Германия, Heidelberg
...Гъба Цеп Болетус Едулис 6-9 е премиум сушена гъба, ценена за своя богат, земен вкус и умами нотки. Идеална за супи, сосове и ризото, тя добавя дълбочина на широк спектър от кулинарни приложения.
Белгия, Heppignies
Създадена през 2000 г., FOOD PARTNERS CO е специализирана в проектирането и производството на пресни, стерилизирани или пастьоризирани готови ястия за сектора Food Services и голямата търговия. Ние произвеждаме и предлагаме: - Хранителни продукти под ваша собствена марка - Широка гама от готови ястия на базата на морски продукти, зеленчуци и месо, които произвеждаме в пастьоризирани или стери...
Испания, Alcora
...ризото, меса или гурме предястия, той предоставя елегантен и ароматен акцент, който преобразява ежедневните ястия в кулинарни преживявания. Кремообразната консистенция на соса и неговата есенция, инфузирана с трюфел, го правят фаворит за тези, които търсят изискана и гурме добавка към своя кулинарен репертоар.
Италия, Milano
...Произведен през месец юли, това е мед с силна личност, който има склонност да кристализира. В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл орех, а когато кристализира, придобива мирис на сушени гъби, лакрица, почти опушен. Ароматът е много интензивен, персистентен, напомня на карамел и вкус на моу, много ценен от децата. СЪЧЕТАНИЯ Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява винегрета за подправяне на смесени салати, добре се съчетава с печените зеленчуци и ястия с ароматни или лечебни билки, препоръчва се за приготвяне на ризото.
Швейцария, Wollerau
... вътре в съда, позволявайки ястието да се готви в собствените си сокове. Представяне ОТ БАВНО ГОТВЕНИ ЯХНИИ ДО БЪРЗИ КАСЕРОЛИ... Нуждаете се от перфектния съд за вашето птиче месо, месо, печива, ориз, паста, сос болонезе, ризото, зеленчуци, яхнии, супи, чили кон карне, къри, морски дарове, картофи или бобови култури? Изберете от нашата гама от касероли с различни размери за вашето следващо...
Франция, Arengosse
... остров Ре. Сертифициран шафран AB ECOCERT: Нашият шафран идва от производител, на 2 крачки от нас, ангажиран с екологично отглеждане и сертифициран органично от ECOCERT. Съвети за употреба: Нашият „Sel au Safran Landais“ е идеален за подчертаване на вкуса на любимите ви ястия. Използвайте го за подправяне на меса, риби, зеленчуци, ризото или дори за нежно поръсване върху морски дарове. Неговият фин аромат и блестящ цвят ще придадат нотка на изисканост на всяка хапка. Референция:SELSAFRAN...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... трюфел, пица с трюфел, сосове с трюфел, паста с трюфел, ризото с трюфел, лазаня с трюфел, сирене с трюфел, пюре с трюфел, риба с трюфел, салати с трюфелен оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия...
Полша, Brzozów
... количества витамини от група B.&nbsp;<strong>Състав:</strong> бял ориз басмати&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100г</strong>Енергийна стойност 1555kJ/367kcalМазнини 1,03g от които наситени мастни киселини 0,29gВъглехидрати 80,89g от които захари 0,33gПротеини 7,51gФибри 1,8gСол &lt;0,01g&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се готви във вода в съотношение 1:2. Необходима съставка за приготвяне на ястието ризото пилау, произхождащо от индийската кухня. Може да бъде добавка към основни ястия, както и тяхна съставка.
Италия, Imperia
... отлична предястие, сервирани например с парчета домашен хляб или на брускета, но могат да се използват и за овкусяване на основно ястие, например, вкусно ризото. Те са вкусни в салати с зеленчуци, ориз или паста. Например, за да придадете специален нюанс на салата Капрезе, добавете сушени домати и каперси. Метод на съхранение Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C), като държите продукта покрит в зехтин и консумирайте в рамките на 5 дни. Код: POMOL 180...
Франция, Paris
...Красив комплект, състоящ се от "Assaisonnement à tailler Cèpe" и "тайлер" по хранителни стандарти. Натурална, растителна и безглутенова рецепта, приготвена с любов в Алес, в региона Севен. Идеален за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото. "Assaisonnement" от 18g, това са 120 стърготини за вашите чинии. Да се съхранява при стайна температура, защитено от светлина. Размери: 9,5 x 11,4 x 4,4 см Нетно тегло: 18g...
Италия, Capo D'orlando
... витамин C, витамин K и витамин B6, освен това има висока концентрация на полифеноли, растителни съединения с мощна антиоксидантна активност. В КУХНЯТА Нарът често се използва в кухнята за приготвяне на сокове, конфитюри, сосове и за декорация на ястия. Освен това, неговите малки зърна могат да се използват, за да добавят щрих от цвят и вкус към различни рецепти, като салати, ризото, меса и десерти.
...Директно от сицилианските градини, най-добрите зеленчуци и зеленчуци преминават в нашите кухни, за да създадат вкусен, лек и питателен ризото. Изработено с методи, които запазват характеристиките и качествата му, ще ви отведе директно на полетата на Юга.
Чехия, Praha 1
...Ризото "Mahmood" е внимателно почистено и инспектирано от нашия екип за контрол на качеството преди опаковане, за да отговори на нуждите на различни потребителски групи по целия свят. Нашите основни дейности, като отделяне на оризовата обвивка, почистване на ориза и класификация по дебелина, се извършват в модерно предприятие за обработка на ориз. Полиране, класификация по дължина, сортиране по...
Съответстващи продукти
Махмуд Рис
Махмуд Рис
Други Продукти
Жълт царевица
Жълт царевица
Германия, München
...Перфектно балансирана смес от първокласен Arborio ориз и подбрани съставки като сушени гъби и ароматни подправки. Вкусно, пълноценно и от натурални съставки, тази смес е отлична като пълноценна вегетарианска (също и веганска) храна, или представлява чудесна основа, към която можете да добавите месо или риба. Бърза алтернатива на домашно приготвено ризото с всички натурални съставки. Приготвя се...
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... за множество кулинарни приготвяния: Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки. Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия. Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове. Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси. Свържете се с нас за Персонализирана Оферта Ако търсите най...
Гърция, Corinth
...Ризото с сушени охлюви, куркума и гъби. Небесен вкус, идващ буквално от земята! За по-богат вкус можете да добавите прясно настърган джинджифил отгоре. Готово за 15 мин.
Италия, Mortara
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз. Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
Италия, Asigliano Vercellese
...Приготвяне на ризото, с ориз от сорт Марателли.
Франция, Malataverne
...Без консерванти и с по-малко от 1,5 % мазнини. Това ризото ще зарадва вашите вкусови рецептори. Използваните суровини са най-добрите налични на пазара (ориз Карнароли, екстра гъби, нарязани дехидратирани зеленчуци). Използваме парчета зеленчуци, а не зеленчукови прахове. Опаковката е избрана, за да направи съдържанието видимо и привлекателно. Гамата ризото ви позволява да изглеждате като истински готвач само за 16 минути готвене.
Италия, Dorgali
... калорийно съдържание и високата концентрация на протеини. Нашата Сардинска рикота е вкусна сама по себе си, на филийки, или като отличен допълнителен компонент към пресни зеленчуци, например настъргана върху домати. Перфектна за обогатяване на пресни салати, паста, ризото, лазаня на фурна или като звездна съставка в солени пайове, нашата Сардинска рикота е истинско кулинарно съкровище, което кани на откритие на автентични и истински вкусове.
Италия, Forlì
... хранителни вещества: фибри, витамини C и E, минерали като магнезий, калий и желязо, както и омега-3 и омега-6 мастни киселини. Бялата киноа, в сравнение с червената или черната, има по-неутрален вкус, което я прави подходяща за различни приготвяния. Преди да използвате биологичната киноа, се препоръчва да измиете зърната под вода и след това да ги сварите за около 10-12 минути. За да стане киноата вкусна, е важно да се запекат зърната преди добавяне на течността за готвене. Биологичната киноа е отлична като заместител на ризото или може да стане основна съставка в салатите ви.
Франция, Valréas
...Био екстра върджин зехтин, избран заради богатството си на аромати, възвишен благодарение на деликатния аромат на трюфел (Tuber Melanosporum), истинско черно съкровище на провинциалната територия! Съвети за дегустация: Върху салата, карпачо, ризото, пресни пасти или намачкани картофи.
Франция, Sainte Florine
...Има толкова много възможности за рецепти с ориз... Сигурно е, че трябва да знаете как да го приготвите. Забравете идеята, че той е само гарнитура, с нас оризът става самостоятелно ястие: ризото, облечено по различни начини, за да дефилира на вашите маси винаги в последен стил. От твърдия и изискан вкус на трюфелите, до топлината и обгръщащия вкус на 4 сирена, преминавайки през изискаността на шафрана и био продуктите, Casa Di Cecco ви представя своите ризота: всички различни, но всяко със собствен стил.
Франция, Villeneuve Sur Lot
Италия, Acquaviva Picena
...Изсипете съдържанието на опаковката в тиган и добавете 800 г вода и парче масло. Гответе в продължение на 18 минути на среден огън и разбъркайте с парче масло в края на готвенето. Вариант на рецептата: Добавете, в края на готвенето, запечен бекон или грилован сьомга или други съставки по желание, предварително запържени. Готовият ризото е за 2/3 порции.
Португалия, Leiria
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяло вино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути. Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан. Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете с магданоз, лук или босилек и сервирайте.
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Премиум едър кафяв ориз. Зелена храна от Русия Разпадлива натурална зелена храна Високо качество. Оризът ARATAY се отглежда на плодородни почви в Краснодарския край, Русия. Използваме нежна технология. 2 пъти по-малко торове и фунгициди. Едър кафяв ориз има голям бръмбар, който изглежда красиво. Среден амилоз. Остава разпадлив след готвене. Подходящ за ризото и пилаф. Отличен гарнитура...
Италия, Colonnata Carrara
... ризото, но също така се намазва върху големи скариди, скариди, риба меч, лаврак и топли хлябни крутони, полента и при приготвянето на пържени и печени картофи. Крема от Лардо – Съставки: ЛАРДО ДИ КОЛОНАТА IGP, сол, черен пипер, чесън, подправки и ароматни билки. Обработен на студено. Без глутен, без лактоза, без консерванти, без оцветители.
Словения, Ljubljana
... месеца в бутилки. Потенциал за стареене: 2018 - 2028. Характеристики: Цветът е дълбок рубин. Букетът предлага както млади, така и зрели нотки. Ухае на зрели тъмно червени и черни плодове и шоколад с намек за дърво. Виното е сухо в устата с кадифена текстура и гъвкави танини. Много интензивен и плодов характер, но все пак усещате елегантна свежест. Съчетания с храна: Подходящо за стек, терина от дивеч или печена патица. Също така се съчетава добре с паста, ризото и зрели сирена. Температура на сервиране: 14 - 16° C.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play