Италия, Cadorago
...Sacco System, компания, специализирана в производството на млечнокисели бактерии за млечната индустрия, произвежда серия от лиофилизирани и замразени млечнокисели бактерии, предназначени специално за производството на твърди сирена, в частност за производството на сирена с процент на влага в сухото вещество без мазнини от 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino a pasta dura Посетете сайта https://www.saccosystem.com/ за да изтеглите брошурите!
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Musile Di Piave
...-взискателния готвач. Датчици, цикъл на обезвлажняване с помпа H2Out, система за създаване на външен вакуум с аксесоар Easy, вакуумна помпа с капацитет 25 mc/h и нова, сваляща се запечатваща лента с дължина 415 мм. Може да опакова: течни, твърди и деликатни продукти.
Италия, Parma
... и полутвърди сирена; Цилиндър за извличане на сърцевината: инструмент, който позволява извличането на централната част на формата (наречена „сърце“ и продавана отделно), получавайки парчета с особено малки размери (например 200-300-400 г…). Съвместим с машините Bartoli Rock 13 и Rock 16 размери: 60x130x90 материал: неръждаема стомана...
...ГРАТУГИЯ Мод. СЕМЕЙСТВО Монофазен или трифазен мотор РУЛО ГРАТУГИЯ ИНОКС ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАС: Kg 35 Компактна машина с големи производствени възможности, способна да обработва зърно, твърди сирена, бисквити, хляб, сушени плодове. Може да се използва както в дома, така и в малки магазини. Истински малък шедьовър на механиката и дизайна, с интерблокировка на пресата на ренде, която се активира след преминаване на прага на безопасност, напълно отговаряща на последните CE норми.
Италия, San Donaci
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици. При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност. Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
Италия, Soragna
...Sarca, с офис в Сораня, опакова твърди и полутвърди сирена, "Parmigiano Reggiano" и "Grana Padano" в фолиа и торби под вакуум "Cryovac". Организация на транспорта в Италия и в чужбина с контейнерни товари, комбиниран транспорт, монтаж, складови услуги и платформи за изпращане.
Италия, Isola Vicentina
REDA е световен лидер в предоставянето на инсталации и процесни машини за хранителната индустрия, основан на високото ниво на инженерство и постоянния стремеж към качествени резултати. През повече от 30 години сме разработили иновационни технологии за процеси за широк спектър от течни храни, включително продукти с високо съдържание на твърди вещества или с висока вискозитет. REDA е група с...
Италия, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена. Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени на узряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърди сирена, меки сирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
Италия, Montanaso Lombardo
... продукт, с особено внимание на линиите UHT STERIPLAK, линиите за производство на йогурт и линиите за производство на сирена - меки, твърди, разтегливи и рикота. - Линии за подготовка, смесване и термична обработка за напитки като плодови сокове, вино, мед, изотонични напитки. - Цикъла на обработка на соево мляко. SORDI, компания, способна да предоставя ноу-хау и авангардни технологии в хранителния сектор, е също така инженерингова компания, която проектира и реализира частични или напълно завършени инсталации на ключ в която и да е част на света.
Италия, Pistoia
...Нашата компания Компанията Beneforti с търговската марка "AURORA" оперира повече от 50 години в индустрията за пластмаси, насочена към млечния сектор, в производството на форми и блокови форми, както и специфично оборудване за сектора, с постоянна присъствие на пазара и постоянни инвестиции. Нейното производство обхваща цялата гама от пресни, полутвърди и твърди сирена. Нашата сила Относно...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play