Полша, Warszawa, Poland
...Пермеатът се произвежда от прясно пастьоризирано обезмаслено мляко, получено след ултрафилтрация на млякото за извличане на протеини и мазнини. Продуктът след това се суши с помощта на усъвършенствани техники за спрей сушене. Когато продуктът се получава от суроватка, понякога се нарича "депротеинизирана суроватка". Суроватъчният пермеат е богат на лактоза и беден на протеини, поради което може да се използва в производството на сладкарски изделия, хлебни изделия и твърди мазнини. Също така се добавя в производството на сладолед, преработени сирена, напитки и козметика.
Франция, Saint-Méen-Le-Grand
...Тъканта се използва за остри, режещи или尖ки продукти (месо с кости, твърди сирена и др.), за да се предотврати пробиването на торбите при вакуумиране. Защитната тъкан се предлага на руло от 100 м или 150 м, ширина 250 и 333 мм. Може да бъде с перфорация или без.
Кипър, Paphos
...Богатият нос е изпълнен с аромати на зрели боровинки и къпини, комбинирани с характерните нюанси на черен пипер и дафинов лист. Тялото на виното е плътно, с ниска киселинност и мек, кадифен среден танин. Послевкусът е ярък, подобен на сладко, с нотки на слива, храсти и диви плодове. Виното ще се прояви най-добре с месни пайове, пикантни ястия с птица или зрели твърди сирена.
Австрия, Schwarzach
...Австрийски магазин за премиум сирена и колбаси. Alpen Sepp International. Артизански сирена от сено. Открийте австрийски алпийски хранителни продукти - планинско сирене, алпийско сирене, полутвърдо сирене, суха или твърда наденица.
Италия, Cadorago
...Sacco System, компания, специализирана в производството на млечнокисели бактерии за млечната индустрия, произвежда серия от лиофилизирани и замразени млечнокисели бактерии, предназначени специално за производството на твърди сирена, в частност за производството на сирена с процент на влага в сухото вещество без мазнини от 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino a pasta dura Посетете сайта https://www.saccosystem.com/ за да изтеглите брошурите!
Франция, LANGEAIS
...Гамата SANAIR® (регистрирана търговска марка) се състои от продукти, посветени на узряването на вашите сирена. Лесно използваеми от всички, размерът е адаптиран към стандартния европейски формат, който позволява оптимизиране на повърхностите в хранилищата и по време на транспортиране. ТАБЛО ЗА УЗРЯВАНЕ: - Стандартни размери на таблото: 1100x350 мм, дебелина 25 мм - Тегло: 4,7 кг МАТЕРИАЛИ: - Кополимер на полипропилен - Широка гама от цветове по запитване...
Франция, Colombe La Fosse
...Кювеето Blanc de Noirs е ценено за своя винен, мощен и изключителен характер. Неговата смес, съставена изцяло от Пино Ноар, отразява шампанския тероар. То подчертава ястия с характер като пернат дивеч, печено агне, телешки филе мignon, както и твърди сирена.
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Франция, Malataverne
...ДЕГУСТАЦИЯ ОЧИ Златисто-зелен цвят, блестящ, жълто-зелени отблясъци. НОС Ароматен, изразителен, леки аромати на хвойна, леки аромати на бели цветя, деликатни аромати на грейпфрут, щедри аромати на круша, аромати на английски бонбони. УСТА Плодова, богата, нежна, гъвкава, леко минерална, мощно тяло, добра интензивност, добра дълготрайност. СЕРВИРАНЕ ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ Между 11° и 14° СЪЧЕТАНИЯ ХРАНИ И ВИНО За аперитив, стриди, гриловани риби, твърди сирена.
Франция, Cénac
...черен пипер и лакрица. Устата: Прекрасна структура, виното е плътно с хубава сладост, приятно плодово, соковито (даващо усещането за хапане на плодове). Прекрасна концентрация за това слънчево вино, с обгръщащ, копринен финал. Общо впечатление: това е вино, което се съчетава перфектно с печено месо, бяло или с твърди сирена. Да се наслаждава между 14 и 16°C. Продукт: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Площ: 13 ха Тероар: глинесто-варовиков - лимонен Визия: Прекрасен дълбок и копринен рубинен цвят.
Тунис, Tunis
...Машина за вакуумно съхранение Когато хранителните продукти са изложени на въздух, те се окисляват, което променя вкуса и хранителната им стойност и води до размножаване на бактерии и плесени. Вакуумната опаковъчна система изтегля въздуха и херметически запечатва цялата вкус и качество на вашите храни. Свежестта на храните се запазва пет пъти по-дълго и растежът на бактериите се забавя. Съхранявайте месо, риба, твърди сирена, зеленчуци, листни зеленчуци, плодове, хлебни изделия, кафе, прахообразни и течни храни.
Италия, Musile Di Piave
...-взискателния готвач. Датчици, цикъл на обезвлажняване с помпа H2Out, система за създаване на външен вакуум с аксесоар Easy, вакуумна помпа с капацитет 25 mc/h и нова, сваляща се запечатваща лента с дължина 415 мм. Може да опакова: течни, твърди и деликатни продукти.
Франция, Roubia
... с сребристи отблясъци. Приятен аромат на цветя и бели плодове, нотки на ментол. Изчистен вкус при първото опитване. Развива се с нотки на лимон и освежаваща минералност в финала.\n\nСЪЧЕТАНИЯ ХРАНА-ВИНО\nПечени миди с масло. Твърди сирена тип Комте.\nРядко вино. Идеално за консумация между 10 и 12°C.\n\nОбем (Л):0,75\nБрутно тегло (кг):1,5\nАлкохолно съдържание (%):13"}...
Австрия, Wien
... добавянето на захар. Така се получава уникалната кремообразна консистенция и сладко-мек вкус. Особено често нашата Кремсер горчица се консумира с Käsekrainer, с наденички, с Leberkäse или с Blunze. Тя също така отлично подхожда на традиционната Brettl-Jause. Много известни меки и твърди сирена получават с Ramsa Кремсер горчица съвсем специален нюанс. Награда: Веган...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g стъклен буркан (може да се поръча и в 30g буркан) Медено-суфле за тези, които обичат да се увиват в меко одеяло край камината и да отпиват горещо греяно вино. В този вкус на медено-суфле ще усетите киселата сладост на медовото вино, преплетена с киселината на портокал, а нотките на подправки ще допълнят картината на уютна вечер. Идеално е за комбиниране с твърди сирена, сладолед, шarlot или щрудел. *Всички полезни свойства на меда са запазени, тъй като температурният режим е строго контролирани. Срок на годност: 24 месеца от датата на производство...
Франция, Saint Lambert De La Potherie
...Нарязвачът за шунка има дължина на рязане от 190 и височина от 130 мм. С помощта на този нарязвач за шунка можете да постигнете дебелина на рязане от 0,2 до 12 мм. Този нарязвач за шунка в ретро цвят (червен) ще ви позволи да нарязвате вашите шунки, колбаси и твърди сирена, за да получите красиви презентации. Оптимизирайте вкуса на вашите продукти с дебелина на рязане от 0,2 до 12 мм. Този...
Франция, Auxerre
...Буше суперб вход в устата, обширен и нежно докосващ. Виното започва да се разтапя, очароващо с класа на текстурата си. Сложни аромати на конфитюр от бели плодове, подправки. Дълъг, гладък финал, без мекота, с нотки на кестенов конфитюр. Съчетание с храна: суров или леко сготвен фоа гра, морски дарове, стриди, твърди сирена или синьо сирене. Око: златисто жълт цвят Нос: интензивен, фин, плодово и...
Италия, Parma
... и полутвърди сирена; Цилиндър за извличане на сърцевината: инструмент, който позволява извличането на централната част на формата (наречена „сърце“ и продавана отделно), получавайки парчета с особено малки размери (например 200-300-400 г…). Съвместим с машините Bartoli Rock 13 и Rock 16 размери: 60x130x90 материал: неръждаема стомана...
Полша, Warszawa
...100% италианско зехтин е произведен от маслини сортове Оглиарола и Коретина: този зехтин ни очарова с пикантните и горчиви нотки на Коретина, смекчени от присъствието на деликатния допир на Оглиарола, които създават зехтин с интензивен аромат и плодови нотки, подобни на сърцето на Апулия. ПОДХОДЯЩ ЗА: Много добре се съчетава с брускета с домати, карпачо от тон, салати с манатарки, гриловано радикио, зеленчукови супи, първи ястия с колбаси, варена октопод, червени меса или дивеч, зрели твърди сирена.
...ГРАТУГИЯ Мод. СЕМЕЙСТВО Монофазен или трифазен мотор РУЛО ГРАТУГИЯ ИНОКС ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАС: Kg 35 Компактна машина с големи производствени възможности, способна да обработва зърно, твърди сирена, бисквити, хляб, сушени плодове. Може да се използва както в дома, така и в малки магазини. Истински малък шедьовър на механиката и дизайна, с интерблокировка на пресата на ренде, която се активира след преминаване на прага на безопасност, напълно отговаряща на последните CE норми.
Франция, Auros
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде. Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг. Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
Италия, San Donaci
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици. При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност. Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
Швейцария, Worb
...Дозиращите и пресови системи BAMINOX за полутвърди и твърди сирена в блок или хляб формат отдавна са доказали своята стойност в практиката. Техните предимства...
Италия, Soragna
...Sarca, с офис в Сораня, опакова твърди и полутвърди сирена, "Parmigiano Reggiano" и "Grana Padano" в фолиа и торби под вакуум "Cryovac". Организация на транспорта в Италия и в чужбина с контейнерни товари, комбиниран транспорт, монтаж, складови услуги и платформи за изпращане.
Франция, Marseille
... италиански продукти: рикота, пекорино, сурова шунка Сан Даниеле... Специалист по доставки на пресни и замразени продукти: моцарела, горгонзола, маскарпоне... Италиански гросист на биологични хранителни продукти: песто, рикота, твърди сирена www.bellonimport.fr...
Белгия, Mean
С екип от десет души, мандрата на Гро-Шен произвежда над тридесет различни вида сирена, изработени от сурово био мляко от овце и крави, както и от сурово козе мляко (био или не), събрано от фермите в региона. От твърди, меки, пресовани, цветни, с плесен или свежи, ръчно изработените продукти отговарят на всички вкусове.
Италия, Isola Vicentina
REDA е световен лидер в предоставянето на инсталации и процесни машини за хранителната индустрия, основан на високото ниво на инженерство и постоянния стремеж към качествени резултати. През повече от 30 години сме разработили иновационни технологии за процеси за широк спектър от течни храни, включително продукти с високо съдържание на твърди вещества или с висока вискозитет. REDA е група с...
Белгия, Izegem
....) - Приготвени зеленчуци (Когато говорим за приготвени ястия, разбира се, мислим и за приготвени зеленчуци) - Сурови зеленчуци, студени ястия, италиански и испански месни деликатеси - Сирена (Сирени на плата, раклет, твърди, полутвърди, меки, сини, пресни, козе или леки сирена). Но също така сосове, масла и подправки, тапас и мезета, паста, сандвичи и изненадващи хлябове, напитки, кафе и захар, хляб, конфитюри и шоколад, бисквити, беззахарни продукти, млечни изделия и йогурт, ядки, смокини, фурми, сладкиши и накрая разнообразие.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play