...Sacco System, компания, специализирана в производството на млечнокисели бактерии за млечната индустрия, произвежда серия от лиофилизирани и замразени млечнокисели бактерии, предназначени специално за производството на твърдисирена, в частност за производството на сирена с процент на влага в сухото вещество без мазнини от 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino a pasta dura
Посетете сайта https://www.saccosystem.com/ за да изтеглите брошурите!
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...-взискателния готвач. Датчици, цикъл на обезвлажняване с помпа H2Out, система за създаване на външен вакуум с аксесоар Easy, вакуумна помпа с капацитет 25 mc/h и нова, сваляща се запечатваща лента с дължина 415 мм.
Може да опакова: течни, твърди и деликатни продукти.
... и полутвърди сирена;
Цилиндър за извличане на сърцевината: инструмент, който позволява извличането на централната част на формата (наречена „сърце“ и продавана отделно), получавайки парчета с особено малки размери (например 200-300-400 г…).
Съвместим с машините Bartoli Rock 13 и Rock 16
размери: 60x130x90
материал: неръждаема стомана...
...ГРАТУГИЯ
Мод. СЕМЕЙСТВО
Монофазен или трифазен мотор
РУЛО ГРАТУГИЯ ИНОКС
ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАС: Kg 35
Компактна машина с големи производствени възможности, способна да обработва зърно, твърдисирена, бисквити, хляб, сушени плодове.
Може да се използва както в дома, така и в малки магазини.
Истински малък шедьовър на механиката и дизайна, с интерблокировка на пресата на ренде, която се активира след преминаване на прага на безопасност, напълно отговаряща на последните CE норми.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърдисирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
...Sarca, с офис в Сораня, опакова твърди и полутвърди сирена, "Parmigiano Reggiano" и "Grana Padano" в фолиа и торби под вакуум "Cryovac". Организация на транспорта в Италия и в чужбина с контейнерни товари, комбиниран транспорт, монтаж, складови услуги и платформи за изпращане.
REDA е световен лидер в предоставянето на инсталации и процесни машини за хранителната индустрия, основан на високото ниво на инженерство и постоянния стремеж към качествени резултати.
През повече от 30 години сме разработили иновационни технологии за процеси за широк спектър от течни храни, включително продукти с високо съдържание на твърди вещества или с висока вискозитет.
REDA е група с...
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена.
Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени на узряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърдисирена, меки сирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
... продукт, с особено внимание на линиите UHT STERIPLAK, линиите за производство на йогурт и линиите за производство на сирена - меки, твърди, разтегливи и рикота. - Линии за подготовка, смесване и термична обработка за напитки като плодови сокове, вино, мед, изотонични напитки. - Цикъла на обработка на соево мляко. SORDI, компания, способна да предоставя ноу-хау и авангардни технологии в хранителния сектор, е също така инженерингова компания, която проектира и реализира частични или напълно завършени инсталации на ключ в която и да е част на света.
...Нашата компания
Компанията Beneforti с търговската марка "AURORA" оперира повече от 50 години в индустрията за пластмаси, насочена към млечния сектор, в производството на форми и блокови форми, както и специфично оборудване за сектора, с постоянна присъствие на пазара и постоянни инвестиции. Нейното производство обхваща цялата гама от пресни, полутвърди и твърдисирена.
Нашата сила
Относно...