено презряло. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в дъбовибъчви от 1 до 3 вино. Отлежаването в бъчви продължава от 9 до 12 месеца.
...Нашата купаж Noémie е сумата на нашата страст и труд. Избор на парцели с ниски добиви, винфикация в дъбовибъчви за бялото, отлежаване в дъбовибъчви за червеното. Купаж с висока изразителност, с богат и устойчив характер, който ще намери своето място на гастрономическа маса.
...Благодарение на бавната си ферментация от 3 седмици в дъбовибъчвии на едногодишното си отлежаване, той предлага този уникален вкус, наследство от вековен занаят.
...Информация Жанр: Неутрални
Велико вино от Бордо.
- Кюве Престиж 2011 Червено 75 cl.
Много успешно постижение на класически реколта от Бордо.
Тази реколта 2011, отлежавала в нови дъбовибъчви, се разкрива като изключително вкусна след половин час аерация.
Деликатен и много изразителен нос.
Сатенен и кръгъл материал изразява в устата сложни и привлекателни аромати, подчертавани от леко алкохолно...
... ароматизиране.
Дomaine du Cardona произвежда своето Morèéum от селекция на червени вина от тероара на Корбие, които отлежават в дъбовибъчви в естествена пещера.
Този мощен аромат на дълго отлежало вино е омекотен от меда от гарига, а редукцията на сок от диви къпини предизвиква илюзии за разходки в гора, изпълнена с магия и мистерии.
...В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбовибъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви.
Око
Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци.
Нос...
...Първоначално отлежавал в бъчви от бурбон в продължение на 7 години, The Bothy след това се дообработва в малки американски дъбовибъчви от 125 литра в продължение на още 2 години, за да се осигури още по-интензивен контакт с дървото. Бутилиран в оригиналния си вид с 56.20%, The Bothy предлага кръглост и мекота, но също така и ароматна мощ.
Състояние:Нов продукт
Държава:Шотландия
Регион на производство:Хайлендс | Остров Арран
Наименование:Уиски
Година на производство:2021
Алкохол:56.2°
Обем:70cl...
... месеца. Отлежаването се извършва, част от него в дъбовибъчви за усъвършенстване на танините и добавяне на сложност, а другата част в бетонни резервоари за запазване на свежестта на плода.\n\nDÉGUSTATION\nМощен и сложен нос, съчетаващ аромати на много зрели червени плодове, нотки на лакрица и щипка печене. Вкусът е концентриран в устата, след което става обширен с доминиращи много зрели плодове. Мурведърът придава характерна структура с присъстващи и копринени танини. Финалът е дълъг, отбелязан от аромати на гарига."}...
...Комплект, състоящ се от подарена презентационна кошница, бутилка червено вино Mille et unes pierres, отлежавало в дъбовибъчви, книга с рецепти от Корез, която е различна всеки път, лилава горчица и буркан с сушени манатарки от първо качество. За да приготвите истинска корезийска дегустация!
... значителен потенциал за стареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбовибъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
Anteco Франция е специализирана в производството на дъски от дъб, дъбовибъчвии алтернативни винени продукти. Посетете нашия уебсайт: www.anteco-france.com...
Производител на дъбовибъчви: бургундски бъчви, бордоски барици, шаблиски бъчви.
От създаването си през 1954 г. същите ценности водят Тонелерия Русо. Уважението към традицията, любовта към добре свършената работа, постоянният стремеж към качество, който преди няколко месеца доведе до получаването на сертификати ISO 22000 и PEFC (вижте страници 6 и 14), и семейството, винаги...
Не е случайно, че...
... сортовете преди смесване, както идъбовибъчви
- пространство за съхранение при оптимални условия за запазване и отлежаване на нашите вина
Технологиите MARCEL MEZY позволиха на лозарството да получи сертификат за Биологично Земеделие още от реколта 2015. Запален по лозарството, Marcel MEZY предпочита качествения подход при производството на своите вина.
Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
Armagnacs Goudoulin: висшата мода на Арманяк, основана през 1935 г., предлага уникален асортимент от реколтови арманяци.
Арманяците Goudoulin се съхраняват в дъбовибъчви, този метод на съхранение и отлежаване им придава красив кехлибарен цвят. Той също така разкрива множество аромати.
Екипът на Armagnacs Goudoulin съчетава традиция и умение, за да произвежда арманяци с високо качество. Всяка бутилка се подготвя при получаване на поръчката: арманяците се бутилират, запечатват и етикират ръчно.
Арманяците Goudoulin са налични във Франция, Европа, САЩ и Азия.
Марка Hermione Queen е силно ангажирана в селекцията и предлагането на продукти с високо качество. Винята се отглеждат с грижа в съдове и малки дъбовибъчви, ползвайки минимално стареене от три години в пълна тъма. Съчетаването на вината е от решаващо значение, става въпрос за финес и деликатност, което води до уникални шампански от производители. Отглеждането на лозята се намира в малките села...
... купаж 100% Малбек, ферментацията е дълга от 3 до 4 седмици с финал при висока температура, а отлежаването се извършва само в нови дъбовибъчви за минимум 18 месеца.
Накрая, ШАТО ЛЕ БРЕЗЕГЕ произвежда и вино от най-младите лозя, наречено ПЪТЯТ НА КОМПОСТЕЛА. Използваните сортове са Малбек и Мерло. Това са много ароматни вина, които се предлагат в червени и розови варианти.
Благодарение на упоритостта на собствениците, тези вина редовно получават награди и стопанството се развива, като през 2015 г. е придобито лозето от 12 хектара на ШАТО ГРАН ШЕН.