...ризото, меса или гурме предястия, той предоставя елегантен и ароматен акцент, който преобразява ежедневните ястия в кулинарни преживявания. Кремообразната консистенция на соса и неговата есенция, инфузирана с трюфел, го правят фаворит за тези, които търсят изискана и гурме добавка към своя кулинарен репертоар.
...Основните съставки са мляко (или обезмаслено мляко в случая на нискомаслено сирене - "light"), вода, сирене и масло. Цветът на сиренето е слонова кост и бледо жълт, а вкусът му е мек и кремообразен.
Моля, свържете се с нас за допълнителна информация и цени.
... трюфел, пица с трюфел, сосове с трюфел, паста с трюфел, ризото с трюфел, лазаня с трюфел, сирене с трюфел, пюре с трюфел, риба с трюфел, салати с трюфелен оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия...
...Закуска дъска от бук в форма на сирене
Дъски за рязане от дърво от полските гори.
ДЪРВО: бук
ОБРАБОТКА: слънчогледово масло
ФОРМА НА РЪБОВЕТЕ: закръглени
ТЕГЛО: 0,21 кг
РЕКЛАМНО НАНАСЯНЕ
ВИД: лазерно гравиране
ПОЗИЦИИ: свободно избираеми
ЛОГО лазерно гравиране с отлично качество
Размер на гравюрата над 200x200mm по запитване също наличен.
ОПЦИОНАЛНО:
- Индивидуална опаковка в свиваща се фолио
- Опаковка в лента
СРОК ЗА ДОСТАВКА: 2-4 седмици
Каталожен номер: 00-00-008
Формат на артикула: 240x150x9mm
Дърво: бук
Обработка: слънчогледово масло
Форма на ръбовете: закръглени
Тегло: 0,21kg...
...Пресован пастетен сирене, направен от пастьоризирано мляко от крави, кози и овце, с минимален период на стареене от 9 месеца в екстра върджин зехтин.
...Съставки: Чесън, Чушка, Магданоз, Чили, Оригано, Босилек
Използване: Паста, доматени и паста сосове, за мариноване на зеленчуци и овче сирене
Сега можете да използвате нашето "Aglio Olio Peperoncino" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
... масло, както и в плодове - банани, пъпеши, грейпфрути, грозде и праскови. Технологичните процеси и термичната обработка причиняват частично или пълно разпадане на биотина, съдържащ се в хранителните продукти, затова е важно да ...
...CLA (Конюгирана линолова киселина) е есенциална мастна киселина, което означава, че човешкото тяло не може да я синтезира и тя принадлежи към семейството на омега-6. CLA се намира основно в говеждо месо, агнешко и млечни продукти, особено вмасло и сирене. Тъй като човешкото тяло не може да произвежда CLA само по себе си, тя трябва да бъде получена чрез хранителен прием.
CLA-4
Поради...
...2 нигири с сьомга, 2 нигири с скариди, 2 нигири с масло риба, 4 футомаки със сьомга, крема сирене, авокадо и сурими, 4 футомаки с авокадо, крема сирене, сурими и сусам, 4 футомаки с фоа, малини и карамелизирана круша, 4 хосомаки с тартар от сьомга, авокадо и крема сирене, 4 хосомаки със сурими, крема сирене и авокадо.
SKU:PT 0000129
SUSHITA е водещата компания в Испания в производството и...
...Киселинният суроватъчен прах (AWP) е副продукт от производството на сирене или кисела казеин. Той се произвежда чрез сушене на прясна суроватка, получена от меко бяло сирене. С помощта на микробна ферментация, pH на млякото се намалява и лактозата се превръща в млечна киселина.
Киселинният суроватъчен прах се използва основно за производството на рикота и суроватъчно масло. Той също така се използва като съставка в много преработени храни, напр. хляб, солени бисквити, сладкиши, готови ястия.
... автентичен продукт: това е типът зелено масло, характерен за древната традиция на нашата компания: когато е било създадено, преди повече от век, практически всичкото продавано масло е било нормално зелено масло.
Нашето Зелено масло Плюс съдържа висок процент екстра върджин зелено масло, около 35%, което го прави особено вкусно, въпреки че определено е по-деликатно от екстра върджин маслото.
Така че, това е отлично масло, особено за подправки и за овкусяване на готвени ястия, но може да се използва и в готвенето, с наистина суперлативни резултати.
Код: ПЛЮС 1...
... се наслаждавате на дегустация на бира и ви сервират асортимент от месо, белгийско сирене, хляб и масло.
Свържете се с нас за повече информация относно пакети за тиймбилдинг, съобразени с вашите нужди.
Кулинарен тиймбилдинг...
...Между 20 и 26 месеца "Parmigiano Reggiano" достига подходящата зрялост, за да изрази своята характерна соленост, но все още запазва нотки на вкус, типични за младото сирене. Следователно предлага на небцето усещания на разтопено масло, мляко и йогурт, съчетани с плодов послевкус, напомнящ на банан и ананас, в деликатен баланс между сладко и солено. Сиренето е ронливо и гранулирано, с жълтеникав цвят.
КГ 35.000 ТЕГЛО ЦЯЛА ФОРМА
ЦЕНА ЗА КГ В ЕВРО 7,00
СРОК НА ГОДНОСТ 15/10/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ЦЯЛИ ФОРМИ...
...Цуккини*(66%), козе сирене от ферма*(10%), слънчогледово масло*, лук*, мед*(4%), соев сос*(вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи), балсамов оцет*(вино*, сварен гроздов сок*), оризово брашно*, сол.
*Съставки от биологично земеделие - Алергени
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки хляб с стафиди или орехи. Можете също така да добавите към вашите филийки други съставки като...
... на допълнителна обработка, включително ламиниране, екструзия, лакиране и печат, релефно печатане и рязане.
Многообразието и гъвкавостта на продуктите ни позволяват на клиентите да създават разнообразие от решения за опаковане, намирайки крайни приложения в различни индустрии, като храни – включително опаковане на масло и опаковане на сирене – фармацевтика, опаковки, капсули за бутилки, ламинирани тръби, пликове и много други.
... продукт се търси именно в узряването. То протича естествено, в пещера, изкопана в туф; и именно в тази среда, през целия период на зрялост, сиренето придобива незабравими аромати и вкусове „наистина незабравими“. Вътре в пещерата то престоява около 4 месеца, през които сиренето се съхранява внимателно и се обработва с растително масло, за да запази целостта на вкуса.
...Замразени продукти, предварително изпечени, 82г
Съставки: Обезмаслено мляко, пшенично брашно, сирене 15%, растителни мазнини и масла не хидрогенирани (палмово масло (устойчиво), рапично масло), яйца, вода, нишесте, соево брашно, готварска сол, захар, усилвател на вкуса натриев глутамат, свързващи агенти (E466), подправки, мая. Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: При 200°C, печете около 25 минути. Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, яйца, соя.
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, ценен бял трюфел, представлява върховото постижение в сектора. Този трюфел е внимателно подбран както от микоризирани терени на компанията Valtrebbia Tartufi, така и благодарение на сътрудничеството с опитни трюфелари в цяла Италия. Продуктът има перфектна форма и гладка кора, с цвят, вариращ от кремаво до жълто-охра. Интензивният му аромат, с нотки на чесън, сирене и влажна земя, го прави идеален за гурме ястия. Само трюфелите с по-големи размери и с най-добрите характеристики се класифицират като Extra.
...Тези метални кутии имат формата на известните камиони "Tubes Citroën", те са част от серия от 3 оригинални модела и съдържат 200 г канистрели с бадеми. Чрез тези метални кутии, Biscuiterie d'Afa искаше да отдаде почит на известния "tragulinu" (пътуващ търговец), който обикаляше корсиканските пътища, за да продава стоката си в малките села.
Този "туб" модел сирене е украсен от Федерацони...
...В Tomega ще намерите всичкото оборудване и консумативи, необходими за производството и преработката на масло.
В нашата гама от оборудване: сепаратори, маслени бъркалки, форми за масло... вашето персонализирано оборудване за организиране на вашата работилница.
В нашите консумативи в магазина: ферменти, измервателни уреди, сол, форми, палети, хартиени опаковки...
Имате проблеми с производството? Вашият готов продукт не отговаря на очакванията ви? Няма проблем, като направите запитване, ще получите съвети и информация, съобразени с вашите нужди.
...P500 е мощна FFS машина, която обработва порционни опаковки за много млечни и хранителни продукти, като крема сирене, масло, намазки, сладко, дресинги и сосове и др., и позволява разнообразие от дизайни на чаши.
С производителност до 108,000 порционни чаши на час, P500 представлява крайната FFS решение, което също интегрира финалната опаковка за максимална ефективност.
Идеален за хигиенично...
... може да издържи на високи температури. Непеченото арганово масло също може да се използва, но придава интересен селски нюанс на вашите рецепти.
Нашето био арганово (семенна) масло има тъмножълт до кафяв цвят и ядков аромат и вкус с фини запечени нотки. Нашето непечено био арганово (семенна) масло има (светло) жълт цвят и сладникав, селски аромат, а вкусът му напомня на козе сирене.
Преди извличането на аргановото масло, плодовете трябва да бъдат обелени, ядките разцепени, семената извадени и изсушени.
...От билките на Прованс до гъбите и плодови нотки, предлагаме интересен избор от вкусови нюанси.
С различни композиции на екстракти можете да придадете на продукта си специален акцент. Изискани екстракти от подправки, налични както в прахообразна, така и в течна форма, са на разположение за вашето продуктово развитие.
От билково масло до йогурт.
Навсякъде, където е необходим специален акцент, можете да намерите нашите продукти.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...PorsiOn и уникалният танц на макарони и сирене
Покрити с перфектната комбинация от чедър и босилек, замразените топки Mac & Cheese предлагат ресторантско качество на вкусово изживяване у дома. Насладете се на този специален вкус с PorsiOn! Насладете се на съвършенството с всяка хапка.
Препоръка за приготвяне на замразени топки Mac & Cheese
Приготвяне: Поставете в предварително загрята на 180°C фритюрник или горещо дълбоко масло, без размразяване, и пържете в продължение на 3-4 минути. След като се отцедят в кошница за фритюрник или на цедка, оставете да починат 1-2 минути преди сервиране.
...Пълнени чушки с сирене 2.9 кг италиански продукти в Марсилия, Франция
Тези вкусни чушки Croc'Ella са пълнени със сирене и могат да се сервират като аперитив или с основно ястие. Те ще зарадват небцето на вас и вашите гости.
Съставки: Чушки (38%), слънчогледово масло (37%), овча рикота (18%) (пастьоризирана овча суроватка, сол), оцет, сол, захар, зехтин екстра върджин. Антиоксидант: аскорбинова...
...Състои се от благородни съставки, на базата на органично зехтин и без палмово масло.
Подходящ за цялото семейство, включително за бременни или кърмещи жени.
Тегло на сапуна: 100 г
Препоръка за употреба:
При почистване на лицето 1 до 2 пъти седмично с този сапун
Навлажнете сапуна с козе мляко и канела в дланите си, докато получите пяна. Нежно почистете лицето си с нея, след което изплакнете лицето си.
Съставки:
20% козе мляко
Инци:...