... безпогрешно приготвяне, за да се насладите без притеснения на проста, здравословна и вкусна кухня. Тя ви води да откриете в тази книга ястия, които ще впечатлят с простота. Гарантирана достъпност, с вашата чиния: пот-о-фю, бургуиньон, бланкет, но също така ризото, гратиниран дафиноа или тарт с мароа, и т.н.
АВТОР
След като е бил социолог, ДОРИАН НИЕТО е открил своя кулинарен блог "Но защо ви разказвам това... doriancuisine.com", за да сподели
Референция: BELSO17
В наличност: 1 Артикул
Език: Френски...
...Cinerino става все по-привлекателен с всяка изминала година с ароматите на мед, бели цветя и цитрусови плодове с рядка привлекателност. В устата е богат, кръгъл, гладък и притежава изключителна свежест. Перфектен с предястия, той също така се съчетава добре с риба, стриди и ризото. Вкусен с меки, мраморни сирена.
Обем: 750ml...
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер и лакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколад и дървесни подправки.
'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколад с морска сол.
... цитруси. Всичко това се комбинира прекрасно, създавайки този любим купаж, който идеално ще се съчетае с птиче месо или ризото с морски дарове. Вкусно!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Совиньон
AOC: Сансер
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2031
Температура на сервиране: 11-13°C...
...Щедър и ароматен, този Вионие се изразява с нотки на жълти плодове и лека цветна нотка. Като аперитив, той перфектно ще съпътства тостове с козе сирене и мед, кейк с сьомга и копър или критски хляб. По време на хранене го комбинирайте с калмари на скара, ризото с аспержи, пиле в гювеч с розмарин или фламбирани гамбос. Можете също така да го опитате просто охладен, сред приятели на аперитив.
Вместимост: 75 cl
Алкохолно съдържание: 13 % VOL...
...Интензивен цвят, аромат и мирис
Силен и пикантен Вюртембергски Лембергер с пиперливи и ягодови нотки, комбиниран с традиционно ръчно събрана португалска морска сол! Това не само изглежда прекрасно, но и придава интензивен аромат, например на гриловани ястия, върху ризото или дори на запечена филия карфиол...
Съставки: Натурална ръчно събрана морска сол от Португалия без добавки, Вюртембергско червено вино от сорта Лембергер (съдържа сулфити)...
... сирене, паста или селски ризото, селски ястия\n\nУпаковка Единична цена, можете да комбинирате с другите купажи на имота, продават се по кашон от 6 бутилки с безплатна доставка\n\nСъвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C\n\nДomaine: Domaine Brunely\nАпелация: Cairanne\nГодина: 2019\nКултура: Висока екологична стойност\nЕтикет: Контролирано наименование за произход"}...
...Греко ди Туфо
Деноминация на произход контролирана и гарантирана
Зона на производство:
Кампания
Витамин:
Греко
Алкохолно съдържание:
13% об.
Цвят
жълто сламено
Аромат
приятен, интензивен, фин, характерен
Вкус
сух, хармоничен
Гастрономически съчетания
ризото, ястия с риба, сирена
Температура на сервиране
8°- 10° C.
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: дървесен-земен мирис, топъл-ароматен, леко пиперлив аромат с горчив послевкус
Приложение: Куркумата придава на много къри ястия типичния златисто-жълт цвят, но също така се използва за подправяне на оризови ястия, ризото, рибена супа, чатни и северноафрикански ястия с агнешко.
Съвет: Прахът никога не трябва да се запържва в началото на готвенето...
...Сирене с бяла кора, гладко с леки отвори и плесени.
С мека текстура и кремообразен вид на топло, то придава щедрост и вкус на много приложения.
Характерният му вкус позволява да бъде комбинирано с много рецепти както на топло, така и на студено, в сосове, върху пици, в салати, в ризото..
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi
Сушени гъби Порчини Сицилия
Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвяне на ястия.
Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
...Трюфеловото масло е деликатно и ароматно подправка. То е направено с висококачествено студено пресовано зехтин от Primadonna. Трюфеловото масло е особено подходящо за усъвършенстване на ризото и паста, карпачо, яйца на очи, сирене, картофено пюре, кремообразни сосове / леки свързани сосове, яйца на очи / пържени яйца, меки яйца / яйца по поширани / онсен яйца и шунка. Съдържание: 150 до 750 мл Вкус: оригинален черен трюфел Вкус чрез натурални трюфелови резенчета, с фин зехтинов аромат.
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
... масата. Могат допълнително да се поливат с зехтин от първото пресоване EXTRA VIRGIN "MANZANO", и тогава можете напълно да оцените техния вкус. Маслините също така представляват вкусно допълнение към ястия. Добавят се към меса, колбаси, риби, паста, ризото, пица, спагети и салати. Маслините са богати на витамини от група B, провитамин A, както и витамини C и E, минерални съединения - предимно фосфор, калий и желязо. В същото време са леко смилаеми.
... своята регулируема мощност за загряване до 140°C, да загрявате и готвите храната си.
Така ще имате възможността да приготвяте множество топли или студени рецепти и да стимулирате въображението си, като например сосове, кремове, компоти, терини, ризото, тесто за еклери,...
Мощността на Робот Cook се основава на индустриален асинхронен мотор с несравнима здравина. Той съчетава ефективност и прецизност, тъй като скоростта на въртене от 4500 оборота в минута ще ви осигури финес и бързина на изпълнение.
Размери: Ш226 x Д338 x В 522мм...
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
...Нашият крем от трюфелни гъби е уникален продукт.
Перфектен за намазване на канапета или крутони като аперитив, като подправка за паста, ризото, варени/печени картофи, на меса или в много други рецепти.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка светлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник, покрит с масло и използвайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Гъби, Трюфел, екстра върджин зехтин, сол, натурални аромати
Срок на годност: 30 месеца, налични различни формати...
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сос с черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Ризото Три Деликатеси с Премиум Качество с най-добрите съставки като скариди, парчета шунка, зеленчуци и омлет. Това не е просто ориз.
Просто го загрейте в тигана и след няколко минути е готово за сервиране.
...Riso Nuvola възниква от идея в Кастел Д'Арио (MN), известен с "Ризото ала Пилота", с цел да се популяризира културата на местните земи. Ориз, отглеждан в града, произведен и преработен както в миналото от мантовските земеделци, след което е опакован и разпространен на пазара от местната оризарница: Riso Nuvola snc.
...резенчета "пресен" за сандвичи или CaviarCream, „усъвършенстван“ тарама. Друга находка: сушен хайвер, който може да се консумира смлян или на цели зърна върху ризото или яйца на очи...
Освен яйца и пушена риба, PETROSSIAN постепенно разширява асортимента си с други празнични продукти: фоа гра, трюфели, шоколади, както и с някои руски специалитети, борш, кулебяка, пироци или чай...
PETROSSIAN...
Нашата земеделска компания произвежда ориз от началото на 1900-те години в района на Верчели, известен с отглеждането на най-добрия италиански ориз. През последните 10 години се специализирахме в производството на ризото, супи и функционални смеси, ставайки най-високо оценяваната компания за качествени смеси. Имаме бранд за националния пазар и бранд за чуждестранния пазар, голяма част от нашето...
Основана през 1997 г., Cinque Terre Concetti е специализирана в оборудването, цялостното оформление, обучението и консултациите в сферата на италианската кухня. Нашата компания предлага широка гама от машини за прясна паста (преси, равиолатори, гнокатори и комбинирани устройства), всичкото необходимо оборудване за приготвяне на паста, пици, както и качествени хранителни продукти, произведени в Италия (пасти сосове, ризото...). Cinque Terre Concetti разполага също с акредитиран обучителен център за италианска кухня.
Търговия с ориз: дългозърнест, каролински, кръгъл, пълнозърнест, парен, басмати, ризото, суши, див, оризова брашно, оризова трица. Търговия със семолина и царевично брашно. Търговия с царевично брашно за бебета и оризово брашно за бебета.
...Искам да представя нашата компания SP & Co (UK) Ltd. Ние сме базата на SP Италия в Обединеното кралство, включваща La Risera и La Mia Pasta. Това са две водещи италиански компании с ултрамодерни фабрики и иновационни технологии в индустрията за ориз и паста. La Risera предлага разнообразие от продукти, включително смлян ориз, ориз в торби с различни размери, ориз в пакети, ризото продукти с...